Raspust > Zakintos - Summer Crash

Zakintos - tako dobar kao što izgleda! 

PAŽNJA! Društvo, u slučaju da se i dalje nećkate gde, kako, sa kim ćete na letovanje, mi, u GO2, vođeni baš tim pitanjima, sastavili smo uputstvo za ovu NEPREVAZIĐENU destinaciju. 

Uputstvo korišćenja – za njega 
Hej ti stani i zamisli, budiš se na prelepoj, najosunčanijoj plaži u celoj Grčkoj, na grudima tetovaža ili pak nečiji broj. Kroz prste jedne ruke ti se preliva najsitniji, skoro svilen pesak, a u drugoj leden ,, Sex on the beach''. 
Na horizontu ti se gubi pogled, u kristalnoj plavoj vodi, ustaješ, a oko tebe potpuno ludilo, ne vidi se kraj plaži LAGANASA. Iznad preleću paraglajderi, tvoja ekipa vrišti, najnoviji letnji hit gruva, svako telo se pomera. Pored tebe devojka, pruža ti ruku uz obećanje da, bilo da ostanete tu, bilo da odete na egzotičnu NAVAJO plažu, skoknete do fantastične KERI PEĆINE, zatim otplivate sa zanosnim KARETA KARETA kornjačama, i sve to uradite BRODOM na kome je STALNO ŽURKA, ovo leto nikad NEĆEŠ ZABORAVITI! 

Uputstvo korišćenja – za nju 
Mmm, pala je noć, svoj kupaći menjaš za neku izazovnu haljinu, šminka je tu, štikle su tu, malo omiljenog parfema, novostečeni ten i noć može da počne. Stižeš u COCKTAILS AND DREAMS, najpoznatiji koktel bar u Jonskom moru, odatle sa „mačkama“ nastavljaš u klub, ulaziš unutra, nešto ti upada u oči, jao, sapun... ne, nije sapun, već PENA koja je sada SVUDA OKO TEBE. POZNATI DJ te„lomi“ u struku. Već sledećeg trenutka u ruci ti je omiljeni koktel, momci se bore za tvoju pažnju,a onda, vidiš njega kako te zove, možda da uz dobar „bit“ pocepate podijum, možda s namerom da te ukrade i odvede na romantičnu večeru u PRELEPI ZANTE, ili pak ponudi NOĆNO KUPANJE i da uz neko dobro vino dočekate ZORU! 

Go2 preporuka 
Sve ovo pomešajte, iskusite što više, doživite ovo ostrvo i onako kako su u mitovima i legendama Homera doživljavali bogovi Olimpa. ZAKINTOS je svakako nezaobilazna stanica u životu mladih i onih koji se tako osećaju, jer predstavlja ono o čemu ćete zauvek pričati i čega ćete se, uz onaj blamantan kikot, često sećati!

Da li ste znali?!
 • Obala Zakintosa duga je oko 125 km! 
 • Ovde je more najtoplije u celoj Grčkoj, a ostrvo najsunčanije! 
 • Zakintos je nacionalni park zbog Kareta Kornjača! 
 • Homer ga je nazvao ,,Zeleni Zakintos” i po legendi, na njemu su se odmarali starogrčki bogovi, Apolon i Artemida! 
 • Ovde se nalazi jedan od najboljih koktel barova u Evropi - Cocktails and Dreams!
#dođemidaodem

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

11.jul 2017. – Kragujevac – Makedonija – Grčka:
Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno 14:00 – 16:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.
dan

12. – 20.jul 2017. – Zakintos (Laganas):
U prepodnevnim časovima dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Zakintosu 9 punih noći. Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćete ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na čuvene plaže Navajo, Banana, Sv. Nikola i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Zante.

11.
dan

21.jul 2017. – Zakintos (Laganas) – Grčka – Makedonija:
Pakovanje i napuštanje hotela. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka tokom noćne vožnje do Srbije.

12.
dan

22.jul 2017. – Srbija (Kragujevac):
Dolazak u Kragujevac u popodnevnim satima.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: SMRŠTAJ (NA) BUS TRAJEKT
 
USLUGA RR BUS TRAJEKT SMENA 11.  – 22.jul
1/2 1/3 1/4 1/5
Divina studiji 2* 229 € 219 € x x
Hotel Afrodita 3* x 259€ 249€ 239€

CENE VAŽE U PROMO PERIODU

Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 40€

NAČIN PLAĆANJA: 
 • Gotovinsko plaćanje:
 1. 3000 RSD prilikom rezervacije - akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
 2. 3000 RSD do 04.aprila 2016.,
 3. ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express – isti uslovi kao i za gotovinsko plaćanje.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a – isti uslovi kao i za gotovinsko plaćanje .
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE. 

NAPOMENE: 
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. 


Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija Max Travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. 

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom. 

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br 1. od 20.02.2017. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
219

11. Jul 2017. / 22. Jul 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju

  Fakultative

Krstarenje

Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u belom pesku u uvali u kojoj je voda azurno plava! Sada ćete moći to da vidite i uživo! Nikako ne smete da propustite priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki s letovanja…

Boat Party

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zantea pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo…

Zante plaže

Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Go2 Vas vodi u obilazak ostrva i nudi Vam mogućnost tri celodnevna izleta na fascinantim plažama Zakintosa Banana i Sveti Nikola! Očekuju Vas Igre bez granica, sportovi na vodi, turnir u odbojci, mojito, Fredo Capuccino(kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).

Zante by night

Poslednji dan smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Zante će Vas potpuno oduševiti, a imaćete vremena i za shopping, ali i da probate neke od lokalnih specijaliteta, najbolji giros i suvlaki na ostrvu…