BANSKO

SA OBILASKOM SOFIJE

od 99€ / 6 dana

ONLINE PRIJAVA

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Niša.
 • NA – najam apartmana/studija/sobe.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ i iz Kragujevca 5€.
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – hotel Nais
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni.
  Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
NOVI SAD Lokomotiva 23:00
BEOGRAD BAS stanica 01:00
KOLARI pumpa Kolari 01:30
POŽAREVAC kod naplatne rampe 01:45
VELIKA PLANA McDonald’s 02:00
MARKOVAC Stari Hrast 02:10
KRAGUJEVAC hala Jezero 02:10
BATOČINA Kapija Šumadije 02:30
JAGODINA pumpa Coral 03:00
ĆUPRIJA motel Ravanica 03:15
PARAĆIN motel Tito 03:20
POJATE restoran Evropa 03:30
ALEKSINAC restoran Bosfor 03:40
NIŠ Dis market 04:00
DIMITROVGRAD restoran Happy 05:30

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu,
 • 3 noćenja u izabranom hotelu iz cenovnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Obilaske prema programu,
 • Boravišnu taksu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika;
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji,
  • 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji,
 • ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji,
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 500 dinara po promeni,
 • Fakultative (Žurke – 31/12, 01/01, 02/01; Doček Nove godine, obilazak Sofije),
 • Individualne troškove putnika;
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2021).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u kojoj se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (antigen test dozvoljen) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Bansko – Nova godina 2022.

SA POSETOM SOFIJI

Cena od 99€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

30. DECEMBAR 2021. – 04. JANUAR 2022.

Kad zbog vremena i slobodnih dana ne možemo da otputujemo negde tokom godine, onda beg iz grada za Novu godinu zvuči kao spas! Još ako se na to doda spa relaksacija i shopping, to zvuči savršeno! Uživajte u spa relaksaciji, udahnite svež vazduh na planini Bansko, posetite manastir Rilski i shoppingujte u Sofiji.

Bansko  je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.

 

 

1.

1. dan: 30. dec. 2021. / Novi Sad – Beograd – Niš – Bugarska:

Okupljanje grupe iz Novog Sada oko 23h kod Lokomotive. Polazak je nakon pola sata. Sledi ulazak putnika u Beogradu, nakon toga sledi ulazak putnika u Nišu. Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti.

2.

2. dan: 31. dec. 2021. / Bansko:

U jutarnjim časovima, stizemo u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Bliži se Doček a na raspolaganju su kafana i klub (fakultativno) ili organizacija u sopstvenoj režiji.Odlučite sami. Doček Nove godine!!! Noćenje.

3.

3. dan: 01. jan. 2022. / Bansko:

Žurka na snegu i igre bez granica rezervisane su za ovaj dan. Pridruži nam se jer možda baš ti pobediš u takmičenju u ispijanju šotova ili pravljenju najveće grudve. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za noć jer u večenjim satima sledi repriza novogodišnje noći. Odlazak u najbolji klub u Banskom (fakultativno). Noćenje.

4.

4. dan: 02. jan. 2022. / Bansko:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Naša preporuka – relaksacija u spa centru, grudvanje ili zajedničko pravljenje najvećeg sneška. Za avanturiste tu je skijanje i osvajanje grebena planine Bansko. U večernjim satima odlazak do kluba (fakultativno). Noćenje.

5.

5. dan: 03. jan. 2022. / Bansko – Sofija – Srbija:

Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Nastavak putovanja prema Sofiji. Obilazak Sofije (fakultativno). Nastavak putovanja ka Srbiji.

6.

6. dan: 04. jan. 2022. / Niš – Beograd – Novi Sad:

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Hotel Belmont 4*

Ovaj kompleks hotela se sastoji iz nekoliko zgrada koje se nalaze u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Dodatni sadržaj u hotelu je spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Najbliza prodavnica je na 30 metara, dok je restoran udaljen 50 metara.DETALJNIJE

Hotel St Ivan Resort 3*

Kompleks St Ivan Resort se nalazi na 1km od novog centra Banskog i početne stanice gondole. Obejkat nude besplatan parking i baštu sa prostorom za sedenje, takodje je pokriven wifi konekcijom. Skoro sve sobe sadrže: TV ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i DVD plejerom, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom i dnevnim boravkom sa prostorom za sedenje. Kupatilo sadrži kadu i besplatne toaletne potrepštine. Većina jedinica ima terasu. Objekat se nalazi na 10min od starog centra Banskog gde se nalazi puno mehana i prodavnica i suvenirnica.DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit