BUDIMPEŠTA

Jesen u Budimpešti

Cena od 119€ / 5 Dana

Budimpešta – Jesen 2021.

Cena od 119€ / po osobi

 • 5 Dana
 • +16 Godina

JESEN U BUDIMPEŠTI

14 – 18. oktobar 2021.
21 – 25. oktobar 2021.

5 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Budimpešta se najjednostavnije može podeliti na dva grada: Budim – brdoviti deo grada zapadno od Dunava (distrikti I-III, XI-XII), i Peštu – ravan deo istočno od Dunava u kojem se nalazi savremeni trgovinski Centar (distrikti IV-IX). Mnogi je smatraju jednim od najlepših gradova na svetu, a pored Beča i Praga, Budimpešta je najpopularnija destinacija u istočnoj Evropi. Milioni turista svake godine obiđu ovaj prelepi grad. Mnogima je zanimljiva i zato što ovde mogu da dožive auru u bečkom stilu, i to u pola cene.

1

1. dan: Beograd – Budimpešta:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u jutarnjim časovima (okvirno 7:00h). Dnevna vožnja preko Srbije i Mađarske, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim satima. Šetnja Vaci ulicom u pratnji vodiča, glavnom pešačkom i šoping ulicom u gradu. Slobodno vreme. U popodnevnim satima smeštanje u hotel/hostel. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova a nakon toga odlazimo do Sedmog kvarta, najinteresantnije četvrti grada, prepune takozvanih ruin pabova koji su postali svojevrstan brend ili zaštitni znak Budimpešte. Žurka u nekom od barova. Noćenje.

2

2. dan: Budimpešta:

Doručak. Mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska Pešte u pratnji vodiča: Trg heroja, Zamak Vajdahunjad, Opera, zgrada Mađarskog parlamenta, Srpska ulica, Crkva Sv. Đorđa… Po završetku obilaska slobodno vreme. U večernjim satima žurka. Noćenje.

3

3. dan: Budimpešta:

Doručak. Mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanja Budima u pratnji vodiča: Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela… Nakon obilaska slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete Sent Andreji, bajkovitom gradiću na svega 20 km od Budimpešte i nekadašnjem centru Srba u Ugarskoj, koji su bežeći od turske opasnosti došli na ovaj prostor. Po dolasku obilazak Sent andreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. Povratak u Budimpeštu. U večernjim satima žurka. Noćenje.

4

4. dan: Budimpešta – Mađarska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela/hostela i slobodno vreme do kasnih večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju.

5

5. dan: Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA

Smeštaj Usluga 1/2 MLT
WOMBATS HOSTEL BB
kontinentalni
145€ 119€
DANUBIUS BUDAPEST HOTEL 3* BB
švedski sto
149€ 129€

BB – Noćenje sa doručkom

*Za ulazak u Mađarsku trenutno ne postoje nikakve mere (ne traži se vakcina, pcr test, ni antigenski test).

Napomena: MLT sobe u hostelu Wombats mogu biti 1/4 i 1/6, u hotelu Danubius Budapest 1/3 i 1/4. Izborom MLT sobe saglasni ste da ćete biti u jednom od dva ponuđena tipa soba u okviru MLT kategorije. Izborom dvokrevetne sobe garantuje se taj tip sobe.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i višekrevetnim sobama u hostelu / 1/2 i višekrevetnim sobama u hotelu Danubius
  Budapest 3* u Budimpešti,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.
 • peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19:
  1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaj.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. Agencija zadržava pravo otkazivanja žurke u slučaju zabrane održavanja skupova radi loše epidemiološke situacije. Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom prijave,
  • 3000 RSD 15 dana od dana prijave,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Hotel Danubius Budapest 3*

Hotel Danubius Budapest uzdiže se nad gradom, u stambenoj četvrti okruženoj zelenilom, u podnožju Budimskih brda. Objekat se nalazi u blizini Dvorske četvrti i ima veličanstven panoramski pogled na grad. Udaljenost od centra grada iznosi 2,5 km. Gostima su na raspolaganju potpuno opremljene i elegantno uređene sobe sa impresivnim pogledom. DETALJNIJE

Wombats City Hostel

Hostel Wombats City Budapest se nalazi u centru Budimpešte, preko puta dinamičnog šetališta Goždu Udvar sa nekoliko kafea, barova i restorana. U okviru ovog klimatizovanog objekta na raspolaganju su bar i prodajni automati. Na 300 metara od objekta se nalazi Trg Deaka Ferenca sa 3 linije metroa i nekoliko autobuskih i tramvajskih linija. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. U našoj ponudi nalaze se 1/4 i 1/6 sobe sa sopstvenim kupatilom. DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit