Jesenji Trip > Buongiorno Italia

Milano

Milano je drugi po veličini grad u Italiji, glavni grad okruga Milano i regije Lombardija u severnoj Italiji. Milano se smatra „privrednim srcem“ Italije. Grad je takođe i svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom arhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu Milano je najpoznatiji kao jedno od središta svetske mode (uz Pariz i Njujork).

Termin: 05-10. oktobar 2017.
1.
dan

05. Oktobar 2017. Beograd - Srbija - Hrvatska - Slovenija - Italija:
Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima (okvirno izmedju 17-19h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.
dan

06. Oktobar 2017. - Trst - Milano:
Dolazak u Milano u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada:Trg Duomo, Zamak porodice Sforca, Opera Skala, Pasaž Vitorio Emanuele, Milanska Katedrala...Nakon obilaska smeštanje u hotel. Slobodno vreme.U večernjim satima žurka. 

3.
dan

07. Oktobar 2017. - Milano:
Doručak. Pešačka tura u pratnji vodiča i nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka. Noćenje.

4.
dan

08. Oktobar 2017. - Milano - Jezero Komo (fakultativno):
Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska jezera Komo gde ćete imati priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondenskog jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta imaju svoje vile ovde.
Nakon Koma sledi poseta Monce. Panoramski razgled grada u kome se održava trka formule 1, zatim šetnja centrom (Duomo, trgTrenta i Trsta, trg San Paulo, trg Karduci…). Slobodno vreme za kafu i večeru nakon čega je predviđen povratak u hotel.Noćenje.

5.
dan

5. dan: 09. oktobar / Milano - Bolonja - Italija – Slovenija - Hrvatska:
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Bolonju. Dolazak u glavni grad pokrajine Emilija Romanja u podnevnim satima. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (trg Mađore, trg Netuno, Neptunova fontana, bazilika Sv, Petronija, Univerzitet, toranj Azineli i toranj Garizenda…). Nakon obilaska slobodno vreme za sopstveno istraživanje grada.
Bolonja je poznata po najstarijem univerzitetu u Evropi, čuvenom bolonjskom univerzitetu ali i kao prestonica italijanske kuhinje. Karakterišu je triepiteta – la dotta, la rossa, la grassa – učena, crvena i debela. Kao univerzitetsk igrad jasno je zašto je učena, crvenkasto smeđe građevine i levičarska reputacija su zaslužni za epitet crvena a kad probate neke od tamošnjih specijaliteta shvatićete i zašto je debela.
U večernjim satima predviđen je povratak za Srbiju.  Noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske. 

6.
dan

10. Oktobar 2017. - Beograd:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. 

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 169 €

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 1. 3000 RSD prilikom rezervacije
 2. 5000 RSD do 20.08.
 3. ostatak 30 dana pre polaska na putovanje (05.09.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express, 
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja bilo kojom karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Popust se odnosi samo na redovnu ponudu (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a,
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

Rok za prijavljivanje je do popune mesta. Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

NAPOMENE:

 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
 4. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Max Travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.
 5. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 6. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 7. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
 8. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA DVA DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, UKOLIKO DO TADA NE DOBIJU INFORMACIJU SMS OBAVEŠTENJEM.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja i garancija putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Program br.1 od 05.06.2017.
Licenca APR registar turizma kategorije OTP br.65 / 2010 od 02.02.2010.
169

05. oktobar / 10. oktobar 2017.

6 dana / 3 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju