APARTMANSKO NASELJE KONACI

APARTMANSKO NASELJE KONACI

Apartmani Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza.  Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica… Apartmani Konaci  su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju.

Studio 0+1 tip A ( za 1-2 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 1+1 tip C ( za 2-3 osobe ) Studio ima jednu prostoriju sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolomzaručavanje, televizor, kupatilosatušem.

Studio 2+1 tip D ( za 3-4 osobe ) Studio imajednuprostorijusadvaodvojenakreveta, jednusofunarazvlačenje, kuhinjskideosašporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.