SRBIJA-ŠVAJCARSKA

Utakmica svetskog prvenstva

Cena 215€ / 10 Dana

Svetsko prvenstvo u fudbalu

Cena 215 € / po osobi

 • 7 Dana
 • +18 Godina

BEČ – KALINJINGRAD – KRAKOV

19.JUN 2018. – 25. JUN 2018. / AUTOBUSOM

 

Fudbalska groznica je uveliko počela. Kalinjingrad je mesto gde ce 22.juna 2018. SRBIJA I ŠVAJCARSKA ukrstiti svoje kopačke i podići čitavu naciju na noge.  Naši orlovi su spremni za nadamo se veliki podvig! Reprezentacija Srbije, koja na raspolaganju ima veliki broj izuzetnih igrača, sa pravom se može nadati da ide u Rusiju da napravi nešto veliko! Podrži orlove, jer samo uz naše fantastične navijače možemo svi kao jedan da ispunimo ciljeve i želje!

 

Beč  –  je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Grad leži na Dunavu u najistočnijem delu Austrije nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Češkom. Istorija Beča počinje pre oko 4 milenijuma čime se područje grada svrstava među najstarije ljudske naseobine na svetu. Beč je tako jedna od najstarijih metropola u ‘srcu’ Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Evrope i ovog dela sveta.

Kalinjingrad  –  je lučki grad u Rusiji i glavni grad Kalinjingradske oblasti, ruske eksklave između Poljske i Litvanije, sa pristupom Baltičkom moru. Nalazi se na ušću reke Pregel u Kalinjingradski zaliv. Do 4. jula 1946. zvao se Kenigzberg  Sa nemačkim imenom, bio je glavni grad nemačke pokrajine Istočne Pruske, bivšeg poljskog poseda Pruske kneževine i, pre toga, Države Tevtonskog viteškog reda. Najznačajniji muzeji su muzej ćilibara, istorije umetnosti, svetskog okeana, umetnička galerija, muzej utvrđenja, a grad ima i više dramskih pozorišta, velikih biblioteka (posebno su važni sačuvani fragmenti Valenrodske biblioteke), zoološki vrt i botaničku baštu. U centru grada se nalazi katedrala izgrađena od opeke u gotskom stilu.

Krakov – je grad u južnom delu Poljske. Nalazi se nad rekom Vislom. U prošlosti je bio prestonica Poljske. Danas u njemu živi oko 750.000 ljudi (1,5 miliona u širem području). Površina grada je – 326,8 km². Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Jedan je od najvažnijih kulturnih centara Poljske, a mnogi ga smatraju za kulturnu prestonicu države. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. U Krakovu se nalaze mnoge kulturne institucije od značaja za celu Poljsku.

 

1

19.jun. 2018. (utorak) / BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Austrija:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

20.jun. 2018. (sreda) / BEČ:

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Skupština, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana.Slobodno vreme za šetnju,razgledanje. Fakultativni obilazak (dvorac Šenburn). Slobodno vreme za šetnju, razgledanje, šoping.
Gledanje utakmice Portugal – Maroko (14h) u lokalnom pabu. Polazak za Kalinjingrad nakon zavrsetka utakmice.

3

21.jun. 2018. (četvrtak) / KALINjINGRAD :

Dolazak u Kalinjingrad, info tura (centar, grada, stadion) nakon koje se smeštamo u hotel. Slobodno vreme.
Glednje utakmica, Danska – Australija(14h), Francuska-Peru (17h), Argentina – Hrvatska(20h) iz lokalnih pabova.. Noćenje.

4

22.jun. 2018. (petak) / KALINjINGRAD:

Slobodno vreme za šetnju, razgledanje, šoping. Gledanje utakmice Brazil – Kostarika(14h), polazak na stadion “Kalinjingrad” utakmica SRBIJA – ŠVAJCARSKA (20h) Noćenje.

5

23.jun. 2018. (subota) / KALINjINGRAD – Rusija – Poljska:

Odjavljivanje iz hotela u prepodnevnim casovima. Fakultativni obilazak (muzeja, bunkera i znamenitosti iz drugog svetskog rata), slobodno vreme i gledanje utakmica iz lokalnih pabova Belgija – Tunis(14h), Južna Koreja – Meksiko (17h), Nemačka-Švedska (20h). Večernji polazak i noćna vožnja do Krakova.

6

24.jun. 2018. (nedelja) /KRAKOV:

Jutarnji dolazak u Krakov. Mogućnost fakultativnog obilaska 700 godina starog Rudnika soli
„VELIČKA“. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Barbakan, Cvetna vrata, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka…).Slobodno vreme. Gledanje utakmice Japan – Senegal(17h) i zagrevanje za meč POLjSKA – KOLUMBIJA(20h) gde ćemo zajedno sa domaćinima navijati za Poljsku. Večernji polazak za Beograd. Noćna vožnja.

7

25.jun. 2018. (ponedeljak) /BEOGRAD – Poljska – Slovačka – Mađarska – Srbija

Noćna vožnja kroz Slovačku, Madjarsku. Usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Jutarnji dolazak u Beograd.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 215€

Smeštaj Usluga 1/2
HOTEL BALTICA *** NA 215

  NA- najam bez ishrane

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 2 noćenja u hotelu “Baltica” 3* u ½ sobama.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

 

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Ulaznica za utakmicu Srbija – Švajcarska (karte se mogu rezervisati i kupiti samo na zvanicnom sajtu Svetske fudbalske federacije). https://tickets.fifa.com/
 • Doplata za prevoz iz Niša i Kragujevca – 10€ – plaćanje u agenciji (minimum 30 putnika)
 • Fakultativne izlete (Dvorac Šenburn, obilazak muzeja, bunkera i znamenitosti iz drugog svetskog rata u Kalinjingradu, rudnik soli „VELIČKA“.)
 • Individualne troškove putnika.
 • Doručak u Kalinjingradu po ceni od 8€ po danu u hotelu “Baltica”

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 • 5000din prilikom rezervacije akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
 • narednih 5000 dve nedelje nakon rezervacije.
 • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 19.05.2018).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama Komercijalne Banke do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAČANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Izleti

Rezervacija