Prolećne Ekskurzije > Krstarenje Mediteranom vol.2

Krstarićete Mediteranom na luksuznom brodu sa još mnogo vaših kolega i prijatelja koje ste stekli tokom studiranja. Azurna obala će vam ostati u sećanju dok budete pevali neke vaše omiljene pesme na plaži, u društvu vama dragih prijatelja. Bićete očarani svetlima Monte Karla i istorijskim nasleđem španske arhitekture koja se ogleda u građevinama Barselone. Barselona! Grad sa fenomenalnim noćnim životom upotpunjen Flamencom. Noći u Barseloni je svakako nešto što nećete zaboraviti.

Put će nas odvesti i do Italije, tj.do večnog grada - Rima. Dok brod bude plovio ka Rimu čeka nas još jedna u nizu dobrih žurki. Izlazak Sunca na otvorenom moru, sunčanje i ispijanje kafe posle lude noći i spremanje za dolazak u večni grad. Posle Rima idemo do Firence, grad romantike i boema.

Ovaj put ćete pamtiti do kraja života. Svi fakulteti Beogradskog Univerziteta zajedno. Preko 2000 mladih na najvećoj apsolventskoj ekskurziji - Krstarenje Mediteranom!

VENECIJA – FIRENCA – RIM – KRSTARENJE MEDITERANOM - LJORET DE MAR – BARSELONA – NICA – MONAKO – MONTE KARLO

Termin:
19 - 28. april 2018. 

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

19. april (četvrtak): Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:
Sastanak grupe u večernjim satima na dogovorenom mestu (okvirno vreme 19h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.
dan

20. april (petak): Venecija – Firenca:
Dolazak u Punta Sabioni u jutarnjim časovima. Prevoz brodićem do Venecije (fakultativno). Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Vožnja gondolom, Duždeva palata, Most uzdaha, Muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute samo su deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. Nastavak putovanja ka Rimu, uz usputni obilazak Firence - proveravamo zašto je još od ranog 19.veka slavljena kao najlepši grad u Italiji. Na svakom koraku zatičemo neki vredni spomenik: Duomo, Uffizi galerija,čuveni most Ponte Vecchio, Santa Maria del Fiore… Noćna vožnja ka Rimu.

3.
dan

21. april (subota): Rim – krstarenje do Barselone:
Dolazak u italijansku prestonicu u jutarnjim satima.Obilazak grada u pratnji vodiča. Saznajte zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima, kako su izgledale gladijatorske igre u Koloseumu, zašto su špagete bolonjeze zaštitni znak Rima - otkrijte sve tajne jednog od najlepših gradova sveta. Nakon obilaska sledi ukrcavanje na brod i smeštanje u kabine. Žurka na brodu i krstarenje Meditaranom.

4-7.
dan

22 – 25. april (nedelja – sreda): Barselona – Ljoret de Mar:
Nakon ludo provedene noći, izlazak sunca na otvorenom moru je nešto što se samo poželeti može. Sunčanje i ispijanje jutarnje kafe uz odmaranje očiju na plavoj površini napuniće vam baterije i pročistiti um. Poželećete da vožnja brodom traje zauvek. U ranim večernjim satima pristaje se u Barselonu odakle se dalje autobusom nastavlja put ka Ljoret de Maru. Dolazak u Ljoret de Mar i smeštanje u hotel. Boravak u Ljoret de Maru na bazi punog pansiona. Ako pod savršenim odmorom podrazumevate prelepe plaže, čisto more, zabavu, onda će vas 4 noći u Ljoret-u uveriti da ste na pravom mestu. Barselona takođe čeka na Vas. Ova ,,katalonska kraljica'' izuzetne lepote i autentičnosti ostaviće Vas bez daha dok se budete šetali glavnom gradskom ulicom-Las Ramblas, razgledali statu-u Kristofera Kolumba, uživali u Gaudijevim delima: Sagrada Familia, Casa Batllo, La Pedrera-kamena kuća, obilazili muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali i Pablo Pikaso. Ne smete zaobići ni Olimpijski stadion, zabavni park Port Aventura, prelepo mestašce Tossa de Mar, najraznovrsniji park kaktusa na svetu Pinya de Rosa, čuveni Nou Kamp kao i uživanje u tradicionalnom španskom plesu - Flamenko. Poseta Barseloni je svakako nešto što nećete zaboraviti.

8.
dan

26. april (četvrtak): Ljoret de Mar – Španija – Francuska:
Napuštanje soba i slobodno vreme u Ljoret de Maru. Polazak ka Azurnoj obali u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja preko Španije i Francuske.

9.
dan

27. april (petak): Nica – Monako – Monte Karlo – Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska:
U jutarnjim časovima stižemo do Nice, sledi gradska tura i obilazak grada : Promenades des Anglais, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya, nakon toga slobodno vreme za izležavanje na neverovatnoj gradskoj plaži ili individualno razgledanje grada. Nastavak putovanja uz usputni obilazak Monaka - Monte Karla i Kana. Monako, mala država kojom već 700 godina vlada porodica Grimaldi, idealna je destinacija za sve vidove odmora. Država glamura i raskoši, ostaće vam zauvek u sećanju. Ova kneževina u srcu Evrope nudi vam brojne mogućnosti za provod. Monte Karlo, glavni i jedini grad kneževine Monako, danas predstavlja jednu od vodećih turističkih destinacija u Evropi. Poznat je po tome što se u njemu održava Formula 1, kao i sijaset modnih i kulturnih događaja. Nakon obilaska Monaka sledi noćna vožnja do Srbije preko Francuske, Italije, Slovenije i Hrvatske.

10.
dan

28. april (subota): Beograd:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 229€

Pogledajte naš informator OVDE

NAČIN PLAĆANJA: 

Gotovinsko plaćanje:
 • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna 
 • 5000 RSD do 01.12.2017.
 • 5000 RSD do 15.02.2018.
 • Ostatak, mesec dana pre početka aranžmana (20.mart 2018.) 
Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja 
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a 
KreditMax Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.


NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana je lokalnog karaktera.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
 15. U svim hotelima u Ljoret de Maru putnici su u obavezi da na recepciji hotela ostave depozit (15-20€ po osobi) koji će im biti vraćen pri napuštanju hotela ukoliko ne oštete sobe.
ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 30 DANA PRED POLAZAK NA PUTOVANJE ILI DO POPUNE MESTA.

 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
 • Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.
 • Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
 • U danima kada su organizovana razgledanja ili fakultativni izleti moguće je dobijanje lunch paketa ili hladnog obroka.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 60 putnika.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora putovanja agencije Max Travel uskljađeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br. 3 od 29.11.2017.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.
229

19. april 2018 / 28. april 2018.

10 dana / 5 noći / Autobus / Brod

Detaljnije o smeštaju