PARIZ – AMSTERDAM

PRAG - PARIZ - ASMTERDAM - BRISEL - MINHEN

Cena 329 € / 10 Dana

Pariz – Amsterdam 2019

Cena 329 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

UZ POSETU PRAGU, BRISELU I MINHENU

19.APRIL 2019 – 28. APRIL 2019 / 10 DANA –5 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

AMSTERDAM – jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i culture. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

 

PARIZ – grad svetlosti, smešten na obali reke Sene, danas je jedan od vodećih svetskih kulturnih centara. Pariški muzeji i spomenici spadaju u najcenjenije turističke atrakcije. Grad mode, francuskih revolucija i istorije, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što mu daje poseban šarm jesu mali bistroi, široki bulevari, ali i najlepša avenija na svetu, Jelisejska polja (Champs-Elysees).

 

 

1

Beograd – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak autobusa sa beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

Prag – Češka – Nemačka – Holandija:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – krstarenje brodom po Vltavi. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Amsterdamu. Noćna vožnja preko Češke, Nemačke i Holandije.

3

Amsterdam:

Dolazak u Amsterdam u prepodnevnim časovima i upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

4

Amsterdam– Hag – Delft – Roterdam:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili mogućnost fakultativnog odlaska na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog fakultativnog izlaska u klub u Amsterdamu.. Povratak u hostel, noćenje.

5

Amsterdam– Hag – Delft – Roterdam:

Doručak. Slobodno vreme za odmor ili mogućnost individualne posete muzejima Van Gogh i Rijks ili muzeja Ane Frank. U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Mogućnost fakultativnog izleta krstarenje kanalima Amsterdama. Nakon izleta sledi slobodno veče u ovom nesvakidašnjem gradu. Noćenje.

6

Amsterdam– Brisel – Pariz:

Doručak. Polazak prema Briselu. Kraća poseta centru grada – Grotte Markt, Manaken Pis, Atomium, EXPO… U večernjim satima dolazak u Pariz. Smeštanje u hotel. Kraće vreme za odmor. Po želji sledi zajednički odlazak grupe metroom u „Latinsku
četvrt“ (jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, tj. u blizini katedrale Notre Damm i ostrva Site…). Kraće
upoznavanje sa boemskom četvrti grada, prilika za večeru u nekom od malih restorana u ovoj neverovatnoj četvrti. Povratak u
hotel. Noćenje.

7

Pariz:

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost panoramskog obilaska Pariza sa našim vodičem (fakultativno): Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam.
U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska u MOULIN ROUGE (Mulen Ruž), jednog od najpoznatijih svetskih kabarea odakle potiče najpoznatiji francuski ples „Kan-kan“. Povratak u hotel. Noćenje.

8

Pariz:

Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parka Diznilend – nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Povratak u Pariz. U večernjim časovima polazak za Minhen. Noćna vožnja kroz Francusku i Nemačku.

9

Minhen:

U prepodnevnim satima stižemo u glavni grad Bavarske. Kraće razgledanje i upoznavanje grada: Centralni trg, Kraljev trg,
poznati Ludvigov put, kraj koga su i bavarska Državna biblioteka, Ludvig – Maksimilijanov univerzitet, Olimpijsko selo…
Slobodno vreme sa celodnevnim boravkom u Minhenu. Uveče polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

10

Beograd:

Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 329€

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd)
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/6, 1/8, 1/10) u hostelu Hans Brinker u Amsterdamu,
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama u hotelu Ibis budget Porte d’Aubervilliers 2* u Parizu,
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Boravišne takse: Pariz – 0,9€ po osobi po noći – plaćanje na licu mesta (cene podložne promeni),
 • Fakultativne obilaske,
 • Individualne troškove putnika .

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 RSD do 25.12.2018.
  • 5.000 RSD do 15.02.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (19.mart 2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Izleti

Rezervacija