BEČ

Cena 35€ / 3 dana

ADVENT U BEČU

Cena iz Beograda 35€ / po osobi

 • 3 dana / autobusom
 • 16+ Godina

POLASCI: 09, 16, i 23. decembar

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Svetog Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak.

BOŽIĆNI MARKET – U prestonici Austrije prvi božićni sajam održan je 1298. godine, a danas se održava na dvadesetak lokacija sa najrazličitijim programom. Za posetioce koji prvi put dolaze u Beč, market koji se održava ispred gradske  skupštine, tradicionalni – Vienna Magic Advent je prvi na listi posete. Drveće koje okružuje park u okolini skupštine je uvek praznično ukrašeno i bogato osvetljeno. Ovaj trg se zahvaljujući marketu pretvara u zemlju iz snova koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Na štandovima možete pronaći toplo piće, ukusnu hranu, ukrase, zanatske proizvode i slatkiše. Nikako ne teba zaobići ringišpil, veliko klizalište i prostor namenjen najmlađima, pogotovo ako putujete sa decom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA IZLETA IZNOSI 35€.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje prevoz na relaciji Beograda-Beč-Beograd.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 1.8€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.3€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Rezervacija sedišta 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča (5€).
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 3000rsd prilikom rezervacije,
  • rok za celokupnu uplatu 7 dana pred put.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

1.

1. dan: 09/16/23. decembar 2022. (petak) Beograd – Mađarska:

Sastanak grupe u Beogradu oko 19:00h na Beogradskoj autobuskoj stanici, polazak oko 19:30h. Polazak iz Novog Sada oko 20:30h kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljenjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 10/17/24. decembar 2022. (subota) / Beč/ Austrija:

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Urania, Stad park. Kursalon, trg Marije Terezie, Hofburg, Parlament, Opera, Univerzitet, Burg teatar, Albertina, katedrala Sv. Stefana.. Slobodno vreme za ručak i uživanje u čarima „Christmas marketa“ (kuvano vino, tradicionalna kuhinja, poslastice, kao i raznovrstan kulturno-zabavni program su samo mali deo ove prelepe manifestacije). Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

3.

3. dan: 11/18/25. decembar 2022. (nedelja) / Mađarska-Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit