ZAKINTOS – LAGANAS

od 119€ / 12 dana

Zakintos – Laganas

Cena od 109€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Sve ono što su Grci i razni osvajači izgradili po Zakintosu tokom proteklih vekova, ne može se ni za trenutak porediti sa onim čime je priroda obdarila ovo ostrvo. Zakintos je pravi dijamant jonskih ostrva, pa odatle i nadimci ’’Cvet Levanta’’, ’’Grčka Firenca’’…

 

PAŽNJA! Društvo, u slučaju da se i dalje nećkate gde, kako, sa kim ćete na letovanje, mi, u GO2, vođeni baš tim pitanjima, sastavili smo uputstvo za ovu NEPREVAZIĐENU destinaciju.

Uputstvo korišćenja – za njega 
Hej ti stani i zamisli, budiš se na prelepoj, najosunčanijoj plaži u celoj Grčkoj, na grudima tetovaža ili pak nečiji broj. Kroz prste jedne ruke ti se preliva najsitniji, skoro svilen pesak, a u drugoj leden ,, Sex on the beach“.
Na horizontu ti se gubi pogled, u kristalnoj plavoj vodi, ustaješ, a oko tebe potpuno ludilo, ne vidi se kraj plaži LAGANASA. Iznad preleću paraglajderi, tvoja ekipa vrišti, najnoviji letnji hit gruva, svako telo se pomera. Pored tebe devojka, pruža ti ruku uz obećanje da, bilo da ostanete tu, bilo da odete na egzotičnu NAVAJO plažu, skoknete do fantastične KERI PEĆINE, zatim otplivate sa zanosnim KARETA KARETA kornjačama, i sve to uradite BRODOM na kome je STALNO ŽURKA, ovo leto nikad NEĆEŠ ZABORAVITI!

Uputstvo korišćenja – za nju 
Mmm, pala je noć, svoj kupaći menjaš za neku izazovnu haljinu, šminka je tu, štikle su tu, malo omiljenog parfema, novostečeni ten i noć može da počne. Stižeš u COCKTAILS AND DREAMS, najpoznatiji koktel bar u Jonskom moru, odatle sa „mačkama“ nastavljaš u klub, ulaziš unutra, nešto ti upada u oči, jao, sapun… ne, nije sapun, već PENA koja je sada SVUDA OKO TEBE. POZNATI DJ te„lomi“ u struku. Već sledećeg trenutka u ruci ti je omiljeni koktel, momci se bore za tvoju pažnju,a onda, vidiš njega kako te zove, možda da uz dobar „bit“ pocepate podijum, možda s namerom da te ukrade i odvede na romantičnu večeru u PRELEPI ZANTE, ili pak ponudi NOĆNO KUPANJE i da uz neko dobro vino dočekate ZORU!

Go2 preporuka
Sve ovo pomešajte, iskusite što više, doživite ovo ostrvo i onako kako su u mitovima i legendama Homera doživljavali bogovi Olimpa. ZAKINTOS je svakako nezaobilazna stanica u životu mladih i onih koji se tako osećaju, jer predstavlja ono o čemu ćete zauvek pričati i čega ćete se, uz onaj blamantan kikot, često sećati!

Da li ste znali?!

 • Obala Zakintosa duga je oko 125 km!
 • Ovde je more najtoplije u celoj Grčkoj, a ostrvo najsunčanije!
 • Zakintos je nacionalni park zbog Kareta Kornjača!
 • Homer ga je nazvao ,,Zeleni Zakintos” i po legendi, na njemu su se odmarali starogrčki bogovi, Apolon i Artemida!
 • Ovde se nalazi jedan od najboljih koktel barova u Evropi – Cocktails and Dreams!

 

1.

30. jun / 9. jul / 18. jul / 27. jul / 05. avg. / 14. avg. / 23. avg. 2018. – Beograd – Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno 11:00 – 13:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

01. – 09. jul / 10. – 18. jul / 19. – 27. jul / 28. jul – 05. avg. / 06. – 14. avg. / 15. – 23. avg. / 24. avg – 01. sep. 2018. – Zakintos (Laganas):

U prepodnevnim časovima dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Zakintosu 9 punih noći. Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćete ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na čuvene plaže Navajo, Banana, Sv. Nikola i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Zante.

11.

10. jul / 19. jul / 28. jul / 06. avg. / 15. avg. / 24. avg. / 02. sep. 2018. – Zakintos (Laganas) – Grčka – Makedonija:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka tokom noćne vožnje do Srbije.

12.

11. jul / 20. jul / 29. jul / 07. avg. / 16. avg. / 25. avg. / 03. sep. 2018. – Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

SMEŠTAJ 14 – 25.avgust 23.avgust – 03.septembar 1 – 12. septembar
1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
KATERINA NA 239€
199€
219€
139€
219€
99€
x 189€
109€
189€
109€
x 155€ 155€
145€
ASTORIA NA 235€
199€
215€
139€
x x 179€
109€
x x 145€
135€
x
DIVINA NA 239€
199€
219€
139€
x 199€ 159€ x x x x

Legenda: NA – “room rent“ ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane;

 

 • Za polaske iz KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€
 • Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 35€
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranim studijima/apartmanima (NA) u Laganasu, na Zakintosu,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Brodski prevoz Kilini – Zakintos – Kilini i transfer do studija,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za polupansion(doručak i večera – izbor meni) – 90€, plaćanje u agenciji,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji),
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 5000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

 

 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express

Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja

 • Kod plaćanja Master Card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Katerina Studios 2*

Smeštaj se nalazi u mirnom delu Laganasa, na 500 m od glavne gradske plaže i 250 m od centra Laganasa. Svaki studio je veoma prostran, poseduje kupatilo, terasu, mini kuhinju i frižider. Smeštaj je na bazi trokrevetnih (1 standardni krevet i 1 krevet na sprat) i četvorokrevetnih studija (2 standardna kreveta i 1 krevet na sprat). Studiji se nalaze u dva objekta koji su smešteni jedan pored drugog. Studiji za 4 osobe poseduju klimu koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. WiFi je besplatan. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prodavnica. DETALJNIJE

MARY STUDIOS 2*

Smeštaj se nalazi u glavnoj ulici, u blizini velikog broja klubova, fast food restorana i ambulante. Plaža je udaljena 650 metara od studija.
Mary raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim (1 bračni i 1 standardni krevet) i četvorokrevetnim (2 standardna i 1 krevet na sprat) studijima koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom i kupatilom. Svaki studio ima terasu i besplatan pristup internetu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. DETALJNIJE

DIVINA STUDIOS 2*

Lokacija: 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji.. Svi studiji se nalaze u prizemlju i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i bazen. WiFi je besplatan u oblasti oko bazena

ASTORIA STUDIOS 2*

Smeštaj se nalazi 30 m od plaže i 400m od glavne ulice. U našoj ponudi se nalaze trokrevetni studiji (3 standardna kreveta / 1 bračni i 1 standardni krevet). Svi studiji poseduju: kuhinju, frižider, kupatilo. Sef i klima su dostupni uz doplatu na licu mesta. WiFi je besplatan. DETALJNIJE

Zante plaže

Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Mi vas svakako u sklopu aranžmana vodimo na plaže Sv. Nikola i Bannana beach, ali vam dajemo i mogućnost da uz doplatu upoznate plažu Civili i još jednom posetite fenomenalnu Bananu. Očekuju vas igre bez granica, sportovi na vodi, turnir u odbojci, mojito, Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).

Zante by night

Jedno veče smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Zante će vas potpuno oduševiti, imaćete vremena i za shopping, ali i vremena da probate neke od lokalnih specijaliteta – najbolji giros i suvlaki na ostrvu.

Boat party

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele, na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zantea pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo.

Krstarenje – Navagio plaža i Plave pećina

Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u uvali. Beli pesak i tirkizno plavo more sada su nešto što možete vidite i uživo! Nikako ne smete da propustiti priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki s letovanja…

Rezervacija