BREZOVICA

od 139€ / 5 dana

Brezovica – Nova godina 2021

Cena od 139€ / po osobi

 • 5 Dana
 • +16 Godina

 

5 DANA – 4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Vodimo vas u nezaboravnu Novogodišnju snežnu avanturu! Doček Nove 2021. na zasigurno najsnežnijoj planini ovog dela Evrope. U toku neverovatnih 5 dana očekuje nas širok spektar raznih dešavanja na planini Šare. Pored celodnevnog druženja očekuju nas skijanja, druženja, takmičenja, grudvanja, sankanja i još mnogo toga! Hiljade mladih dočeka Novu godinu baš na Brezovici! Budite deo najsnežnije novogodišnje avanture i upoznajte se sa čarima planine i nacionalnog parka Šare.

 

Brezovica   Ski centar Brezovica- poznati turistički centar na severozapadnoj strani planine Šare (opština Štrpce) jedinstven je sportsko rekreativni kompleks na nadmorskoj visini od 900 do 2.500 metara. Udaljen je oko 60 km od Prištine i isto toliko od aerodroma u Skoplju, od Beograda 400 km. Svojom izrazito alpskom prirodom i visokoplaniskim ambijentom neposredna okolina Brezovice podseća na najpoznatije evropske turističke centre. Stoletne šume, raskošne livade i beskrajni pašnjaci prepuni su planinskim cvećem, lekovitim biljem, retkim vrstama divljači. Relativno visoke količine padavina i vododržljive stene uslovljavaju pojavu guste rečne mreže i bogatstvo u izvorima i površinskim vodama. Veliki broj izvora i potočića sa hladnom i bistrom vodom su poseban kolorit ovog predela. Niži delovi odlikuju se pravom župskom klimom, sa prijatnom dnevnom toplinom i svežim noćima. U najvišim delovima vlada prava alpska klima, tako da se sneg zadržava i do 280 dana. Nije redak slučaj da se u toku jednog istog dana mogu doživeti sva četiri godišnja doba, te se i tokom jula i avgusta najviši delovi Šare zaodenu snežnim prekrivačem. Povoljni klimatski uslovi predstavljaju idealnu sredinu za zimski, sportski i rekreativni turizam, tako da posetilaca ima tokom cele godine. Ski centar Brezovica je do sada organizovao 2 evropska prvenstva u alpskom skijanju, 9 državnih prvenstva, svake godine (do 1999) u kalendaru FIS-a predviđena je bila trka u spustu i veleslalomu za muškarce pod nazivom “Inex – ski kup” a godišnje se u proseku ostvarivalo preko 103.000 noćenja u svim objektima Ski centra Brezovica.

CENOVNIK SMEŠTAJA

Naziv smeštaja Struktura Usluga Broj putnika u sobi
2 3 4
Hotel Molika standard HB 169€ 149€ 139€

*HB – polupansion

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 4 noćenja u hotelu Molika,
 • 4 polupansiona na bazi švetskog stola u Hotelu Molika (doručak i večera),
 • Ski pass za sve dane,
 • Prevoz na relaciji Beograd – Brezovica – Beograd modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).
 • Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Individualne troškove putnika
 • Go2 narukvicu (doček nove godine, žurke, fakultativne izlete..)

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 5000 RSD prilikom rezervacije
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (30.11.2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

30.dec. 2020. Beograd – Brezovica:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u ranim jutarnjim časovima. Očekuje nas vožnja ka Makedoniji i dolazak u ski centar u podnevnim časovima. Smeštanje u sobe (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Večera. Noćenje.

2 – 4.

31.dec.2020 – 02.jan.2021. Brezovica:

Doručak. Skijaški dani od 08h-15:30h. Slobodno vreme za odmor, šetnju, individualne aktivnosti, skijanje, sankanje, uživanje u prirodi i druženje. U slučaju pogodnih vremenskih uslova i dovoljnog broja prijavljenih putnika fakultativni izleti do Prizrena. Organizovani doček i repriza nove godine (ukoliko epidemiološke mere budu dozvoljavale) u nekom od restorana na Brezovici. Večera. Noćenje.

5.

03. januar. 2021. Brezovica – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu i oko 14h napuštamo Brezovicu do sledećeg viđenja. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

Hotel Molika

Hotel Molika se nalazi u samom centru skijališta Brezovica, pored početne stanice dve žičare i ski-lifta. Hotel je smešten je u prelepom planinskoom ambijentu na nadmorskoj visini od 1740 m i odiše atmosferom pravog zimskog centra. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sobe su skromnog izgleda, ali u potpunosti funkcionalne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i dobro grejanje. U hotelu postoji servis za iznajmljivanje i popravku ski opreme, skijašnica, ambulanta i baza Gorske službe spasavanja. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit