BUDIMPEŠTA

NOVEMBAR U MAĐARSKOJ

Cena od 99€ / 4 Dana

Budimpešta – Dan primirja 2022.

Cena od 99€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

NOVEMBAR U BUDIMPEŠTI

11 – 14. novembar 2022.

4 DANA – 2 NOĆI / AUTOBUSOM

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Budimpešta se najjednostavnije može podeliti na dva grada: Budim – brdoviti deo grada zapadno od Dunava (distrikti I-III, XI-XII), i Peštu – ravan deo istočno od Dunava u kojem se nalazi savremeni trgovinski Centar (distrikti IV-IX). Mnogi je smatraju jednim od najlepših gradova na svetu, a pored Beča i Praga, Budimpešta je najpopularnija destinacija u istočnoj Evropi. Milioni turista svake godine obiđu ovaj prelepi grad. Mnogima je zanimljiva i zato što ovde mogu da dožive auru u bečkom stilu, i to u pola cene.

1

1. dan: Beograd – Budimpešta:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u ranim jutarnjim satima (okvirno 6h). Dnevna vožnja preko Srbije i Mađarske, uz usputna zadržavanja radi graničnih formalnosti i pauza za osveženje. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim satima. Šetnja Vaci ulicom u pratnji vodiča, glavnom pešačkom i šoping ulicom u gradu. Slobodno vreme. U popodnevnim satima odlazak u smeštaj. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izletakrstarenje Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova a nakon toga odlazimo do Sedmog kvarta, najinteresantnije četvrti grada, prepune takozvanih ruin pabova koji su postali svojevrstan brend ili zaštitni znak Budimpešte. Noćenje

2

2. dan: Budimpešta:

Doručak. Slobodono vreme ili Mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Zamak Vajdahunjad, Opera, zgrada Mađarskog parlamenta, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela… Odmah po završetku panoramskog obilaska mogućnost fakultativne posete Tropikarijuma i tržnog centra Kampona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3

3. dan: Budimpešta:

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju, ili mogućnost fakultativnog obilaska Sentandreje, bajkovitog gradića na svega 20 km od Budimpešte i nekadašnjeg centra Srba u Ugarskoj. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske i Srbije uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

4

4. dan: Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

PROMO CENA PAKET ARANŽMANA:

Smeštaj Soba / Usluga Cena po osobi u €
Netizen hostel
1/2 soba – BB 119
1/4 soba – BB 109
1/6 soba – BB 99
1/8 soba – BB 99

*BB – noćenje sa doručkom.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Postoji mogućnost promene cene u slučaju promene cene goriva, promena na monetarnom ili tržištu roba i usluga.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša i Kragujevca je 10€.
  * putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz (umanjenje 10 eur) – upit u agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1.000 RSD po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/4, 1/6 i 1/8 sobama u hostelu Netizen u Budimpešti,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Doplatu za polazak iz Niša i Kragujevca: 10€ – plaćanje u agenciji (min. broj prijavljenih putnika je 40) – putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska,
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije,
  • narednih 3000 RSD po putniku u roku od 15 dana od dana prijavljivanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
  2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a  najkasnije 48 sati pre polaska.
  3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
  4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
  5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Hostel Netizen

Hostel Netizen se nalazi u centru Budimpešte, na 200m od poznatog New York kafea. Na 50 metara od hostela se nalazi stanica Blaha Lujza ter sa metro linijom i nekoliko autobuskih linija. U našoj ponudi nalaze se 1/2 sobe sa sopstvenim i zajedničkim kupatilom, 1/4 sobe sa sopstvenim i zajedničkim kupatilom, 1/6 sobe sa sopstvenim i zajedničkim kupatilom i 1/8 soba sa zajedničkim kupatilom. Ovaj hostel radi 24 sata dnevno. Poseduje zajedničku kuhinju, perionicu veša i coworking prostor.

Lokacija: U krugu od 300 metara od objekta postoji nekoliko prehrambenih prodavnica. Gosti mogu posetiti ulicu Simpla Kert (950 metara) u kojoj su dostupni brojni pabovi. Doručak u hotelu je kontinentalni. DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit