TIGNES

10 dana / 7 noćenja

od 419€ / 10 dana

TIGNES

Cena od 419€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Tinj (www.tignes.net)

Često u senci Val d’Isera, Tignes (Tinj) i ski tereni u okolini su sastavni deo prostora na kome je skijao i koji je promovisao najveći skijaški as Francuske Žan Klod Kili. Tinj je jedan od najstarijih ski centara Francuske i sastoji se od 5 naselja, od kojih se 3 nalazi oko velikog ledničkog jezera na 2100 m/nv. Ovde je sve podređeno skijanju. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi na samim stazama, a za zabavu i večernje izlaske takođe ima puno interesantnih mesta. Preporučujemo ga svima kojima je vrhunsko skijanje u prvom, a komfor u drugom planu. Ko jednom skija u Tinj-u, uvek će mu se vraćati! Kako je Tinj poznat kao jedan od prvih koji su građeni za masovni turizam, apartmani u većini zgrada su skromno opremljeni i ne previše prostrani, ali dobra organizacija i izvanredne staze to nadoknađuju. Studiji za 2,3 i 4 osobe i prostraniji, višeprostorni apartmani su kompletno opremljeni i nalaze se na 2000 m n/v. Udaljeni su 100-150 m od polazne stanice žicara koje su sastavni deo sistema žicara za citavu oblast Val d’Isere – Tignes (Espace Killy).

 

1.

08.mart 2019: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak u Beogradu ispred dogovorenog mesta u 16:00 h. Polazak u 16:30 h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osvežeje i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

09.mart 2019: Francuska (Tinj):

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu, za nabavku namirnica. Dolazak u Tinj u poslepodnevnim časovima. Smeštaj u studio / apartman posle 16 h. Noćenje.

3-8.

10 – 15. mart 2019: Francuska (Tinj):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9.

16.mart 2019: Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem u OUTLET centar Vicolungo u Italiji.

10.

17.mart 2019: Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

Smeštaj u apartmanima

TIGNES 2* (NA)

8 dana / 7 noći
08.mar. – 17.mar.2019
STD 4 koji koriste 4 osobe 419€
STD 4 koji koriste 3 osobe 459€
2p APP 6 koji koristi 6 osoba 449€
2p APP 6 koji koristi 5 osoba 479€
2p APP 6 koji koristi 4 osobe 529€
ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

LEGENDA:

NA –STD 4 – studio za 4 osobe, 2p APP 6 – dvoprostorni apartman za 6 osoba.

 

* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 60€

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u studiju 4 osobe, ili 2 prostornom apartmanu za 6 osoba za 8 dana – 7 noćenja
 • na bazi najma;
 • Ski pass za ski oblast Tinj;
 • Organizaciju i tehničko izvođenje putovanja.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za ski pass oblast Espace Killy: 35 EUR po osobi
 • Lokalne boravišne takse: 1 EUR po osobi dnevno // ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta;
 • Doplata za skijaško osiguranje 100% na cenu osnovnog osiguranja (pokriva troškove lečenja i transporta do osiguranje sume 5.000€) – plaćanje u agenciji (preporucujemo);
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • posteljina i peškiri (moguće poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 20 EUR / po krevetu / za nedelju dana);
 • Individualne troškove putnika;
 • Obavezan depozit za najam studia/apartmana iznosi oko 200 EUR, plaća se na licu mesta kreditnom karticom ili gotovinom vraća se na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio / apartman vraćen očišćen i neoštećen // ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Čišćenje (nije obavezno – može se platiti na licu mesta, ukoliko klijenti ne žele sami da očiste studio / apartman) za studio 2 osobe – 33 EUR, std 3 i 4 osobe – 44 EUR, za apartman – 66 EUR // ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta;

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 6000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 6000 RSD petnaest (15) dana od dana uplate rezervacije,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 08.02.2019.),
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA  NA DAN UPLATE

Apartmani Tignes 2*

Apartmani koji su u našoj ponudi nalaze se u više razlicitih objekata u Val Claret-u, Le Lac-u i Lavachetu. Svi su tipično planinske gradnje, na samim stazama, apsolutno ‘’ski in’’ i ‘’ski out’’. Poseduju različite strukture smeštaja i svaki sadrži: komplet opremljenu čajnu kuhinju, balkon, kupatilo sa tušem i toaletom. U sklopu apartmana nalaze se studija za 2-4 osobe, apartman za 4 osobe, apartman za 6 osoba, apartman za 7-8 osoba.
Studio za 4 osobe (cca 15 m2 – 30 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe i krevetom na sprat, a svaki ima kompletno opremljenu kuhinju i balkon. Kupatilo sa WC-om.
Apartman za 6 osob3 (cca 35 m2 – 50 m2) opremljen je balkonom, dnevnim boravakom sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, kabinom sa krevetom na sprat i spavaćom sobom sa francuskim krevetom ili 2 zasebna kreveta. Kupatilo sa WC-om.  DETALJNIJE

Rezervacija