EUROTRIP PARIZ – AVIO

PARIZ

Cena 449€ / 4 Dana

EUROTRIP – Proleće 2024.

Cena 449€ / po osobi

 • 4 dana
 • +18 Godina

26 – 29. APRIL 2024. / 4 DANA – 3 NOĆENJA / AVIONOM

Pariz – je glavni i najveći grad Francuske . Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom (La Seine). Rekom je podeljen na dva dela: na severnu „Desnu obalu“ i na južnu, manju, „Levu obalu“. Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte centralizovane francuske države, a i Evrope . Pariz je jedan od najznačajnijih svetskih gradova. U njemu su sedišta međunarodnih organizacija UNESKO, OECD i neformalnog Pariskog kluba. Sa svetom je povezan preko 2 velika aerodroma i 6 glavnih železničkih stanica. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Sa istorijom dugom 2 milenijuma, ovaj grad je bio mesto značajnih istorijskih događaja i stecište umetnika. Zbog toga svake godine Pariz poseti do 30 miliona turista. Po broju turista je najposećenija svetska turistička destinacija. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“.

1.

1. dan: Beograd – Pariz:

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera Wizz Air-a u 10:00 časova. Let Wizz Air kompanijom (W6 4045) za Pariz (Bove) u 12:50 časova. Sletanje u Parizu u 15:30 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti, transfer do hostela (transfer nije uključen u cenu aranžmana). Nakon check in-a slobodno vreme za upoznavanje sa gradom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr- Dam ili mogućnost organizovanja u večernjim satima fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

2.

2. dan: Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni obilazak najstarijih delova Pariza u pratnji vodiča u prepodnevnim satima: Montmartre – jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, Crkva Scare Coeur (najposećenija tačka Pariza), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su stvarali slikari 19. i 20.veka, trg Palace Terte najromantičniji deo grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Nakon obilaska slobodno vreme ili fakultativno krstarenje Senom. U večernjim satima fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

3.

3. dan: Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni odlazak u jedan od najvećih svetskih muzeja: palatu Versaj – obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i individualno razgledanje dvorca Luja XIV, savršenog primera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima. Nakon obilaska povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

4.

4. dan: Pariz – Beograd:

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do polaska prema aerodromu. Poletanje aviona za Beograd u 16:05 časova (let W6 4046). Sletanje u Beograd u 18:30 časova. Kraj programa.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + AVIO PREVOZ

Smeštaj Usluga MLT (Višekrevetna soba)
Hostel Generator BB 449€

*BB – Noćenje sa doručkom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cene su trenutne, kalkulacija je rađena na dan objavljivanja programa i podložne su promenama ukoliko dođe do poskupljenja avionskih karata, odnosno smeštaja. ***POVRAĆAJ NOVCA SE NE ODNOSI NA AVIO KARTU KOJA JE NEREFUNDABILNA.
 • U cenu je uračunat ručni prtljag (ranac – dimenzija 40x30x20).
 • Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratnu avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (direktan let) sa uključenim ručnim prtljagom (ranac dimenzija 40x30x20).
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4 i 1/6) u hostelu Generator Pariz.
 • Usluge pratioca grupe.
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplata za prtljag od 10kg ili 20kg na upit.
 • Fakultativne izlete na destinaciji. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum, raspored i sadržaj održavanja izleta u odnosu na navedeno u programu.
 • Povratni transfer na relaciji Aerodrom Bove – Pariz – Aerodrom Bove.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • Gradsku boravišnu taksu u Parizu koja je uvedena 01.01.2020. i iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 15000 RSD prilikom rezervacije,
  • 10.000 RSD 20 dana nakon rezervacije,
  • Ostatak mesec dana pre početka aranžmana (25. mart 2024.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja ,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Generator Paris Hostel

Dizajnerski hostel Generator Paris se nalazi u dinamičnom 10. arondismanu u Parizu. Hostel je udaljen 900 metara od stanice metroa na Istočnoj železničkoj stanici, a do Parka Bit Šomon ima 700 metara. Na samo 5 minuta hoda od hostela, duž kanala Sen Marten, nalaze se brojni barovi, restorani i prodavnice sa starinskom robom. U ponudi su besplatan bežični internet i elegantan salon s igraonicom. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, perionica veša, terasa i zajednički salon koji je uređen u severnoafričkom stilu. U kafeu Fabien u okviru objekta gosti mogu uživati u jelima inspirisanim lokalnom kuhinjom i slušati muziku DJ-a uz piće iz bara. Sve savremeno opremljene sobe imaju klima-uređaj, posteljinu i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine sobe nude i sopstvenu terasu. Kontinentalni doručak se priprema svakog jutra u ovom hostelu. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit