Belgrade Sunset Cruise

sa polaskom iz Novog Sada

Cena 2900 RSD

Belgrade sunset cruise sa polaskom iz Novog Sada

Cena 2900 din po osobi.

  • 11 sati

Polazak iz Novog Sada u 13h. Vožnja do Beograda auto-putem. Sigurni smo da ste puno puta posetili našu prestonicu, ali ovoga puta ćemo videti glavni grad iz drugačije perspektive, uz pratnju vodiča. Proći ćemo starim gradskim jezgrom i Knez Mihajlovom ulicom do Kalemegdanske tvrđave. Zaustavićemo se kod čuvenog Pobednika i posmatrati ušće Save u Dunav. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Okupili smo sve simbole leta na jednom mestu koktele, magični zalazak, brod, reke, najbolju muziku i osmehe.

Polazimo sa splava Pristan koji se nalazi na dorćolskom šetalištu 25 maj. Na brodu Beograd 25 vas očekuje nasmejana i dobro raspoložena posada. Odmah po polasku je vreme za koktel, treba samo odabrati neki od brojnih specijaliteta Singi Dingi ili Taurunum Sunset? Zapravo smo vam olakšali, jer u cenu naše vožnje imate dva koktela gratis. Napokon je leto u Beogradu dobilo smisao sa povetarcem koji vas hladi i već sa prvim gutljajem počinje opuštanje. Prolazimo ispod mostova, a dobro poznati krajolik centra grada i glavnih gradskih simbola se zlati na odsjaju od Sunca. Reka je novi gradski đir.

Muzika je nežna i plesna dok  počinje smiraj dana i najlepši zlatni sat. Naš barmen će vas dodatno oraspoložiti! Vreme je za drugi koktel. Okrećemo se ispod Novog mosta na Adi i polako krstarimo do najlepše pozicije jer…u toku je najlepša predstava prirode. Sunce je iznad Gardoša i kreće spektakl boja. Veličanstvena magija zalaska. Ooo da, Beograd je najlepši leti i sa reka. Sunce uranja u Dunav, polako počinje noć i mi se vraćamo na mesto našeg polaska opijeni bojama, energijom reke i zavodljivim ukusima naših koktela. Sve je u najboljem redu, leto je, u Beogradu smo i imamo najlepši zalazak da u njemu uživamo.

U cenu je uključeno: Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Beograd – Novi Sad,  Vožnja brodom, koktel majstor, 2 koktela, Usluge turističkog vodiča

Mesto polaska: Na parkingu kod Lokomotive

Vreme polaska : 13h

Termin ture : Četvrtak 20.08.

Ruta krstarenja : Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi  i povratak do tačke polazišta.

 

Prijava za turu:

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit