Eurotrip 2019

BERLIN – AMSTERDAM – PRAG

Cena 199 € / 9 Dana

Eurotrip 2019

Cena 199 € / po osobi

 • 9 Dana
 • +18 Godina

 

BERLIN – AMSTERDAM – PRAG

01. NOVEMBAR  –  09. NOVEMBAR 2019.    

 

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona . Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja.Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

 

PRAG  – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

 

AMSTERDAM, jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

1

1. novembar 2019. / BEOGRAD: Srbija – Mađarska – Slovačka – Češka – Nemačka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice “BAS” u popodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje…Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke, Češke i Nemačke.

2

2. novembar 2019. / Nemačka, BERLIN:

Dolazak u Berlin u podnevnim satima. Sledi fakultativni pešački panoramski obilazak Berlina: U pratnji lokalnog vodiča upoznaćemo Berlin: Trg Republike, Berlinski dvor, zgradu opere, Nemacki muzej istorije, Brandenburška kapija, Rajhstag, Potsdamer plac, Zlatna Elza (spomenik boginje pobede), Kurfustendam, Berlinska katedrala, Aleksandrov trg, ostaci Berlinskog zida, Aleksanderplac, ostrvo muzeja, Humbolt Univerzitet, Gendarmenmarkt trg, holokaust memorijalni centar, Sony centar…Nakon izleta sledi slobodno vreme i pauza za uživanje u čarima Berlina, do večernjeg polaska ka našoj narednoj stanici – Amsterdamu! Noćna vožnja…

3

3. novembar 2019. / Nemačka – Holandija, AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

4

4. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Uveče izlazak u grad ili mogućnost kolektivnog izlaska u diskoteku u Amsterdamu –Party all night. Noćenje.

5

5. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u ovom jedinstvenom gradu. U popodnevnim časovima mogućnost organizovanog fakultativnog izleta posete čuvenom Heineken muzeju u Amsterdamu . Nakon izleta, slobodno vreme. Noćenje.

6

6. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanjem u Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U večernjim satima polazak za Prag. Noćna vožnja preko Holandije i Nemačke.

7

7. novembar 2019. / Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u oko podneva Obilazak grada u pratnji vodiča: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Smeštaj u hotel. Odmor u hotelu ili individualnio slobodno vreme sve do večernjih sati kada organizovano, fakultativno odlazimo u diskoteku na žurku dobrodošlice! Noćenje.

8

8. novembar 2019. / PRAG: Češka – Slovačka –Mađarska:

Doručak. Odjavljivanje iz hotela i pakovanje kofera u autobus . U podnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju preko teritorije Slovačke u večernjim časovima.

9

9. novembar 2019./ Mađarska – Srbija – BEOGRAD:

Vožnja kroz Mađarsku usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u oko podneva. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

***CENA PAKET ARANŽMANA 199€

+ DINARSKI DEO 490 RSD PO OSOBI***

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u 4-6 krevetnim sobama u hostelu u Amsterdamu,
 • 1 noćenje sa kontinentalnim doručkom u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama u hostel/hotelu kategorije 3* Pragu,
 • Usluge pratioca grupe tokom celog putovanja,
 • Organizaciju putovanja u celini,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete koji su navedeni u programu putovanja,
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  • 1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 300 dinara po putniku, plaćanje u agenciji.
 • Individualne troškove putnika

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 RSD do 01.08.2019.
  • 5.000 RSD do 01.09.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (01.10.2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

A&O METRO PRAGUE STRIZKOV

Hotel se nalazi na svega 8 km udaljenosti od centra grada, u okrugu Strizkov i na samo 5 minuta udaljenosti od metro stanice Strizkov, kojom se za samo 15 minuta brzo i lako stize do svih krajeva grada. Renoviran je 2019-te, ima 13 spratova i 359 soba. U nasoj ponudi su cetverokrevetne i sestokrevetne sobe od kojih vecina poseduje krevete na sprat. Opremljene su vlastitim WC-om i toaletnim potrepštinama kao i TV-om. Veliki lobi i bar sa besplatnim bežičnim internetom pružaju opuštenu atmosferu kao i mogućnosti za međusobno upoznavanje. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.Leti je zelena površina oko hotela pretvara u pivnicu sa sunčanim ekranima, klupama za pivo. Hotel poseduje sopstveni bankomat sa menjačnicom i mašinom za kupovinu karata za javni prevoz Praga!DETALJNIJE

HANS BRINKER HOSTEL AMSTERDAM

Nalazi se u centru Amsterdama, na samo 2 minuta hoda od trga Leidseplein. Tramvajska stanica Prinsengraht nalazi se na 450 metara od hostela i nudi veze do Glavne železničke stanice i Muzejske četvrti. Park Vondel je udaljen 8 minuta hoda. U našoj ponudi se nalaze višekrevetne spavaone (od 4 do 6 kreveta) koje sadrže sopstvene toalete i ormariće na zaključavanje za lične stvari. Posteljina i peškiri za telo se dobijaju u hostelu bez doplate. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hostel sadrži bar i underground klub koji radi svake večeri do kasno u noć.DETALJNIJE

 

Izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit