O nama

NAJPOPULARNIJA TURISTIČKA AGENCIJA ZA MLADE
 
Agencija Max Travel doo nastala je kao posebna članica grupacije Eurojet, 2007. godine. Od tada je i članica YUTA-e i sa ponosom i velikim uspehom zastupa nekoliko svojih brendova: Go2 Travelling koji je jedan od najpopularnijih turističkih brendova za mlade, Go2 Adventure koji se bavi avanturističkim putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, Go2 Serbia koja se bavi inkamingom i razvojem domaćeg turizma, Go2 America, brend koji se bavi Work and Travel programom u SAD-u. Velika posvećenost i stručnost naših zaposlenih dovodi i do sjajnih rezultata. Rezultati su lako merljivi, a to je zadovoljstvo naših putnika. Naš slogan je Explore. Dream. Discover, a uspomene stvaramo zajedno već 10 godina!
 
  • Preko 50 tematski različitih putovanja godišnje.
  • Direktan pristup studentskoj i omladinskoj populaciji u Srbiji (300.000 mladih na godišnjem nivou) kroz promocije u srednjim školama, fakultetima, studentskim domovima, kroz razgranatu mrežu promotera (preko 300 GO2 promotera), društvene mreže itd.
  • Preko 110.000 zadovoljnih mladih putnika od 2007. do danas.
  • Poslovnice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Zaječaru.

GO2 ADVENTURE

Go2 Adventure je deo brenda Go2 Travelling-a koji se bavi organizacijom avanturističkih putovanja, dalekih destinacija kao i putovanja koja su namenjena starijoj ciljnoj grupi. Go2 Adventure vas vodi na Tajland, Šri Lanku, Brazil, Vijetnam, na najbolja francuska i austrijska skijališta, kao i na jedrenje Grčkom i Hrvatskom. Pre osnivanja podbrenda Go2 Adventure, preko agencije Go2 Travelling daleke destinacije posetilo je preko 500 zadovoljnih putnika.

GO2 SERBIA

Turistički brend Go2 Serbia je jedna od osvežavajućih novina u turističkoj ponudi Beograda i Srbije. Ima za cilj da predstavi naše turističke potencijale kroz posebne programe razgledanja, ekskurzije i ture na poseban način: avionom, brodom, gliserom, vozom, autobusom i peške. Domaći i strani turisti svakoga dana imaju adekvatan program tokom kog mogu da upoznaju sve lepote prestonice i cele zemlje uz profesionalne usluge. Go2 Serbia u svojoj ponudi ima preko 15 tura preko kojih na najlepši način možete da upoznate Beograd. Pored toga, ovaj profesionalni tim uspešno organizuje razne događaje, team building-e, svečanosti, koktele, kao i noćne party ture.

GO2 AMERICA

Go2 America je brend posvećen organizovanju i realizovanju kulturne razmene studenata u SAD-u. Naš glavni cilj je pružanje kompletne usluge prilikom plasmana studenata za letnji Work and Travel program. Višegodišnje iskustvo nam omogućava da na najkvalitetniji način obavimo sve aktivnosti koje su potrebne da bi kandidat bio uspešno plasiran na programu. Ono što možemo da garantujemo je da ćemo se u svakom trenutku ovog dugačkog procesa, truditi da svojim savetima i brigom za svakog studenta ponaosob, maksimalno pripremimo mlade za ovu nezaboravnu avanturu!

GO2 PUTOVANJA

Nova godina----------→ Party putovanja za mlade u evropskim metropolama
Skijanje ---------------→ Skijanje i snowboarding u najboljim evropskim skijaškim centrima
Prolećne ekskurzije→ Apsolventske edukativne ekskurzije za studente
Summer Fun ---------→ Party letovanja za mlade (Zakintos, Lefkada, Krf, Evia, Kefalonija, Krit...)
Jesenja putovanja -→ Jesenja putovanja edukativnog karaktera
Daleke destinacije -→ Avanturistička putovanja (Tajland, Vijetnam, Šri Lanka, Južna Amerika, Zanzibar)
Go2 America --------→ Work and Travel program

GO2 EVENTS

GO Uranak -------------→ Najveći prvomajski muzički festival
GO2 Halloween-------→ Tradicionalni party za Noć veštica
GO2 Grudvanje -------→ Tradicionalno otvaranje ski sezone na Kopaoniku
Warm up i After party → Pre i posle najvećih putovanja u najboljim klubovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu,                                             Kragujevcu i Zaječaru. 

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


EXPLORE. DREAM. DISCOVER.