Novosti i specijalne ponude

Les2Alpes

Les2Alpes

Les2Alpes je jedinstveno zimsko iskustvo! Ističe se sa 250 sunčanih dana godišnje i najvećim skijaškim glečerom u Evropi.
Detaljnije...

SKIJANJE

SKIJANJE

Skijanje je i jedinstven osećaj slobode, jer kada se spustite niz planinske staze kroz sneg, imate osećaj da ste je osvojili. A, za potpuni ugođaj, tu su i žurke! GO2 vas vodi na najbolje ski destinacije! Koja će biti vaša?
 
Detaljnije...

TAJLAND

GO2 Thai!

KAD GOD VI ŽELITE, OD 9 DO 50 DANA! Kreirajte putovanje na Tajland kako god želite tokom januara i februara. Vi samo obezbedite avionsku kartu i odaberite termin koji vam odgovara, a sve ostalo prepustite nama!
Detaljnije...

GO2 AMERICA

WORK&TRAVEL USA

Za sve studente željne avanture i jedinstvenih životnih priča, Go2America pruža mogućnost nezaboravog leta u Americi!!! Ne propustite svoju šansu da među prvima izaberete poslove koji vam najviše odgovaraju!
Detaljnije...

PRIJAVI SE!

Imaš jedinstven talenat?

Sebe vidiš u ulozi vodiča, animatora, promotera, fotografa, DJ- a, dizajnera, voditelja ili kreativca?! PRIJAVI se i postani član Turističko Umetničkog Centra, a mi ćemo ti pomoći da svoj talenat unovčiš!
Detaljnije...

RADNO VREME

POSLOVNICA BEOGRAD

Obaveštamo vas da poslovnice neće raditi u SUBOTU 11. novembra zbog državnog praznika. Standardno radno vreme prodaje je u vremenskom periodu od 11h do 19h radnim danima, a subotom od 09h do 15h
Detaljnije... 

Go2 SARADNICI

Konkurs za saradnike

Postani lider putovanja u svojoj školi ili fakultetu. Prijavi se na konkurs za Go2 saradnike i očekuj naš poziv!
Prijavi se... 

Go2 YouTube

Go2 kanal

Snimci sa putovanja vesele Go2 družine od sada i na našem zvaničnom YouTube kanalu.
Detaljnije...