PARIZ

LJUBLJANA - SALCBURG - PARIZ - REMS - MINHEN

Cena 330€ / 10 Dana

Pariz

Cena 330 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

UZ POSETU PRAGU, BRISELU I MINHENU

22. – 31. MART 2019./ 10 DANA –7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

PARIZ – grad svetlosti, smešten na obali reke Sene, danas je jedan od vodećih svetskih kulturnih centara. Pariški muzeji i spomenici spadaju u najcenjenije turističke atrakcije. Grad mode, francuskih revolucija i istorije, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što mu daje poseban šarm jesu mali bistroi, široki bulevari, ali i najlepša avenija na svetu, Jelisejska polja (Champs-Elysees).

 

 

1

22.mart 2019. BEOGRAD – LJUBLJANA:

Sastank grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice (okvirno vreme 23:30). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2

23.mart 2019. LJUBLJANA:

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Razgledanje glavnog grada Slovenije u pratnji vodiča: Kongresni trg, zgrada Univerziteta, biblioteka, Plečnikov most, stari deo grada, Katedrala, Tromostovlje… Kraće slobodno vreme, zatim nastavak putovanja prema Austriji.
Dolazak u Salcburg u popodnevnim časovima. Razgledanje grada pešice: park Mirabel, ulica u kojoj je živeo Mocart, stari deo grada, Katedrala, Mocartov trg… Slobodno vreme, zatim odlazak u hotel. Smeštanje u sobe i slobodno veče. Noćenje.

3

24. mart 2019. SALCBURG – PARIZ:

Doručak. Celodnevno putovanje do Pariza, sa usputnim pauzama radi odmora, pored Minhena, Štutgarta, Meca i Remsa. Dolazak u Pariz u večernjim časovima. Smeštanje u hotel. Noćenje.

4

25. mart 2019. PARIZ:

Doručak. Polazak na poludnevno panoramsko razgledanja glavnog grada Francuske, autobusom i pešice: veliki bulevari, Opera, Madlena, trg Konkord, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, Burbonska palata, Luksemburški park…Popodne mogućnost obilaska muzeja Luvr (fakultativno). Slobodno vreme u gradu do povratka u hotel. Noćenje.

5

26. mart 2019. PARIZ:

Doručak. Odlazak metroom do muzeja Orsej (fakultativno). Razgledanje stalne postavke muzeja poznatog po najvećoj kolekciji dela impresionista. Popodne obilazak Oranžerije (fakultativno), gde se nalaze dela Renoara, Modiljanija, Sezana, Pikasa, Matisa… kao i čuvene slike Lokvanja, Nimfea Kloda Monea. Posle obilaska Oranžerije, poseta nedalekom Rodenovom muzeju (fakultativno). Slobodno vreme i povratak u hotel. Noćenje.

6

27. mart 2019. PARIZ:

Doručak. Odlazak metroom do kulturnog centra Žorž Pompidu i obilazak muzeja savremene umetnosti Bobur (fakultativno). Po završenom obilasku Bobura, poseta nedalekom ateljeu čuvenog vajara rumunskog porekla, Brankuzija (fakultativno).. Šetnjom kroz živopisnu četvrt Mare, dolazi se do muzeja Pikaso (fakultativno). Razgledanje muzeja, a zatim fakultativni obilazak muzeja Konjak-Že koji čuva vrednu kolekciju slika i predmeta iz perioda XVIII veka (dela Bušea, Fragonara, Kanaleta…). Slobodno popodne. Povratak u hotel. Noćenje.

7

28. mart 2019. PARIZ – VERSAJ – PARIZ:

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, ili fakultativni izlet u Versaj. Noćenje.

8

29. mart 2019. PARIZ – REMS – MINHEN:

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Nemačkoj. Zaustavljanje u Remsu, glavnom gradu pokrajne Šampanj i obilazak Katedrale poznate po statui anđela koji se smeje. Slobodno vreme u centru grada ili fakultativna poseta jednom od podruma šampanjca, koja uključuje i degustaciju. Nastavak putovanja i dolazak u Minhen u kasnim večernjim časovima. Smeštanje u hotel. Noćenje.

9

30. mart 2019. MINHEN:

Doručak. Odlazak autobusom do minhenske Pinakoteke u kojoj se čuva jedna od najznačajnijihsvetskih kolekcija
zapadnoevropskog slikarstva, od srednjeg veka do polovine XVIII veka (Direr, Rubens, Ticijan, da Vinči i Van Dajk
su samo neki od umetnika čija su dela izložena ovde). Popodne slobodno u centru grada. U večernjim satima polazak prema Srbiji. Putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja…

10

31. mart 2019. – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj aranžmana.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 330€

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 sobama u hotelu 7 Days Salzburg Premium hotel 3* u Salcburgu,
 • 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 sobama u hotelu Ibis Porte Bagnolet 3* u Parizu,
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 sobama u hotelu Vitalis by Amedia 4* u Minhenu,
 • Razgledanje Ljubljane, Salcburga, Remsa i Minhena u pratnji vodiča,
 • Poludnevno panoramsko razgledanje Pariza u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku,
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Doplatu za 1/2 sobu – na upit
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Boravišne takse: Pariz – 0,9€ po osobi po noći – plaćanje na licu mesta (cene podložne promeni),
 • Fakultativne izlete (Ulaznice za: muzej Luvr, muzej Orsej, Oranžeriju, Rodenov muzej, kulturni centar Žorž Pompidu – Bobur, atelje Brakuzi, muzej Pikaso, ulaznice za staru minhensku Pinakoteku, ulaznice za fakultativne posete, obilaske i izlete (muzej Konjak-Že, Versaj, podrum šampanjca u Remsu).
 • Individualne troškove putnika .

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 5.000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 RSD do 25.12.2018.
  • 5.000 RSD do 01.02.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (22.februar 2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Izleti

Rezervacija