EUROTRIP

KRAKOV – BERLIN - AMSTERDAM – PRAG

Cena 189€ / 9 Dana

ONLINE PRIJAVA

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 189€.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika).
 • Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€ (ukoliko bude dovoljno zainteresovanih putnika).
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto – puta – Novi Sad – Rodić Megamarket.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 1 noćenje sa doručkom u 4-8-krevetnim sobama u hostelu u Krakovu,
 • 1 noćenje sa doručkom u 4-8-krevetnim sobama u hostelu u Berlinu,
 • 1 noćenja sa doručkom u 4-8-krevetnim sobama u hostelu Hans Brinker u Amsterdamu,
 • info ture i upoznavanje sa znamenitostima u centru Krakova, Berlina, Amsterdama i Praga,
 • Gradska boravišna taksa u Amsterdamu koja je uvedena 01.01.2020. i iznosi 3€ po osobi po noći.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.),
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (žurka Krakov, Berlin, Aušvic, panoramsko razgledanje Berlina, pub crowl tura, velika holandska tura, krstarenje Amstelom) – plaćanje na licu mesta. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum, raspored i sadržaj održavanja izleta u odnosu na navedeno u programu.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 500 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 3.000 RSD 15 dana nakon otvaranja ugovora,
  • 5.000 RSD 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (29. mart 2022).
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi dokaz o tome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska– vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz otome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 30 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

EUROTRIP – Proleće 2022.

KRAKOV – BERLIN – AMSTERDAM – PRAG

Cena 189€ / po osobi

 • 9 Dana
 • +18 Godina

29. APRIL 2022 – 07. MAJ 2022. / 9 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

BERLIN –  ponovo otkrivena i ujedinjena prestonica Nemačke i Evrope, fascinira svojom veličinom i mnogim izuzetnim istorijskim spomenicima. Smešten na rekama Spree i Havel na severoistoku Nemačke i sa 3,5 miliona stanovnika spada u najveće gradove Evrope. Duga istorija nemačkog naroda, nekad ponosna i slavna, a nekad tragična i tužna, najbolje se oseća u Berlinu. Brojni posetioci su oduševljeni znamenitostima iz vremena carskog Berlina, “ožiljcima” iz vremena nacizma i simbolima podeljenog grada i naroda između kapitalističkog Zapada i komunističkog Istoka.

KRAKOV – je grad u južnom delu Poljske. Nalazi se nad rekom Vislom. U prošlosti je bio prestonica Poljske. Danas u njemu živi oko 750.000 ljudi (1,5 miliona u širem području). Površina grada je – 326,8 km². Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Jedan je od najvažnijih kulturnih centara Poljske, a mnogi ga smatraju za kulturnu prestonicu države. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. U Krakovu se nalaze mnoge kulturne institucije od značaja za celu Poljsku.

AMSTERDAM –  jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

PRAG – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne

1.

1. dan: BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje…Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke.

2.

2. dan: Poljska – KRAKOV:

U prepodnevnim časovima stižemo u Krakov, kulturnu prestonicu Poljske i najveći studentski centar Evrope. Grad pesnika i umetnika. Polazimo na pešačku info turu. Krećemo se kraljevskom rutom od Vavelskog zamka i katedrale preko Kanonična ulice do Rineka, glavnog trga sa Marijanskom crkvom i Sukjenicama, Florijanska ulica, barbakan, trg Jana Matejka. Nakon toga sledi mogućnost  fakultativnog odlaska na jevrejsku turu, Kazimjerz četvrt, Volnica, Remmuh Sinagoga, Podgorz, pešački most preko Visle, Krakovski geto… Po povratku se smeštamo u hotel. Uveče odlazimo organizovano na žurku dobrodošlice. Povratak u hotel, noćenje.

3.

3. dan: KRAKOV – Poljska – Nemačka:

Nakon doručka napuštanje soba. Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do večernjeg polaska za Berlin. Sledi noćna vožnja kroz teritorije Poljske i Nemačke.

4.

4. dan: Nemačka – BERLIN:

Stizanje u Berlin oko podneva. Smeštamo stvari u hostel i krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Povratak i smeštanje u hostel. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hostel, noćenje.

5.

5. dan: Nemačka – BERLIN:

Nakon doručka napuštamo hostel i pakujemo stvari u autobusi i krećemo na fakultativni izlet panoramsko razgledanje Berlina. Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar plaća krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje  fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, sledi slobodno vreme sve do do kasnih večernjih sati kada polazimo za Holandiju.

6.

6. dan: Nemačka – Holandija, AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

7.

7. dan: AMSTERDAM – Holandija:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u jedinstvenom Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U kasnim večernjim satima polazak za Beč. Noćna vožnja preko Holandije i Nemačke i Austrije.

8.

8. dan: Holandija – Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u popodnevnim satima. U prestonici Češke pravimo devetočasovnu pauzu i upoznajemo se sa glavnim turističkim znamenitostima centra grada na našoj pešačkoj info turi. (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Slobodno vreme do kasnog večernjeg polaska za  Srbiju. Putovanje preko tritorija Slovačke i Mađarske sa kraćim pauzama za odmor kao i rešavanje graničnih i carinskih formalnosti..

9.

9. dan: Mađarska – Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

HANS BRINKER HOSTEL AMSTERDAM

Nalazi se u centru Amsterdama, na samo 2 minuta hoda od trga Leidseplein. Tramvajska stanica Prinsengraht nalazi se na 450 metara od hostela i nudi veze do Glavne železničke stanice i Muzejske četvrti. Park Vondel je udaljen 8 minuta hoda. U našoj ponudi se nalaze višekrevetne spavaone (od 4 do 6 kreveta) koje sadrže sopstvene toalete i ormariće na zaključavanje za lične stvari. Posteljina i peškiri za telo se dobijaju u hostelu bez doplate. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hostel sadrži bar i underground klub koji radi svake večeri do kasno u noć.DETALJNIJE

 

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit