EVIA

od 159€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

smeštaj usluga 20.07 – 31.07. 29.07 – 09.08.
1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
KAPOLOS 3* NA* 179
/ / 179
/ /
TIVA 2* NA / 169
159
/ 169
159

Legenda: NA- najam studija /apartmana        NA*- najam –standardna soba bez kuhinje

 • Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) 70€ po osobi,
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€.
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ (za uslugu samo prevoza – kao i sopstveni prevoz , obavezan je upit u agenciji).

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelu Kapolos ili apartmanima Tiva u Edipsosu na Eviji,
 • autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio,video,A/C),
 • povratni brodski prevoz na relaciji Glifa – Agokampos- Glifa, i transfer do smeštaja,
 • peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu
 • usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1.25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • obaveznu boravišnu taksuu Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje na licu mesta agencijskom predstavniku),
 • doplata za polupansion (doručak i večera), 70€ – plaćanje u agenciji,
 • fakultativne izlete (Skiatos sa plažom Kukunaries, Atina, vulkanska ostrva, obilazak plaža na Eviji, oficijalne žurke go2-a). Napomena: Agencija zadržava pravo otkazivanja žurki u slučaju zabrane održavanja skupova radi pogoršanja epidemiološke situacije.
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije ,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja,

U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

 • 35% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
 • 65% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
 • 75% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
 • 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
 • 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NAROBNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

EVIA – EDIPSOS SA POSETOM SKIATOSU

Cena od 159€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Vodimo vas na najveće ostrvo u Egejskom moru koje je  dugo odolevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, peščano šljunkovite plaže očaraće vas svojom lepotom !

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Edipsos, Pefki i Limini

Edipsos je jedno od najstarijih letovališta u celoj Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U gradu se nalazi oko 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane sa  spa centrima. Danas je Edipsos moderno letovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor kao i noćni provod i zabavu.  Poseduje tri plaže , (od kojih je jedna sa prirodnim izvorištem tople termalne vode) beach barovima, tavernama, i ostalim turističkim sadržajima. Edipsos se nalazi na svega 20-ak km mesta Agiokampos gde pristaje trajekt.

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim  časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora  i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Evia (Edipsos):

Dolazak u luku Glifa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos – Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 9 punih noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: fakultativni obilazak Skiatosa i fenomenalne plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), mogućnost obilaska Atine. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Padermos.

11.

11. dan: Evia – Grčka – Severna Makedonija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.

12. dan: Srbija: 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Kapolos Spa Hotel 3*

Nalazi se u Edipsosu na samo 150 metara udajlenosti od gradske plaže. Hotel poseduje bazen i nudi raznovrsne spa sadržaje, kao i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u hotelskom spa centru koji, uključujući otvoreni i zatvoreni bazen ima 14 pojedinačnih kada za hidroterapiju, hamam i saunu. (korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje). U svim sadržajima objekta koristi se voda iz toplih izvora Edipsos. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe imaju klima-uređaj (čije je korišćenje uračunato u cenu) mini frižider. Na raspolaganju su TV, faks i pegla, sobe nemaju kuhinju. Sve smeštajne jedinice takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. DETALJNIJE

Tiva 2*

Veoma dobro pozicionirana, nalazi se u centralnom delu Edipsosa, udaljena je oko 50m od gradske plaže, u čijoj se neposrednoj blizini nalaze prodavnice, restorani, kafići i svi ostali mnogobrojni sadržaji ovog letovališta.
Poseduje lift i malu recepciju. U našoj ponudi imamo prostrane četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na trećem spratu, i imaju bočni pogled na more ili na ulicu. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (čije je korišćenje uračunato u cenu).
DETALJNIJE

Skiatos i plaža Kukunaries

Iz luke Pefki brodom idemo na fenomenalnu peščanu plažu Kukunaries gde provodimo 3 sata u kupanju i vodenim sportovima. Nakon toga idemo u glavni grad ostrva koji je udaljen 30 minuta vožnje brodom gde provodimo naredna 3 sata. U gradu možete posetiti Crkvu Sv. Nikole kao i kuću poznatog pisca Papadijamantisa. Prošetajte se romantičnom Pillow street ulicom i obavezno popijte koktel u Bar steetu sa nesvakidašnjim lokalima.

Plaže Evie

Plaže Evie su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, bavite se sportovima na vodi, odbojkom na plaži ili se opustite uživajući u blagodetimamorskog plavetnila. Vodimo vas na 3 najlepše plaže Evie „Neos Pirgos – Nisiotisa“, „pefki beach“ i „padermos“. Pesak pod nogama, ritmovi koji dolaze iz beach bara i osveženje u kristalno čistom moru, stvaraju uspomene koje se ne zaboravljaju.

Atina

Izlet u Atinu započinjemo u jutarnjim satima. Na putu do Grčke prestonice zaustavljamo se u mestu Prokopi gde sledi razgledanje crkve Sv. Jovana Rusa. U nastavku putovanja videćemo glavni grad ostrva Evia, gde se fotkamo kod starog mosta. Po dolasku u Atinu obićemo Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Parlament, Adrijanovu kapiju, Zapatio park i stadion. Nakon toga sledi fakultativna poseta Akropolju i muzeju.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit