EVIA

Jul - Avgust

od 159€ / 12 dana

EVIA – EDIPSOS SA POSETOM SKIATOSU

Cena od 159€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Vodimo vas na najveće ostrvo u Egejskom moru koje je  dugo odolevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, peščano šljunkovite plaže očaraće vas svojom lepotom !

Evia je drugo najveće ostrvo u Grčkoj, iako tehnički nije ostrvo. Evia je takozvano „kontinentalno ostrvo“, što znači da je do njega moguće doći kopnom. Dva veličanstvena mosta, stari Negroponte i novi „viseći“ most spajaju ostatak Grčke sa Evijom. Ovo idilično ostrvo možda deluje kao da je divlje i neobuzdano, ali se ono nalazi na svega 60 kilometara od Atine. Imajući u vidu koliko je blizu glavnom gradu, nimalo ne čudi informacija da je Evia jedno od najposećenijih ostrva u čitavoj „Eladi“.

Dok duboka, gusta i zelena šuma borova prekriva sever ostrva, jug više podseća na Kiklade, sa planinskim seocima i pecaroškim naseljima kraj mora. Plaže na Eviji su neverovatne, kao što je i kristalno čista voda oko njih. Evijski zaliv pruža prelep pogled na Egejsko more, pa nimlao ne čudi da je ovo ostvro šarmiralo nebrojene posetioce tokom godina. Turizam na Eviji gori, pa će sve vaše potrebe i želje biti ispunjene i uslišene na koji god način vi to poželite.

Glavni grad Evije, koja nosi i naziv „vikend ostrvo“, je Halkida. Atinjani, ali i strani posetioci, prosto obožavaju Halkidu. Ne samo da se tu nalazi nekadašnji svet izvor Aretuza, gde su tokovi plime i oseke drugačiji nego na ostatku planete, već je i sam gradić atrakcija za sebe. Šetalište pored mora jedno je od najšarmantnijih koje će te ikada videti, dok su sveža morska hrana i kolači u okoljnim kafićima i restoranima „da poližeš prste“.

Kada padne noć, Halkida prerasta iz uspavanog morskog gradića u epicentar noćnog života. Noćni život na Eviji definitivno ne treba propustiti, pošto na žurkama često puštaju svetski-poznati DJ-evi, dok su i kokteli nadaleko poznati kao izvrsni.

Kada završite sa provodom i želite da organizujete opuštajući izlet, uputite se ka severu. Tamo će te shvatiti koliko je magičan spoj borove šume i mirisa mora.

Kada vam prirodne lepote dosade, uputite se ka Karababa zamku. Ne samo da je ova ekskurzija besplatna, već ima i šta da se vidi. Ovaj zamak potiče iz 14. veka, kada su Turci oteli ovu teritoriju Mletačkoj republici. General Karababa naredio je izgradnju ovog zamka kako bi olakšao odbranu teritorije, a danas on ponosno stoji kao deo bogate istorije regiona. Ne škodi ni činjenica da se neki od najlepših pogleda na čitavoj Eviji pružaju direktno sa ove tvrđave. Pogled na Evoikos zaliv zaista ostavlja bez daha.

Kao što smo već pomenuli, tajne i iznenađenja čekaju vas iza svakog ćoška na Eviji. Mesta poput „Crvene Kuće“ u Halkidi, kao i zgrade opštine, veoma su vredna vašeg vremena. Arheološki muzej, rimski akvadukti, izvor Artuze, vizantijska crkva i bazilika Majke Paraskeve samo su neke od desetina nezaobilaznih lokacija koje vam preporučujemo da posetite tokom boravka na Eviji. Sunce, more i opuštajući ritam života prizivaju vas da doživite sve ono što ovo magično ostrvo ima da pruži. Uživajte, opusitite se, a kada vam relaksacija dosadi, Atina i život u metropoli na svega je 50ak kilometara od vas.

Evia zanimljivosti

Locirana veoma blizu glavnog grada Grčke, Atine, Eviju od kopna deli Epiruški moreuz. Iako godinama izrasta u turističko mesto, divlja i neobuzdana priroda govori suprotno. Sklop te neobuzdane divljine i civilizacije je to što čini Eviju specijalnom. Vodopadi, ravnice, klisure i svakakva druga prirodna čuda kriju se širom Evije. Neke od najleših plaža u čitavoj Grčkoj čekaju vas da ih istražite, kao i bogata kulturna i istorijska baština. Elem, šta je to nazanimljivije oko Evije, i šta vas čeka na ovom biseru Egejskog mora?

Evo samo nekih od najzanimljivijih mesta za posetiti prilikom boravka na Eviji:

1. Eretrija i eretrijsko pozorište

Manje od 20 kilometara od Halkide leže ruševine Eretrije. Najstarija nalazišta na ovoj lokaciji datirana su iz 9. veka p.n.e. Kada je izbio rat između Grka i Rimljana, ovo nekada-veličanstveno mesto pomalo je palo u zaborav, ali i dalje ima mnogo komadića istorije za otkriti u Eretriji. Dve palate, četiri hrama, kuća mozaika i jedno od najstarijih pozorišta u čitavoj Grčkoj čekaju da ih obiđete.

2. Arheološki muzej u Eretriji

Iako je dosta materijala sa nalazišta u Eretriji završilo tamo gde im nije mesto, poput Britanskog nacionalnog muzeja ili Luvra, arheološki muzej u ovom šarmantnom antičkom mestašcetu i dalje je krcat od silnih artefakta i arheoloških otkrića. Muzeji možda i nisu najzanimljivija zanimacija na letovanju za mlade, ali arheološki muzej u Eretriji, kao i tajne koje krije, predstavlja zabavu za čitavu porodicu. Ovde se nalazi i jedna od najupečatljivijih statua iz antičkog doba na kojoj se nalaze Tezej i Antiopa, koja datira još iz 6. veka.

3. Zamak Karababa

Tačno prekoputa Halkide nalazi se zamak Karababa. Ovo impozantno zdanje podigli su Turci 1684. godine, kada su branili grad od Mletaka. Neki od najleših pogleda na čitavoj Eviji pružaju se sa kula Karababa zamka. Nisu samo pogledi zanimljivi, već se i bogata istorija krije iza njegovih zidina. Od antičkih delova građevina do intrikatnih mletačkih rezbarenja, Karababa zamak ima štošta da vam otkrije. Okružen čempresima i na dominantnoj poziciji, retko ko napusti Zamak Karababa a da nije pod utiskom.

4. Drimona vodopadi

Na severu Evije nalaze se nešto divljiji predeli, a u njihovim dubinama – vodopadi! Sa visine od 620 metara voda se obruđava u sred šume. Ovaj prizor ostavlja bez daha, dok je okruženje kao nešto što je niklo iz fantastičnog uma J.R.R. Tolkiena. Zimzelene šume kriju ovaj dijamant od ljudskih pogleda, ali azurni bazen u koji se vodopadi obrušavaju toliko je magičan da je posebno leti velika gužva prilikom obilaska Drimona vodopada. Kada zavrište sa napornim
istraživanjem, na ovoj lokaciji vas čeka čak i skrivena i simpatična tavernica sa dobrom hranom i pićem. Ukoliko provedete čak i jedan dan na Eviji, ovaj prizor ne bi ste smeli da propustite.

5. Drakospita (Kuće zmajeva)

A sada za nešto potpuno drugačije. Drakospita, ili Kuće Zmajeva, naziv je za 25 neverovatnih megalitskih struktura koje se nalaze po brdima i planinama Stire na jugu Evije. Ove strukturenapravljene su od ogromnih blokova krečnjaka, nešto  nalik renomiranom „Stounhendžu“. U obliku su piramida, a konstrukcija im je takva da se nije koristio bilo kakav vezivni materijal, već blokovi podržavaju jedan drugi sopstvenom težinom. Dosta je nerealan prizor kada se zagledate u brda i najpre vidite samo kamenje, a onda počnete da uviđate pravougaona vrata i slične bizarne konstrukcije naizgled nasumično nasađenje širom Evije. Vanzemaljci ili potpuno normalna ljudska pojava? Pustićemo vas da odlučite posle posete Drakospitama.

6. Svetionik u Kakokefaliju

Severno od Halkide nalazi se Rt Kafireas. Ovaj rt još od neolitskog doba koristi se kao groblje. Turci su ovde postavili vešala tokom svoje vladavine kako bi zastrašili domaću populaciju. Ipak, nisu Turci samo zastrašivali, već su podigli i impresivni svetionik 1886. godine. Ovaj svetionik jedan je od samo šest u čitavoj Grčkoj koji i dalje ima ekipu koja ga održava u funkciji. Ukoliko želite da okusite kako je izgledao život jednog svetioničara i da uživate u još jednom od mnogih mesta na Eviji odakle se pruža prelep pejzaž, Svetionik u Kakokefaliju pravi je izlet za vas.

Evia atrakcije

Kada obiđete silne zanimljivosti koje Evija ima da pruži, vreme je za opuštanje. Šta raditi i kako se najbolje opustiti na Eviji? Evo samo nekih predloga za nafascinantnije atrakcije koje jedno od najvećih ostrva u Grčkoj ima da ponudi:

1. Neverovatne plaže – Imajući u vidu da je Evija na manje od 25 kilometara od Atine, jasno je da Atinjani i mnogi iz okolnih mesta dolaze na ovo ostrvo kako bi uživali u neverovatnim plažama. Kristalno čisto more, peščane i kamenite plaže čekaju vas širom ostrva, ali smo vam odabrali nekoliko najlepših. Evo tri plaže koje ne smete da propustite na Eviji:

 • Chiliadou plaža – Ako su divlje i neobuzdane plaže vaš fah, Chiliadou je savršena plaža za vas. Nije lako stići do ovog malog skrivenog raja, gledajući da je potrebno gotovo planinariti do tamo više od sat vremena, ali se cimanje definitivno isplati. Iznad vas prostiraće se impozantni bedemi i litice, dok je i najviši vrh na Eviji, vrh Dirfi visok 1,742 metra, tik pored ovog tajnovit raja. Sama plaža je peščana, čisto ako ste se pitali, a čak postoji i nudistička sekcija plaže za one sa malo otvorenijim umovima i slobodnijim telima.
 • Plaža Kalamos – Ako pitate Atinjane koja im je omiljena plaža na Eviji, velika većina rećiće Kalamos. Kalamos su ustvari dve plaže u jednoj. Kali je strana plaže sa mirnim morem, dok je Kakia, iliti zli deo plaže, deo gde je voda nešto nemirnija. Kalamos plaža jedno je od najpopularnijih mesta za kampovanje u celo Grčkoj. Kada budete iskusili zalazak sunca na ovoj plaži, biće vam jasno i zašto.
 • Plaža Thapsa – Mislili ste da je Chiliadou plaža nepristupačna? Niste videli ništa dok ne probate da dospete do plaže Thapsa. Gotovo sigurno će vam trebati neko terensko vozilo, ili barem bicikl, gledajući da vas više od 10 kilometara blatnjavih i brdovitih putića čeka pre nego što možete da okusite čari Thapse. Divljina vlada ovde, pa nemojte očekivati restorane ili lokale za iznaljmljivanje ronilačke opreme i slično. Čovek i priroda postaju jedno na ovoj neverovatnoj plaži, pa vam toplo preporučujemo da ovo iskustvo nikako ne propustite.

2. Blizina glavnom gradu – Evija se nalazi na svega 60 kilometara od glavnog grada Grčke, Atine. Kao što Atinjani vole da dođu na Eviju kako bi se opustili i odmorili, tako i vi možete da se upoznate sa čarima ovog antičkog čuda od grada kada vam uživanje na Eviji dosadi. Od Akropolja, preko Monastirakija, pa sve do Vulijagmenija i Pireja, Atina krije nebrojene tajne, kako istorijske tako i kulinarske. U Atini se uvek dobro jede i pije, ali je noćni život možda i još bolji. Grci su uvek veseli i glasni, Atina nikada ne spava, pa vas savetujemo da barem jedno veče odvojite za upoznavanje sa svime onime što Atina ima da pruži.

3. Skijatos – Podjednako blizu Eviji kao i Atina je Skijatos. Skijatos je još jedno od mnogih mačignih ostrva širom Grčke. Tura brodićem odvešće vas od Pefkija do Skijatosa, što će trajati između 60-120 minuta. Stićićete na plažu Kukunaries, odakle zabava na Skijatosu počinje. Plaža je peščano čudo, voda je azurno čista, pa nimalo ne čudi da Skijatos zovu „Grčki Sejšeli“. Plaže se nalaze svugde po Skijatosu, a kada vam sunčanje i baškarenje po plažama dosadi, mnogi barovi, pabovi i tavernice širom ostrva biće i više nego srećne da vas ugoste. Hrana, posebno morska, je uvek sveža i preukusna, kokteli su pristupačnih cena, a provod je na nivou onoga u Atini, ako ne i bolji. Kada se otisnete na vašu grčku letnju avanturu, obavezno zaokružite Skijatos na vašoj mapi.

4. Vinski turizam na Eviji – Kada se priča o grčkim vinima, neka od najboljih potiču upravo sa Evije. Ova reputacija potpuno je zaslužena, u šta možete i sami da se uverite ako se priključite nekoj od vinskih tura koje se na ovom ostrvu organizuju. Proplanci regiona Lilantio izvan Halkide pravo su mesto za početak. Belo vino važi za najbolje na Eviji, ali ponečega za svačiju paletu. Najbolja od čak deset vinarija koje se nalaze na ostrvu bez sumnje je Avantis. Probajte neku ili sve od šest vrsta belog vina koje imaju, i nikada više nećete moći da pijete bilo šta drugo. Standardna tura oko vinarija i testiranje vina na kraju ture učiniće da se zaljubite u Eviju još više.

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Evia (Edipsos):

Dolazak u luku Glifa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos – Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 9 punih noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: fakultativni obilazak Skiatosa i fenomenalne plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), mogućnost obilaska Atine. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Padermos.

11.

11. dan: Evia – Grčka – Severna Makedonija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.

12. dan: Srbija: 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

ISKORISTI POPUST I PRIJAVI SE ZA POSLEDNJE SOBE!

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

Smeštaj usluga
polazak: 16.08.
povratak: 27.08.
Hotel KAPOLOS 3* NA* 1/2
soba
229
199
Hotel STAR 2* NA* 1/2
soba
209
179
Hotel METROPOL 2*

NA* 1/2
soba
209
179
NA* 1/3
soba
189
159
Vila KYPRIANOS 2* NA 1/3
studio
219
189
NA 1/4
studio
209
179

Legenda: NA- najam studija /apartmana, NA*- najam – standardna soba bez kuhinje.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih).
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ (za uslugu samo prevoza – kao i sopstveni prevoz , prethodno je obavezan upit u agenciji).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
 • NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Devet noćenja u dvokrevetnim, sobama u hotelu Kapolos, Star ili vili Kyprianos u Edipsosu na Eviji,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio,video,A/C),
 • Povratni brodski prevoz na relaciji Glifa – Agokampos- Glifa, i transfer do smeštaja,
 • Usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,30€ dnevno (ispod 18 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje na licu mesta agencijskom predstavniku),
 • Fakultativne izlete (Skiatos sa plažom Kukunaries, Atina, vulkanska ostrva, oblazak plaža na Eviji, oficijalne žurke go2-a). Napomena: Agencija zadržava pravo otkazivanja žurki u slučaju zabrane održavanja skupova radi pogoršanja epidemiološke situacije.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 RSD po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom prijave za putovanje,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NAROBNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na
putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za  uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Evia smeštaj 2022.

Hotel Kapolos Spa 3*

Nalazi se u Edipsosu na samo 150 metara udaljenosti od gradske plaže. Hotel poseduje bazen i nudi raznovrsne spa sadržaje, kao i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u hotelskom spa centru koji, uključujući otvoreni i zatvoreni bazen ima 14 pojedinačnih kada za hidroterapiju, hamam i saunu. (korišćenje bazena i spa centra se dodatno naplaćuje). U svim sadržajima objekta koristi se voda iz toplih izvora Edipsos. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe imaju klima-uređaj (čije se korišćenje dodatno) mini frižider i TV. Sobe nemaju kuhinju. Sve smeštajne jedinice takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. DETALJNIJE

Hotel Metropol 2*

Se nalazi na oko 350metara udaljenosti od gradske plaže u Edipsos. U ponudi ima standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom s koga se pruža pogled na zaliv Evoikos. Sve sobe hotela Metropol poseduju TV i mini frižider. Pored toga svaka sadrži sopstveno kupatilo sa tušem. Restorani i prodavnice udaljeni su svega 3 minuta hoda. DETALJNIJE

Hotel Star 2*

Nalazi se u u atraktivnoj zoni Edipsosa, samo 150 metara udaljen od termalne plaže i 250 metara udaljen od kluba Kazino. U ponudi su dvokrevetne sobe opremljene TV-om, mini frižiderom, terasom sa klima uređajem (čije se korišćenje dodatno naplaćuje) Osim toga svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem. DETALJNIJE

Vila Kyprianos 2*

Nalazi se u Edipsosu na odličnoj lokaciji, na samo 150 metara udaljenosti od gradske plaže plaže i 800 metara od termo mineralnog izvora. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji poseduju francuski i singl ležaj. Svi studiji sadrže kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (čije se korišćenje dodatno naplaćuje). U neposrednoj blizini se nalaze lepo uređeni restorani i kafeterije, prodavnice sa suvenirima i nacionalnim prehrambenim proizvodima, pekare, taverne.. Vila poseduje lift. DETALJNIJE

Evia izleti

Skiatos i plaža Kukunaries

Iz luke Pefki brodom idemo na fenomenalnu peščanu plažu Kukunaries gde provodimo 3 sata u kupanju i vodenim sportovima. Nakon toga idemo u glavni grad ostrva koji je udaljen 30 minuta vožnje brodom gde provodimo naredna 3 sata. U gradu možete posetiti Crkvu Sv. Nikole kao i kuću poznatog pisca Papadijamantisa. Prošetajte se romantičnom Pillow street ulicom i obavezno popijte koktel u Bar steetu sa nesvakidašnjim lokalima.

Plaže Evie

Plaže Evie su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, bavite se sportovima na vodi, odbojkom na plaži ili se opustite uživajući u blagodetimamorskog plavetnila. Vodimo vas na 3 najlepše plaže Evie „Neos Pirgos – Nisiotisa“, „pefki beach“ i „padermos“. Pesak pod nogama, ritmovi koji dolaze iz beach bara i osveženje u kristalno čistom moru, stvaraju uspomene koje se ne zaboravljaju.

Atina

Izlet u Atinu započinjemo u jutarnjim satima. Na putu do Grčke prestonice zaustavljamo se u mestu Prokopi gde sledi razgledanje crkve Sv. Jovana Rusa. U nastavku putovanja videćemo glavni grad ostrva Evia, gde se fotkamo kod starog mosta. Po dolasku u Atinu obićemo Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Parlament, Adrijanovu kapiju, Zapatio park i stadion. Nakon toga sledi fakultativna poseta Akropolju i muzeju.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit