Besplatan vaučer od 5.000 dinara za odmor u Srbiji

11

Aug

Besplatan vaučer od 5.000 dinara za odmor u Srbiji

Počela je podela još 400.000 vaučera za odmor u Srbiji za 2020. godinu.

Preuzimanjem besplatnog vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da veoma povoljno putujete i sa Go2 Travelling-om. Dobijanjem besplatnog vaučera za smeštaj u vrednosti od 5.000 rsd umanjujete cenu aranžmana za taj iznos i doplaćujete samo razliku u ceni. Na našim letnjim aranžmanima u Srbiji možete iskoristiti vaučere u objektima koji prihvataju vaučere (poslati upit agenciji).

Srebrno jezero – Leto za mlade 2020 (klikni ovde)

Kako do vaučera?

1.korak – Prijava za putovanje.

Potrebno je izvršiti rezervaciju smeštaja u agenciji ili putem online forme na sajtu agencije i uplatiti prvu ratu putovanja.

2.korak – Slanje podataka agenciji za apliciranje za vaučer

Nakon rezervacije smeštaja i uplate prve rate možete zatražiti potvrdu od strane agencije, odnosno potvrde za vaučer.

  • Potrebno je poslati mail sa sledećim podacima agenciji na office@maxtravel.rs
  • Ime i prezime
  • Mesto
  • Adresa
  • Matični broj

Nakon toga agencija vam u saradnji sa vlasnikom smeštaja dostavlja Potvrdu o rezervaciji, koja je obavezni dokument prilikom konkurisanja.

3.korak – Preuzimanje potvrde o studiranju sa fakulteta ili potvrde iz firme

Studenti su u obavezi da prilikom podnošenja prijave za dodelu vaučera, prilože originalnu potvrdu visokoškolske ustanove o statusu studenta prvog, drugog ili trećeg stepena, za tekuću školsku godinu, kao i fotokopiju prve, odnosno druge strane indeksa, sa slikom i ličnim podacima.

Radno angažovana lica sa primanjima, koja ne prelaze iznos od 70.000 dinara mesečno stavljaju na uvid original potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, koju izdaje poslodavac ili isplatni listić za zaradu isplaćenu u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava.

4.korak  – Popunjavanje dokumentacije

Popunjena Prijava, sa potrebnom dokumentacijom, isključivo se podnosi preko šaltera JP “Pošta Srbije“, na teritoriji cele Republike Srbije.

Na šalteru Pošte ili putem linka se preuzima Obrazac prijave za dodelu vaučera koji se pupunjava i predaje sa ostalom dokumentacijom koju smo predhodno naveli.

Proces dobijanja vaucera traje oko 20 dana od dana konkurisanja i stiže poštom na vašu kućnu adresu.

5.korak – Dostavljanje vaučera agenciji

Vaučer koji ste dobili dostavljate agenciji, lično ili putem emaila. Time ostvarujete popust u vrednosti vaučera.

Vaučer će, pored osnovnih elemenata, sadržati odštampane podatke o korisniku vaučera (ime prezime, adresa, JMBG).

– Vaučer može koristiti samo lice na čije ime vaučer glasi.
– Korisnik vaučerom može plaćati samo uslugu smeštaja.
– Vaučer se može iskoristi isključivo u ugostiteljskom objektu za koji je izdat, odnosno u kom je izvršena rezervacija smeštaja. Ime ugostiteljskog objekta biće odštampano na samom vaučeru.

Akcija podele vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji može biti prekinuta i pre navedenih rokova ukoliko budu potrošena sva predviđena budžetska sredstva, odnosno, ukoliko ranije bude podeljena kompletna predviđena količina vaučera.