WINTERIJADA BANSKO

6 dana / 5 noćenja

od 99€ / 6 dana

Winterijada – Bansko 2020

Cena od 99€ / po osobi

 •  6 Dana
 • +16 Godina

[maxbutton id=“1″ ]

 

6 DANA – 5 NOĆENJA

Želite da započnete godinu u dobrom raspoloženju i na ludim žurkama? Uz sve to, volite i da skijate?  Onda je pravo vreme za Winterijadu. Odvojite vreme u periodu od 02. marta – 07. marta, i krenite našim party busem u Bansko. Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom.

Nakon jutra provedenih na ski stazama, neophodno je da vidite Bansko iz druge perspektive. Jedan od najboljih načina da upotpunite svoj dan jeste da odete na neku od dnevnih i noćnih žurki.

 

Dnevne žurke organizujemo u:

Klub Pirin 75

Ovaj bar – pivnica popularan je upravo zbog popodnevnih žurki, odličnih koktela (ovde ćete popiti najbolji mohito u Banskom) tako i zbog velikog izbora piva. Na samom ćošku ulice Pirin, ne možete proći pored njega, a da vam na privuče pažnju da uđete bar na jedno pice. Dj i osoblje su zaduženi za dobru, toplu atmosferu, i oduševiće vas kako muzičkim hitovima tako i raznovrsnim šotovima i kratkim pićima koji će vas dodatno ugrejati.

Klub Happy End (na početku ski lifta)

Prelep i prostran bar, odlično mesto za početak skijaškog dana uz kafu i topli doručak ali ujedno i odlično za pauzu od skijanja ili pripreme za noćni izlazak uz vino ili laganu večeru uz aperitiv. Kako se nalazi na pogodnoj lokaciji, blizu glavne ulice, a na samom početku ski lifta, ovaj klub idealan je za svako doba dana (i večeri), a cesto pored odmora i predaha, oduševiće vas i fenomenalna dnevna žurka koja traje nekoliko sati! Da li ćete đuskati uz tople napitke na snegu ili ćete se pak ugrejati pored vatrice uz vino, izbor je na vama, a doživljaj svakako nezaboravan.

 

Najbolje noćne žurke su u klubovima:

Klub The Bounce

Jedan od novijih klubova ovog popularnog mesta za mlade. Za samo par godina ovaj klub je postao popularan po gostovanjima raznih lokalnih i evropskih dj-eva house i elektronske muzike, odličnom ozvučenju i svetlosnim efektima koji upotpunjavaju doživljaj.

Klub Flash

Ovaj klub je jedinstven po mnogo čemu. Od luksuzno uređenog enterijera, do ogromnog izbora pica i najboljih koktela do profesionalnih igračica koje su tu da upotpune atmosferu. Možete uživati uz house, dance i RnB muziku svetski poznatih dj-eva uz dance performance za pamćenje.

Klub Oxygen

Klub Oxygen nudi odličnu zabavu do zore, a cesto se u njemu mogu primetiti i poznate ličnosti iz bugarskog show biznisa. Ovaj klub godinama drži titulu centra noćnog života Banskog, koji sadrži bogat i raznovrsan muzički program, najviše popularan za ljubitelje komercijalnih hitova.

 

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.

1

02.mart 2020. / Beograd – Bansko:

Okupljanje grupe u Beogradu, na dogovorenom mestu, u ranim jutarnjim satima (okvirno 06:00). Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim satima i smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

2-5

03. – 06. mart 2020. / Bansko:

Slobodno vreme za skijanje ili druge individualne aktivnosti poput WINTERIJADA PARTY žurki. Dnevne žurke i noćne žurke u klubovima, happy hour, igre bez granica, takmičenja u skijanju, bordanju, sankanju, grudvanju, ispijanju…Tematske žurke, gosti iznenađenja i još mnogo toga… Noćenje.

8

07. mart 2020.  / Bansko – Beograd:

Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI 99€ 

 

[maxbutton id=“1″ ]

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Smeštaj od 5 noćenja (NA) u 2+2 apartmani u hotelu Belmont u Banskom,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za skijaško osiguranje – 50% na cenu osnovnog putnog i zdravstvenog osiguranja,
 • Povratni autobuski prevoz – 55€ po osobi polazak Beograd, 45€ polazak Niš.
 • Doplatu za korišćenje apartmana za 3 osobe – 30€ po osobi.
 • Doplatu za korišćenje apartmana za 2 osobe – 80€ po osobi.
 • Četvorodnevni ski pass i oprema za skijanje.
 • Go2 narukvica za oficijalne Go2 žurke u klubovima u Banskom.
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (10€) – plaćanje u agenciji (minimum za realizaciju polaska 30 putnika)
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5000 RSD u roku od 10 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 

Hotel Belmont 4*

Ovaj kompleks hotela se sastoji iz nekoliko zgrada koje se nalaze u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Dodatni sadržaj u hotelu je spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Najbliza prodavnica je na 30 metara, dok je restoran udaljen 50 metara.DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit