Go2 Raspust - Za roditelje

Ukoliko ste već došli do ovog teksta, znači da ste već na pola puta da nam ukažete poverenje i pustite Vaše dete da putuje sa nama.

Go2 Travelling agencija postoji već 9 godina i prva je domaća turistička agencija u Srbiji za mlade koja organizuje putovanja edukativno- zabavnog karaktera.

Iza nas stoji veliki tim fakultetski obrazovanih ljudi koji čine da naša ponuda bude pre svega kvalitetna, sadržajnija i po jako pristupačnim cenama. Realizaciju putovanja na samim destinacijama upotpunjuju naši licencirani vodiči i koordinatore puta koji vode računa o protokolu i bezbednosti naših putnika.

Najčešća pitanja roditelja:

Zašto da pustim moje dete da putuje sa Go2 Travellingom?

Hiljade i hiljade roditelja nam je tokom devet godina ukazalo poverenje i dozvolilo svojoj deci da na prvo samostavlno putovanje krenu sa nama.

Tokom tih devet godina na najbolji način smo razumeli potrebe i želje mladih kao i brigu roditelja, a najbolji dokaz da radimo svoj posao kako treba je taj da nam se naši mladi putnici iz godine u godinu vraćaju.

Da li moje dete može da putuje bez pratnje roditelja ako je maloletno?

Starija maloletna lica (od 12 do 18 godina) koja putuju sami bez pratnje roditelja (ili staratelja) treba da poseduju njihovu saglasnost. Neophodno je da se oba roditelja (ili staratelja) potpišu i da se saglasnost overi u opštini ili sudu.

Ko vodi računa o mom detetu na destnaciji?

Obaveza naših licenciranih vodiča ja da sve vreme tokom trajanja putovanja budu na rapolaganju putnicima u bilo koje vreme kao i da marljivo vode računa o njima i njihovim potrebama. A sve to pod budnim okom našeg koordinatora koji vodi računa o tehničkim stvarima na samoj destinaciji.

Da li je moje dete ima osiguranje?

Osiguranje Vašem detetu možete obezbediti kod nas u agenciji prilikom uplate aranžmana preko osiguravajuće kuće ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ.

Ukoliko imate dodatna pitnja budite slobodni da nas kontaktirate na broj +381 11 313 35 34 ili +381 60 080 15 99.