Go2 Travelling garancija putovanja

04

Aug

Go2 Travelling garancija putovanja

Za sve aranžmane u novogodišnjem i zimskom periodu Go2 Travelling garantuje 100% povraćaja uplaćenih sredstava u sledećim slučajevima:

  1. U slučaju da je putnik zaražen virusom Covid-19 najkasnije 48h pre polaska. Ostalim putnicima iz sobe može da se vrati 100% uplaćenog novca ili mogu da doplate za smeštajnu jedinicu sa manjim brojem kreveta u istoj kategoriji smeštaja.
  2. U slučaju da je putnik u karantinu zbog zaraze virusom Covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje. Ostalim putnicima iz sobe može da se vrati 100% uplaćenog novca ili mogu da doplate za smeštajnu jedinicu sa manjim brojem kreveta u istoj kategoriji smeštaja.
  3. U slučaju da Vlada Republike Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj. ukoliko dođe do zaključavanja naših granica.
  4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova Republike Srbije.
  5. U slučaju da se pre odlaska na put odredi obavezni karantin za sve putnike koji se vraćaju iz zemlje u koju se putuje.
  6. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativni PCR test ili drugu obavezu putnika koja iziskuje uvećanje troškova nakon njihove prijave za putovanje.