BUKUREŠT Nova godina 2024

od 119€ / 5 dana

Bukurešt doček 2024.

Cena od 119€ / po osobi

 • 5 Dana
 • +16 Godina

5 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUS

30. DECEMBAR 2023. – 03. JANUAR 2024.

BUKUREŠTveličanstven grad ukrašen parkovima, velikim avenijama i specifičnom arhitekturom koji su mahom izgradile francuske i italijanske arhitekte. Bukurešt je prekrasan, veliki i monumentalan grad, koji bi da ima novca kao ostali veliki gradovi, bio posle Pariza najlepša evropska metropola.

BUKUREŠT   je glavni grad Rumunije i ujedno i njeno glavno političko, kulturno i privredno sedište, koje se nalazi u jugoistočnom delu zemlje. Bukurešt je postao glavni grad  Rumunije 1862. godine, a prvi put se pominje u pisanim dokumentima još 1459. godine. Danas u samom gradskom jezgru živi preko dva miliona ljudi, a još toliko žitelja ima u široj gradskoj zoni. Grad je jedna velika i moderna prestonica, sa ogromnim bulevarima, prostranim ulicama i puno zelenila i cveća, kao i  ogromnim građevinama. Većina velelepnih građevina delo su francuskih i italijanskih majstora, a Bukurešt ima epitet „Malog Pariza“.

1.

1. dan: 30.decembar 2023. (subota) – Beograd – Bukurešt:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u večernjim časovima. Noćna vožnja do Bukurešta uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osveženja.

2.

2. dan: 31. decembar 2023. (nedelja) Bukurešt:

Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Info tura sa pratiocem grupe i upoznavanje grada (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta…) Nakon info ture, smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i spremanje za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2024. GODINE !!! Noćenje.

3.

3. dan: 01.januar 2024. (ponedeljak) Bukurešt:

Doručak. Fakultativni panoramski obilazak rumunske prestonice u pratnji vodiča (kraljevski park Carol Park i Trifumfalni luk). Nakon obilaska slobodno vreme za samostalno istraživanje i individualne aktivnosti. Repriza Nove Godine. Noćenje.

4.

4. dan: 02. januar 2024. (utorak) Bukurešt – Brašov:

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u najveći grad Transilvanije – Brašov i fakultativni obilazak jednog od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi, zamka Bran (u pratnji vodiča), u kome je 1462. godine bio zatvoren Vlad Cepeš (grof Drakula), odnosno slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada. Uveče povratak za Beograd. Noćna vožnja.

5.

5. dan: 03. januar 2024. (sreda) Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

ISKORISTI POPUST NA POSLEDNJE SOBE ZA PRIJAVE DO 11. DECEMBRA!

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2 1/3
Hotel MY CONTINENTAL 3* BB x x
Hotel YESTERDAY 3* BB x x
Hotel RIN CENTRAL 4* BB 179€
119€
x

NA – najam smeštaja bez ishrane. BB – noćenje sa doručkom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 50 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša i Kragujevca 10€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača – „izlog“ doplata 20€.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 15€ (poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (TV, dvd, audio i video oprema, A/C) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom u Bukureštu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke.
 • Obaveznu boravišnu taksu – plaćanje vodiču.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD po putniku u roku od 15 dana od dana prijavljivanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Bukurešt smeštaj 2024.

Hotel My Continental 3*

Otvoren u martu 2022. godine, nakon temeljne renovacije i modernizacije, MyContinental Bukurešt je hotel sa 3 zvezdice u Bukureštu koji dočekuje svoje goste u prostranim, praktično uređenim i modernim sobama i apartmanima. Hotel ima odličnu lokaciju, jer se nalazi u blizini Severne železničke stanice (glavne železničke stanice za domaći i međunarodni saobraćaj). Međunarodni aerodrom Henri Koandă udaljen je oko 20 km, a udaljenost se može preći vozom na relaciji „Henri Koanda Internacionalni aerodrom“ – Severna stanica. Na kraju, metro stanica koja olakšava brz transport u Bukureštu nalazi se tačno ispred hotela. DETALJNIJE

Hotel Yesterday 3*

Smešten u jednom od najdinamičnijih delova grada, Orhideea, hotel „Yesterday“ se nalazi na raskrsnici dve glavne arterije grada – prolaza Basarab-Grozavesti i Splaiul Unirii – i pruža brz pristup svim značajnim tačkama interesa u gradu. Na samo nekoliko minuta hoda od metro stanice Grozavesti, hotel se nalazi u blizini mnogih znamenitosti: Dvorac Cotroceni, SEMA Park, AFI Cotroceni Mall, Botanička bašta, Gradski dvor, IDM Club, Severna stanica, Politehnički institut. Hotel raspolaže 1/2 i 1/3 sobama i nudi uslugu noćenje sa doručkom.
DETALJNIJE

Hotel Rin Central 4*

Rin Central Hotel je hotel sa 4 zvezdice, smešten u mirnom delu, u turističkom i poslovnom centru Bukurešta, na samo jednom kilometru od Trga Unirii i Trga Univerziteta. Hotel nudi 107 prostranih i svetlih soba. Daleko od gradske gužve, hotel otkriva udobnu i toplu atmosferu, upotpunjenu efikasnim i kvalitetnim uslugama. Otvoren je 2004. godine, a interno renoviran 2020. godine. Sobe hotela su prostarene , dvokrevetne, sa bračnim ili odvojenim krevetima. Hotel nudi uslugu doručka. DETALJNIJE

Bukurešt izleti

Panoramsko razgledanje

Najbolji način da se upoznate sa rumunskom prestonicom je na ovom izletu. Počinjemo sa  Trijumfalnim lukom, koji je i razlog zbog kojeg Bukurešt zovu Parizom Istoka. Širokim bulevarima krećemo preko De Golovog trg, memorijala avijatičara, ulazimo u ulicu Pobede gde se nalazi veliki broj znamenitosti. Nakon toga put nas vodi do reke Dambovice odakle ćemo videti monumentalnu Palatu Pravde gde ćemo obići i rumunski Champ Eliseya. Bulevarom Ujedinjenja dolazimo do Parlamenta gde se fotografišemo. Sledeće odredište je Karlov Park sa impozantnim mauzolejom. Vozimo se ulicom Univerziteta i dolazimo ponovo do Trga Ujedinjenja.

Dvorac Grofa Drakule (Bran)

Drakulin dvorac, tj. zamak Bran, možda je i najveća misterija i zaštitni znak Rumunije i njenog turizma. Ovo jedinstveno utvrđenje je postavljeno na samoj granici Transilvanije i Vlaške.

Misteriozni jeziv spolja, a hladan iznutra, ne ostavlja nikoga ravnodušnim .Turisti mogu obići spratove dvorca, dvorište, tajni prolaz. Uske, krivudave stepenice vode  kroz 60 soba drvenih soba (mnoge od njih povezane su i tajnim prolazima), posetioci imaju mogućnost da vide kolekciju nameštaja, oklop, oružje, koje obuhvata period od 14. do 19. veka. Pored toga imaju  mogućnost da kupe  brojne suvenire. U dvorištu palate nalazi se kameni bunar u koji turisti bacaju novčiće a prema legendi grof Drakula svake noći dolazi na to mesto i ispunjava njihove želje. Legenda o najpoznatijem vampiru kaže da u zimsko doba svi vampiri ustaju predvođeni grofom Drakulom i kreću u svoje demonske pohode tako da na put ne treba kretati bez belog luka.

Žurke

Dočekajmo zajedno Novu godinu u klubovima  Bukurešta uz ritmove svetskih hitova  i Dj mikseva. Nova godina i repriza nove godine u najboljoj atmosferi, ostaviće nezaboravne uspomene na najluđu noć. U cenu je uračunat prevoz i ulaz u klubove.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit