BUDVA

Jul - Avgust

od x€ / 11 dana

Budva – Leto 2023.

Cena od x€ / po osobi

 • 11 Dana
 • +16 Godina

11 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Budva se nalazi u centru Budvanske rivijere i jedan je od napoznatijih turističkih gradova i drevnih naselja na Jadranu. Ovo je idealno mesto za mlade i aktivan odmor. Stari grad čini jedinstvenu arhitektonsku i urbanističku celinu, opasanu srednjovekovnim bedemima, sa tvrđavom, kulama i kapijama. Omiljeno je mesto mladih i prepun zanimljivih kafića. Sveti Stefan, jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu, nastao je adaptacijom kamenih kuća na ostrvu, sagrađenih pre više od pet vekova za zaštitu stanovništva iz okolnih sela u slučaju napada od gusara. Plaža Mogren, nadomak Starog grada, zbog finog peska, čistog mora i skrovitosti, jedna je od prestižnijih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom, a do plaže vodi betonska staza od hotela ”Avala” duga 350 metara. Plaža je dobila ime po španskom moreplovcu Mogriniju koji se tu spasio posle brodoloma. Miločerski park, sagrađenog pre 80 godina kao letovalište jugoslovenske dinastije Karađorđević, decenijama se formirao vrt od egzotičnog drveća i cveća, zeleno-cvetna oaza u srcu ekskluzivne svetostefansko-miločerske turističke zone. U neposrednoj blizini je veliki broj prelepih plaža a neke od njih koje ćemo posetiti su: Mogren, Kamenovo, Kraljičina plaža, Slovenska plaža, Bečićka plaža, Ričardova glava i ostale. Ovo je samo mali deo lepota koje čine Budvu atraktivnom za letovanje, a svakako je najprivlačnija za mlade po ponudi noćnih izlazaka u klubovima na otvorenom.

1.

1. dan: Srbija – Beograd – Crna Gora – Budva:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Crna Gora – Budva:

Dolazak u Budvu (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Smeštaj u sobe. Tokom boravka u Budvi biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama i plažnim barovima. Pored zabave u samoj Budvi biće organizovani fakultativni obilasci plaža kao i odlazak na rafting Tarom. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11.

11. dan: Crna Gora – Budva:

Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Crnu Goru uz usputne pauze zaodmor i osveženje. Dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

*NA – najam smeštaja, APP – apartman, STD – studio.
*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 20) prevoz će biti organizovan iz NOVOG SADA cena se uvećava za 10€.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ po osobi (obavezno je prethodno poslati upit za odobrenje agenciji).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
 • NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene
  aranžmana.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Devet noćenja u sobama ili studijima u vilama u Budvi,
 • Prevoz na relaciji Beograd – Budva – Beograd, turističkim autobusom,
 • Usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,30€ dnevno (ispod 18 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Boravišnu taksu 1,5€ po noći po osobi (plaćanje u agenciji).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 RSD po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije ,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na
putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za
putnike iz tih delova prebivališta.
5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja
uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budva smeštaj 2023.

Vila Park 3*

Vila Park 3* čini kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su oko 550 metara od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017 i 2018 godine. DETALJNIJE

Vila Vukica

Vila Vukica – nalazi se na 5 min hoda od plaže. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji su opremljeni mini kuhinjama. Klima je uračunata u cenu. DETALJNIJE

Vila Mitrović

Vila Mitrović – nalazi se na 5 min hoda od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe i studiji. Studiji su opremljeni mini kuhinjama. Klima je uračunata u cenu. DETALJNIJE

Vila Siesta

Vila Siesta- nalazi se na 5 min hoda od plaže. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji su opremljeni mini kuhinjama. Klima je uračunata u cenu. DETALJNIJE

Vila Mystic

Vila Mystic – nalazi se na 5 min hoda od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni i četvorokrevetni studiji. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Klima je uračunata u cenu. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit