GO2 LETO > Evia - Edipsos / Autobus SUMMER FUN

!EVIA SKIATOS!

SUMMER FUN PARTY DESTINACIJA

Etiketa SUMMMER FUN dodeljuje se svake godine jednoj letnoj destinaciji. SUMMMER FUN označava PARTY DESTINACIJU na koju se odlazi sa samo jednim ciljem: ŽURKE, ŽURKE I ŽURKE!

SUMMMER FUN letovanje je tradicija koja traje 10 godina. Odabir SUMMER FUN destinacije je na VAMA! Mi osluškujemo vaše želje i na osnovu njih pravimo planove.

Oni koji su bili deo SUMMER FUN-a znaju da mi svi zajedno STVARAMO PARTY DESTINACIJU!
Hiljade mladih ljudi koji su krenuli sa istim ciljem! DNEVNE I NOĆNE žurke, ŽURKE NA BRODU i najlepši zalasci Sunca uz ispijanje KOKTELA u ritmovima muzike koju VI IZABERETE!

Kada vas pitaju gde idete na letovanje, ODGOVOR JE IDEM NA SUMMER FUN!
Ovo putovanje je AVANTURA! Na ovom putovanju vas NIKO NE OSUĐUJE! Ovde je sve DOZVOLJENO! Događaji se PREPRIČAVAJU! A, ono što se desi na SUMMER FUN-u ostaje na SUMMER FUN-u!

Pridruži se hiljadama mladih i provedi nezaboravne trenutke na EVIJI & SKIATOSU!

EVIA je:
 • Najveće ostrvo u Egejskom moru
 • Drugo najveće ostrvo u Grčkoj
 • Ima duge šljunkovite i peskovite plaže 

EDIPSOS 
 • Smešteni smo ovde
 • Jedna plaža imaju prirodno izvorište termalne vode!
 • Beach barovi su odlični ali mi smo rešili da naša SUMMER FUN destinacija pomeri sve granice!
 • Iz ovog mesta kreću sva naša LUDILA I ŽURKE!
SKIATOS 
 • Plovićemo na talasima Egejskog mora I PARTIJATI NA BRODU od luke PEFKI do SKIATOSA!
 • Iskrcavamo se na najlepšu plažu KUKUNARIES gde provodimo 3 sata! SUMMER FUN ludilo prenosimo i na SKIATOS!
 • ŽURKA ne prestaje! Sa plaže KUKUNARIES brodom odlazimo do glavnog grada ostrva gde KLOPAMO, šetamo romantičnom PILLOEW STREET ulicom I PIJEMO KOKTELE u street barovima koji oduzimaju dah svojim specifičnim ambijentima.
SUMMER FUN je igra koja ne prestaje. Spremite se za SJAJNE USPOMENE i mnogo napravljenih GLUPOSTI. Spremite se za LJUBAV, PRIJATELJSTVO I NAJDIVNIJE EMOCIJE!

Da li ste znali?
Šta se desi na SUMMER FUN-u ostaje na SUMMER FUN-u!

#dođemidaodem

ONLINE PRIJAVA
1.
dan

20.jul / 29.jul 2017– Beograd – Makedonija – Grčka:
Polazak PARTY autobusa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti ali ŽURKA ne zna za GRANICE. 

2 - 10.
dan

21– 29.jul / 30.jul – 7.avgust 2017. – Evia (Edipsos):
Dolazak u luku Glyfa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos - Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 9 punih noći. Žurka iz autobusa nastavlja se na drugom najvećem grčkom ostrvu. Dnevne i noćne žurke, žurke na brodu, krstarenje Egejskim morem, poseta Skiatosu i najlepšoj plaži Kukunaries, obilazak Atine, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela). Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Pefki i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Halkide.

11.
dan

30. jul  /  8. avgust  2017. – Evia – Grčka – Makedonija:
Summer Fun partijanje na žalost pakuje stvari. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokambosa do Glyfe i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.
dan

31.jul / 9.avgust  2017 – Srbija:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Još jedan Summer Fun je ispisao istoriju. Vidimo se sledeće godine na drugoj destinaciji. 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: SMEŠTAJ (NA) BUS TRAJEKT
 
HOTEL   20. jul-31.jul.2017 29. jul – 09. avgust.2017
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
DIMITRA 2* NA* 199 189 x x x 199 189 x x x
KAPOLOS SPA 2* NA* 199 195 185 x x 199 189 185 x x
METROPOL 2* NA* 199 189 x x x 199 189 x x x
NEW ELENI HOUSE NA 199 x 185 x x 199 x 185 x x
OREI 2* NA* 199 189 x x x 199 189 x x x
GARIFALIA 2* NA x x 185 x 159 x x 185 x 159
VASILIKI 2* NA* 199 189 x x x 199 189 x x x
PALADION 2* NA* 199 189 x x x x x x x x
SOLE GULI 2* NA 209 x x x x 199 x x x x
RODON 2* NA* 199 189 x x x x x x x x

HOTEL   07. avgust – 18. avgust.2017
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
DIMITRA 2* NA* 189 179 x x x
KAPOLOS SPA 2* NA* 189 179 x x x
METROPOL 2* NA* x x x x x
NEW ELENI HOUSE NA x x x x x
OREI 2* NA* 189 179 x x x
GARIFALIA 2* NA x x x x x
VASILIKI 2* NA* x x x x x
PALADION 2* NA* x x x x x
SOLE GULI 2* NA x x x x x
RODON 2* NA* x x x x x

NA- najam studija /apartmana        NA*- najam – standardna soba bez kuhinje

Katalog smeštaja možete pogledati  OVDE.

Katalog izleta možete pogledati OVDE.

Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) 60€ za celu smenu
Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€
Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€
Cena paket aranžmana se umanjuje za 30€ za sopstveni prevoz


U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša,  Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje:
 1.  6.000 RSD prilikom rezervacije - akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna
 2. ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express – isti uslovi kao i za gotovinsko plaćanje.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke,  ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi).Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a – isti uslovi kao i za gotovinsko plaćanje .
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
NAPOMENE:
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 5. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 11. Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.
 14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.
Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Agencija Max Travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


Program br 15. od 04.08.2017.      Licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 65 / 2010 od  02.02.2010.
159

Termin I / 20. - 31. Jul 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
159

Termin II / 29. Jul - 9. Avgust 2017.

12 dana / 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju
149

Termin III / 07. - 18. avgust

12 dana, 9 noći / Autobus

Detaljnije o smeštaju

  Fakultative

Skiatos i plaža Kukunaries

Iz luke Pefki brodom idemo na fenomenalnu  peščanu plažu Kukunaries gde provodimo 3 sata u kupanju i vodenim sportovima. Nakon toga  idemo u glavni grad ostrva koji je udaljen 30 minuta vožnje brodom gde boravimo sledeća 3 sata u slobodnom programu razgledanja grada ili ručka. U gradu možete posetiti Crkvu Sv. Nikole kao i kuću poznatog pisca Papadijamantisa. Prošetati se romantičnom pillow street ulicom, piti koktel u bar streetu sa nesvakidašnjim lokalima.

Atina

Izlet u Atinu započinjemo u jutarnjim satima. Na putu do Grčke prestonice zaustavićemo se u mestu Prokopi gde sledi razgledanje crkve Sv. Jovana Rusa. U nastavku putovanja videćemo glavni grad ostrva Evije, gde se slikamo kod starog mosta. Po dolasku u Atinu obići ćemo Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Parlament (gde ćemo videti smenu Počasne straž), Adrijanovia kapija, Zapio park, stadiona.... I nakon toga sledi fakultativna poseta Akropolju i Muzeju.

SUMMER FUN žurke na brodu

Neizostavan deo posete Eviji je celodnevno krstarenje brodom. Zamislite spoj mora, sunca i dobre muzike i velikog broja mladih ljudi na brodu koji nas vodi do skrivenih plaža i uvala oko Evie. Dobre vibracije, pozitivna energija uz najbolju muziku, za koju će biti zadužen naš DJ, pratiće nas tokom celog krstarenja. Uživaćemo u najlepšim pejzažima koji se pružaju sa broda uz povremene predahe za kupanje na najlepšim plažama. Poseban doživljj predstavlja zalazak sunca u kojem ćemo uživati. Prepuni utisaka uplovljavamo u luku i spremamo se za noćni provod koji nas čeka u Edipsosu.