BUDIMPEŠTA

4 dana / 2 noćenja

Cena 75€ / 4 Dana

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA – ULTRA LAST MINUTE PONUDA:

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4 1/6
Hostel Wombats City BB 89€ 79€ 75€ 75€
Hotel Budapest 3* BB x x x x

*BB – noćenje sa doručkom.

Odobreni i uračunati popusti na putovanje se ukidaju ukoliko putnik ne ispoštuje dinamiku plaćanja (ima kašnjenja u nekom od plaćanja).

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€.
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama u hostelu Wombats ili 1/2 i 1/3 sobama u hotelu Budapest 3* u Budimpešti,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.)
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Niša (10€), i Kragujevca (5€) – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativne troškove.
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 500 dinara po promeni,
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 12.01.2022).
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi dokaz o tome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska– vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz otome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 30 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Budimpešta – Sretenje 2022.

Cena od 75€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

4 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUSOM

12 – 15. FEBRUAR 2022.

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Budimpešta se najjednostavnije može podeliti na dva grada: Budim – brdoviti deo grada zapadno od Dunava (distrikti I-III, XI-XII), i Peštu – ravan deo istočno od Dunava u kojem se nalazi savremeni trgovinski centar (distrikti IV-IX). Mnogi je smatraju jednim od najlepših gradova na svetu, a pored Beča i Praga, Budimpešta je najpopularnija destinacija u istočnoj Evropi. Milioni turista svake godine obiđu ovaj prelepi grad.

 

1.

1. dan: 12. februar 2022. (subota) / Beograd – Budimpešta:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u ranim jutarnjim satima (okvirno 6h). Dnevna vožnja preko Srbije i Mađarske, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim satima. Šetnja Vaci ulicom u pratnji vodiča, glavnom pešačkom i šoping ulicom u gradu. Slobodno vreme. U popodnevnim satima smeštanje u hostel. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izletakrstarenje Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova a nakon toga odlazimo do Sedmog kvarta, najinteresantnije četvrti grada, prepune takozvanih ruin pabova koji su postali svojevrstan brend ili zaštitni znak Budimpešte. Noćenje

2.

2. dan: 13. februar 2022. (nedelja) / Budimpešta:

Doručak. Slobodono vreme ili Mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Zamak Vajdahunjad, Opera, zgrada Mađarskog parlamenta, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela… Odmah po završetku panoramskog obilaska mogućnost fakultativne posete Tropikarijuma i tržnog centraKampona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.

3. dan: 14. februar 2022. (ponedeljak) / Budimpešta – Sentandreja (fakultativno):

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju, ili mogućnost fakultativnog obilaska Sentandreje, bajkovitog gradića na svega 20 km od Budimpešte i nekadašnjeg centra Srba u Ugarskoj. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske i Srbije uz usputna zadržavanja radi graničnih formalnosti i pauza za osveženje.

4.

4. dan: 15. februar 2022. (utorak) / Budimpešta – Mađarska – Srbija:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Hotel Danubius Budapest 3*

Hotel Danubius Budapest uzdiže se nad gradom, u stambenoj četvrti okruženoj zelenilom, u podnožju Budimskih brda. Objekat se nalazi u blizini Dvorske četvrti i ima veličanstven panoramski pogled na grad. Udaljenost od centra grada iznosi 2,5 km. Gostima su na raspolaganju potpuno opremljene i elegantno uređene sobe sa impresivnim pogledom. DETALJNIJE

Wombats City Hostel

Hostel Wombats City Budapest se nalazi u centru Budimpešte, preko puta dinamičnog šetališta Goždu Udvar sa nekoliko kafea, barova i restorana. U okviru ovog klimatizovanog objekta na raspolaganju su bar i prodajni automati. Na 300 metara od objekta se nalazi Trg Deaka Ferenca sa 3 linije metroa i nekoliko autobuskih i tramvajskih linija. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. U našoj ponudi nalaze se 1/4 i 1/6 sobe sa sopstvenim kupatilom. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit