BANSKO

8 dana / 7 noćenja

od 355€ / 8 dana

Bansko – Skijanje 2024.

Cena od 355€ / po osobi

 •  8 dana
 • +16 Godina

8 DANA – 7 NOĆENJA

08. JANUAR – 15. JANUAR 2024.

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.

1.

1. dan / Beograd – Bansko:

Okupljanje grupe u Beogradu, na dogovorenom mestu, u ranim jutarnjim satima. Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim satima i smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2-7.

2 – 7. dan / Bansko:

Slobodno vreme za skijanje ili druge individualne aktivnosti. 6 noćenja.

8.

8. dan / Bansko – Beograd:

Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA je izražena u evrima po osobi: SMEŠTAJ (PP) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 2P APP 3P APP 1/3 APP
Winslow Infinity 3* PP 365€ 355€ 365€

PP – polupansion (doručak i večera).

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

LEGENDA:
2P APP: Dvosobni apartman za 4-5 osoba (4+2): 80-100 m², dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, namenjen smeštaju 4 ili 5 osoba;
3P APP: Trosobni apartman za 6 osoba (6+1): satoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, namenjen smeštaju 6 ili 7 osoba;
1/3 APP: Jednosobni apartman za 2-3 osobe (2+1): 52-65 m², spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, namenjen smeštaju max 2 odrasle osobe i jednog deteta ili 3 odrasle osobe.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Niša i Kragujevca
  (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. Umanjenje za prevoz iz Niša 10€, i iz Kragujevca 5€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača  „izlog“ doplata 20€.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.
 • Sedam noćenja u smeštaju Winslow Infinity 3* u Banskom na bazi polupansiona.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Jedan kofer po putniku i ski opremu.
 • Usluge pratioca grupe.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid 19 sa ski rizikom, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: za osobe od 18-70 god ukupna cena iznosi 24€ po osobi, za osobe mlađe od 18 godina ukupna cena iznosi 18€ po osobi – plaćanje u agenciji.
 • Ski pass.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 4000 RSD na dan prijave,
  • 5.000 RSD – 15 dana od dana prijave
  • 5.000 RSD 60 dana pre početka aranžmana,
  • Ostatak mesec dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Apart Hotel Winslow Infinity 3* nalazi se u podnožju Pirin planine, 400 m od početne stanice gondole i 1,3 km od centra Banskog. Sastoji se od 3 zgrade koje su povezane lepo uređenim vrtom. Sve smeštajne jedinice su opremljene modernom kuhinjom, kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijom. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, lobi bar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes. Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, fitnes, prevoz do gondole, internet u lobiju. Ishrana: polupansion.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit