GRUDVANJE

Kopaonik – Ski opening 2020/2021

Cena od 49€ / 4 Dana

Grudvanje

Cena 49 € / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

 

3. DECEMBAR 2020. – 6. DECEMBAR 2020. / 4 DANA – 3 NOĆI

Go2 Grudvanje i 10 godina fantastičnog druženja! Tradicija se nastavlja! Go2 Grudvanje na najvećem otvaranju SKI sezone 2020/2021! Pridružite nam se da to proslavimo u toku neverovatna 4 dana celodnevnih žurki, takmičenja, VELIKOG GRUDVANJA, skijanja, bordanja, šankanja i još mnogo toga, kako na stazi, tako i u našim PARTY naseljima! Preko 2000 mladih iz Srbije i Evrope, najbolji DJ-evi, animacija 24h, grudvanje, žurke… budite deo događaja koji će se dugo prepričavati.

 

Kopaonik–  najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981. Prema mnogima najbolji opis Kopaonika dao je njegov veliki poznavalac i ljubitelj Josif Pančić, obraćajući se jednom prilikom svojim studentima : „Dopustite mi da se ovom prilikom poslužim lepom osobinom čovečijeg duha i da vas odvedem u jedan prekrasni kraj Srbije u kome sam često i rado boravio da mu proučim prirodu, u kome sam svaki put nahodio štogod novo da vidim ili o čemu da se divim, koji nisam nikad ostavljao, a da ne bih poželeo, da se još jednom tamo povrnem, a to je  – Kopaonik i njegovo podgorje“.

 

1

četvrtak | 03.dec. 2020. Beograd – Kopaonik:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima. Vožnja ka Kopaoniku i dolazak u podnevnim časovima. Smeštanje u apartmane i sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Prva u nizu žurki: WELCOME PARTY na snegu! Kratak predah i uveče žurke dobrodošlice. Noćenje.

2

petak | 04.dec. 2020. Kopaonik:

Skijaški dan od 09h-16h, od 13h-15h takmičenje u grudvanju, skijanju i bordanju (ako vremenski uslovi budu dozvoljavali). Od 15h-18h dnevna žurka u oficijalnom klubu sa proglašenjem pobednika takmičenja. Vreme za odmor. Noćenje.

3

subota | 05.dec. 2020. Kopaonik:

Skijaški dan od 09h-16h. Od 15h-18h dnevna žurka sa pratećim sadržajima (igre bez granica). Vreme za odmor. Poslednja noć i najluđe žurke! Noćenje.

4

nedelja | 06.dec. 2020. Kopaonik – Beograd:

Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu i od 13h – VELIKO GRUDVANJE!!! Polazak sa Kopaonika oko 15h. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

Naziv smeštaja Struktura Usluga Broj putnika u sobi
2 3 4 5 6
JAT Apartmani 2+2 app NA 49€
3+1 app NA 59€
2+1 std NA 59€
49€
1+1 std NA 59€
0+1 std NA 69€        
GRAND Hotel&Spa 4* standard HB 260€        
*app – apartman *std – studio

Autobuski prevoz

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 20€
Novog Sada 25€
Niša 15€
Kragujevac 15€
PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja na Kopaoniku u smeštaju po izboru iz cenovnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Povratni autobuski prevoz na relaciji:
  • Beograd – Kopaonik – Beograd – 20€
  • Novi Sad – Kopaonik – Novi Sad – 25€
  • Kragujevac – Kopaonik – Kragujevac – 15€
  • Niš – Kopaonik – Niš – 15€
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi 360 dinara za sve tri noći – obavezno – plaćanje u agenciji.
 • Go2 Narukvicu (sa narukvicom dobijate ulaze na oficijalne žurke i imate popuste u pojedinim lokalima na planini).
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2.000 dinara prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna)
  • ostatak 20 dana pre početka aranžmana (do 15. novembra 2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu odstrane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun

 

*** Ski pass se kupuje na destinaciji na prodajnim mestima skijališta Srbije. Za dodatne informacije o dvodnevnom skipass-u se možete informisati kod operatera skijališta Srbije ***

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

JAT APARTMANI 2*

Lokacija: u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, „Pančićevvrh“ i „Malo jezero“ su u neposrednoj blizini.
Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.
DETALJNIJE

HOTEL GRAND 4*

Moderan i udoban objekat Grand Hotel & Spa nalazi se na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i nudi fantastičan pogled na Nacionalni park Kopaonik. Udaljen je tek nekoliko koraka od glavne žičare. Hotel raspolaže elegantnim i prostranim sobama. U ponudi se nalazi standardne dvokrevetne sobe sa bračnim ili singl ležajevima. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i bademantilom. Pogodnosti obuhvataju LCD TV, telefon, DVD plejer, mini-bar i sef. Spa centar Grand Oaza površine 1.800 m² ima saunu, tursko kupatilo, ledeno-slanu pećinu, bazen na otvorenom i hidromasažnu kadu, kao i prostor za opuštanje sa pogledom na planinski pejzaž. Mogu se organizovati razne masaže i kozmetički tretmani. Restorani i barovi hotela Grand služe izbor toplih i hladnih napitaka, kao i primere srpske i internacionalne kuhinje. Pored modernog poslovnog centra, dečjeg kutka i fitnes zone, hotel Grand poseduje višenamensku sportsku salu sa terenima za košarku, rukomet i odbojku. U okviru objekta možete igrati stoni tenis, skvoš i kuglanje. DETALJNIJE

Izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit