AMSTERDAM

BERLIN – AMSTERDAM – BEČ

Cena 199 € / 8 Dana

AMSTERDAM JESEN 2020.

Cena 199 € / po osobi

 • 8 Dana
 • +18 Godina

 

BERLIN – AMSTERDAM – BEČ

12. OKTOBAR 2020 – 19. OKTOBAR 2020. / 8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

23. OKTOBAR 2020 – 30. OKTOBAR 2020. / 8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

BERLIN –  ponovo otkrivena i ujedinjena prestonica Nemačke i Evrope, fascinira svojom veličinom i mnogim izuzetnim istorijskim spomenicima. Smešten na rekama Spree i Havel na severoistoku Nemačke i sa 3,5 miliona stanovnika spada u najveće gradove Evrope. Duga istorija nemačkog naroda, nekad ponosna i slavna, a nekad tragična i tužna, najbolje se oseća u Berlinu. Brojni posetioci su oduševljeni znamenitostima iz vremena carskog Berlina, “ožiljcima” iz vremena nacizma i simbolima podeljenog grada i naroda između kapitalističkog Zapada i komunističkog Istoka.

AMSTERDAM –  jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

BEČ– je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od  najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

1

12. oktobar (ponedeljak) / 23.oktobar 2020.(petak) / BEOGRAD Srbija – Mađarska – Slovačka – Češka – Nemačka:

Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim  časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje…Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke, Češke i Nemačke.

2

13. oktobar (utorak) / 24.oktobar 2020.(subota) / Nemačka / BERLIN

Stizanje u Berlin oko podneva. Smeštamo stvari u hostel i krećemo u laganu pešačku info turu centralnim  trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin.  Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Povratak i smeštanje u hostel.  U večernjim satima se spremamo za fakultativni odlazak na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hostel, noćenje.

3

14. oktobar (sreda) / 25.oktobar 2020.(nedelja) / BERLIN

Nakon doručka napuštamo hostel i pakujemo stvari u autobusi i krećemo na fakultativni izlet  panoramsko razgledanje Berlina. Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar plaća krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, sledi slobodno vreme sve do do kasnih večernjih sati kada polazimo za Holandiju.

4

15. oktobar (četvrtak) / 26.oktobar 2020.(ponedeljak)  / Nemačka – Holandija, AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

5

16. oktobar (petak) / 27.oktobar 2020.(utorak) / Holandija, AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Uveče izlazak u grad i mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka u Amsterdamu. Noćenje.

6

17. oktobar (subota) / 28.oktobar 2020.(sreda) / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u jedinstvenom Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U kasnim večernjim satima polazak za Beč. Noćna vožnja preko Holandije i Nemačke i Austrije.

7

18. oktobar (nedelja) / 29.oktobar 2020.(četvrtak) / Austrija BEČ:

Dolazak u Beč u popodnevnim satima. U prestonici Austije pravimo devetočasovnu pauzu i upoznajemo se sa glavnim turističkim znamenitostima centra grada na našoj pešačkoj info turi. Po završetku info ture sledi mogućnost organizovanja fakultativne posete dvorcu Šenbrun. Po povratku sa izleta sledi slobodno vreme do kasnog večernjeg polaska za Srbiju. Putovanje preko Mađarske sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe kao i rešavanje graničnih i carinskih formalnosti…

8

19. oktobar (ponedeljak) / 30.oktobar 2020.(petak)  / Mađarska – Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 199€

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 1 noćenje sa doručkom u 6-8-krevetnim sobama u hostelu Generator Prenzlauer Berg Berlinu,
 • 2 noćenja sa doručkom u 4-12-krevetnim sobama u hostelima u Amsterdamu Dutchies, Hans Brinker i Bulldog.
 • Info ture i upoznavanje sa znamenitostima u centru Berlina, Amsterdama i Beča.
 • Novouvedenu boravišnu taksu u Amsterdamu 3€ po osobi po noći od 01.01.2020. Uključena u cenu putnicima koji plaćaju aranžman po redovnoj ceni.
 • peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  • 1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (žurka Berlin, panoramsko razgledanje Berlina, pub crowl tura, velika holandska tura, krstarenje Amstelom, Šenbrun) – plaćanje na licu mesta. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum, raspored i sadržaj održavanja izleta u odnosu na navedeno u programu.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije
  • 5000 RSD 15 dana nakon otvaranja ugovora.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (12. septembar / 23. septembar 2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit