Najbolji giros na Zakintosu?

03

Oct

Najbolji giros na Zakintosu?

Leto za mlade na Zakintosu… ono što očekujete kada stignete na ovo magično ostrvo koje okružuje nestvarno morsko plavetnilo sigurno su prelepe plaže, žurke i nezaboravno letovanje. Ostrvo je letnja party prestonica ovog dela Evrope i to je titula koju iz godine u godinu potvrđuje. Međutim, kada završite sa kupanjem ili nakon žurke krenete nazad u smeštaj, pitanje koje će se motati po glavi dok ste na ovom party letovanju sigurno jeste ’’gde pojesti nešto dobro?’’.

Šta i gde jesti?

Gladni za dobrim provodom? Ali i za najboljom grčkom kuhinjom!

Mediteranska kuhinja važi za jednu od najboljih na svetu, zato pretpostavljamo da se nećete mnogo opterećivati idejom da nosite gotova jela iz Srbije, ipak idete u Grčku, zar ne? Koliko god da svi volimo da uživamo u ukusu istinskog, grčkog girosa, malo je verovatno da ćete 10 dana želeti da jedete samo to. Cene girosa u Laganasu, i Zakintosu uopšte, kreću se u rangu od 2 do 3,5 evra, kao što je slučaj u celoj Grčkoj. Mladi se obično na Go2 letovanju, između žurki, spavanja i plaže, najčešće odluče za giros u fast food-u kada je doručak u pitanju. Tu su, naravno i drugi grčki specijaliteti, te na Zakintosu možete uživati u suvlakiju, tradicionalnim jelima kao što su musaka ili saganaki, ili pak lokumades slatkisima.

Ako želite da ručate ili večerate u nekom od brojnih restorana i taverni  u Laganasu, naići ćete na veliki izbor jela na bazi mesa ili morskih plodova. Cene ovakvih obroka počinju sa nekih 8 evra pa na više, stoga ukoliko želite ovakav način ishrane potrebno je pripremiti malo veći budžet.

Zbog toga Go2preporuka nakon prethodnih redova bila bi sledeća – odlučite se i za najbolji giros na Zakintosu i za ukusna jela pravo iz kuhinje restorana. Najbolje od svega – obe opcije čekaju nas na istom mestu sa najatraktivnijom lokacijom u Laganasu.

Poučeni ranijim iskustvom, kada je leto za mlade u pitanju,naizgled skuplji odmor na kraju ispadne jeftiniji, jer svi na početku zanemare troškove hrane i pića. Iz tog razloga Go2 je za svoje putnike pripremio najbolju ponudu.

Restoran Olympic Flame naš je dugogodišnji izbor kada su u pitanju odnos kvalitet-cena. Napomena je da naši putnici imaju mogućnost da doplate polupansion i na ovaj način uštede značajnu sumu novca dok uživaju u ukusnoj hrani. Ovo će vam, verujemo, dati više mogućnosti da uživate u noćnim provodima ili šopingu.

Olympic Flame lociran je u glavnoj ulici, na 5 minuta hoda od plaže. Kako se nalazi u neposrednoj blizini klubova i kafića, ovaj restoran je sjajan izbor ukoliko ne želite puno da planirate već samo uživate u svakom trenutku stvaranja uspomena. Upravo na ovom mestu zanimljivog i tematski isplaniranog enterijera, pronaći ćete najbolji giros na Zakintosu.

Ujedno, u ovom restoranu moći ćete da uživate u specijalitetima tradicionalne grčke kuhinje kao što su musaka, kleftiko, stefado, grilovana feta, saganaki, grčka salata, ali i u poznatim internacionalnim i mediteranskim jelima, piću i odličnoj selekciji kafe.

Kod uplate populansiona, restoran pruža uslugu doručka od 10h-16h, dok se večera služi od 16h-22h, a što se menija tiče, uvek ćete imati na odabir jedno od 5 jela koja će se menjati iz dana u dan.

Naravno, ukoliko ne želite doplatu doručka i večere, a želite da proverite našu tvrdnju kada je najbolji giros na Zakintosu u pitanju, svi nosioci Go2 narukvice mogu giros za poneti u restoranu kupiti za samo 1,5 evro.

Predlažemo da svoje čulo ukusa obradujete malo sofisticiranijom kuhinjom i testirate tvrdnju da je grčka kuhinja najbolja na svetu. Verujemo da ćete napraviti pravi izbor.