EUROTRIP PARIZ

MILANO - PARIZ - BEČ

Cena 289€ / 8 Dana

EUROTRIP – Proleće 2024.

MILANO – PARIZ – BEČ

Cena 289€ / po osobi

 • 8 dana
 • +18 Godina

24. APRIL – 01. MAJ 2024. / 8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Milano – prestonica Lombardije, najveći je industrijski grad Italije i centar mode, stecište dizajnera, umetnika, fotografa, manekena i medija. Grad sa dušom čije je jezgro poznato po čuvenoj Katedrali Duomo, prestižnoj zgradi Opere (Milanskoj Skali) i Crkvi Santa Maria Gracia u kojoj se nalazi Leonardova „Tajna Večera“. Sve ovo i još mnogo i toga privlači brojne turiste iz celog sveta.

Pariz – je glavni i najveći grad Francuske . Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom (La Seine). Rekom je podeljen na dva dela: na severnu „Desnu obalu“ i na južnu, manju, „Levu obalu“. Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte centralizovane francuske države, a i Evrope . Pariz je jedan od najznačajnijih svetskih gradova. U njemu su sedišta međunarodnih organizacija UNESKO, OECD i neformalnog Pariskog kluba. Sa svetom je povezan preko 2 velika aerodroma i 6 glavnih železničkih stanica. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Sa istorijom dugom 2 milenijuma, ovaj grad je bio mesto značajnih istorijskih događaja i stecište umetnika. Zbog toga svake godine Pariz poseti do 30 miliona turista. Po broju turista je najposećenija svetska turistička destinacija. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“.

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere,

1.

1. dan: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan: Italija – Milano:

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Sledi info tura i upoznavanje sa istorijskim centrom grada ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanje grada: Zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleon) do polaska za Francusku u večernjim časovima.

3.

3. dan: Francuska – Pariz:

Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Sledi info tura – pešačko razgledanje grada ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanja grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hostelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje.

4.

4. dan: Francuska – Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni odlazak u jedan od najvećih svetskih muzeja: palatu Versaj – obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i individualno razgledanje dvorca Luja XIV, savršenog primera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima. Nakon obilaska povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak najstarijih delova Pariza u pratnji vodiča Montmartre – jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, Crkva Scare Coeur (najposećenija tačka Pariza), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su stvarali slikari 19. i 20.veka, trg Palace Terte najromantičniji deo grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge.U večernjim satima fakultativni odlaska na žurku. Noćenje.

5.

5. dan: Francuska – Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni odlazak do čuvenog zabavnog parka Diznilend osmišljenog po mašti velikog Volta Diznija, kreatora čuvenog Mikija Mausa i njegovih crtanih prijatelja. Ovaj dan prepušten je detetu u vama – oslobodite ga i prepustite se igri! Povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na žurku. Noćenje.

6.

6. dan: Pariz – Nemačka – Austrija:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u jedinstvenom gradu. U poslepodnevnim satima polazak za Beč.

7.

7. dan: Austrija – Beč:

Dolazak u Beč u ranim jutarnjim satima. Sledi pešačka info tura i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanje grada: Razgledamo impresivne zgrade koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada: Hofburg, ulice Graben i Kerntner, u kojoj se nalazi čuvena katedrala Sv. Stefana. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji dinastije Habzburg. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Po završetku info ture sledi slobodno vreme do polaska za Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

8.

8. dan: Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

PROMO CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 289€ (REGULARNA CENA ARANŽMANA 319€).

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša ili Kragujevca (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih) je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu, osim sedišta u prvom redu gore na spratu koja su 20€. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4 i 1/6) u hostelu Generator u Parizu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Gradsku boravišnu taksu u Parizu koja iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 50% od cene aranžmana do 20.02.2024.
  • Ostatak mesec dana pre početka aranžmana (24. mart 2024.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja ,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Generator Paris Hostel

Dizajnerski hostel Generator Paris se nalazi u dinamičnom 10. arondismanu u Parizu. Hostel je udaljen 900 metara od stanice metroa na Istočnoj železničkoj stanici, a do Parka Bit Šomon ima 700 metara. Na samo 5 minuta hoda od hostela, duž kanala Sen Marten, nalaze se brojni barovi, restorani i prodavnice sa starinskom robom. U ponudi su besplatan bežični internet i elegantan salon s igraonicom. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, perionica veša, terasa i zajednički salon koji je uređen u severnoafričkom stilu. U kafeu Fabien u okviru objekta gosti mogu uživati u jelima inspirisanim lokalnom kuhinjom i slušati muziku DJ-a uz piće iz bara. Sve savremeno opremljene sobe imaju klima-uređaj, posteljinu i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine sobe nude i sopstvenu terasu. Kontinentalni doručak se priprema svakog jutra u ovom hostelu. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit