JAHORINA SKI VIKEND – SRETENJE

4 dana / 3 noćenja

od 65€ / 4 dana

Jahorina – Ski vikend

Cena od 65€ / po osobi

 •  4 Dana
 • +16 Godina

 

4 DANA – 3 NOĆENJA

 

Ove zime pred vama je jedinstvena prilika da doživite najluđi i najzanimljiviji provod naplaninskoj lepotici Jahorini. Agencija Go2 Max Travel poziva vas da budete deo naj sveobuhvatnijeg putovanja do sad – najednom mestu, uživajući u zimskoj idili bosanske lepotice, očekuje vas prekohiljadu mladih iz Srbije i regiona. Uz bogatu ponudu doručka i večere hotela ne morate da brinete o hrani, očekuju vas svakodnevne žurke nastazi uz promotivne cene pića i fantastičnog DJ-a, puno druženja i novih ljubavi, različitih nagradnih takmičenja, puno smeha i zabave, igre bez granica, vožnja motornim sankama, tematske žurke u diskoteci i kafanama i još mnogo toga zanimljivog što će svako od vas čuvati u najlepšem sećanju.

Jahorina planina na kojoj će vas dočekati preko 20 kilometara odlično pripremljenih skijaških staza sa 3 šestoseda, 4 ski-lifta i 3 dvoseda koja svakog sata mogu da prevezu preko 10000 skijaša. Ovim stazama i vertikalnim transportom gazduje Olimpijski centar Jahorina, koji će vam ponudi timogućnost da u našimski-rentalima u blizini staza iznajmite adekvatnu opremu za skijanje. Jahorina je planina koja se može pohvaliti izuzetno specifičnom i blagom planinskom klimom, kao posledicom mešanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih struja. Svi koji su ikada boravili na Jahorini rećiće Vam da se klimatski uslovi znatno razlikuju u odnosu na ostale planine u regionu. Ova planina većim delom zime predstavlja za skijaše idealan spoj debelog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, posebno u januaru, februaru i martu. Jahorina je pod snegom prosečno 175 dana u godini, što je, u tom pogledu, čini evropskim raritetom. Prosečna visina snega koji se na planini zadržava od oktobra do maja iznosi 106 centimetara.

1

14. februar 2019. / Beograd – Jahorina:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u popodnevnim satima (oko 16h). Večernja vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim časovima. Smeštaj u sobe. Noćenje.

2

15. februar 2019. /Jahorina – Sarajevo:

Doručak. Vreme previđeno za skijanje i vožnju board-a. U popodnevnim satima fakultativni izlet obilazak Sarajeva. Povratak na Jahorinu i organizovan odlazak na žurku. Povratak u hotel, noćenje.

3

16. februar 2019. / Jahorina:

Nakon doručka sledi još jedan skijaški dan i open air party na vrhu planine. Igre bez granica, takmičenja u skijanju, bordanju, sankanju, grudvanju…. Uveče idemo na Goodbye party u kafanu uz tamburaše. Povratak u hotel, noćenje.

4

17. februar 2019. / Jahorina – Beograd:

Doručak. Napuštanje smeštaja. Vreme do povratka u Beograd iskoristite za skijanje ili druge aktivnosti. Nakon skijanja, okupljanje grupe za povratak u popodnevnim časovima. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

Naziv smeštaja Usluga 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
RAJSKA DOLINA 2* HB 65€ 70€ 80€ 90€ 95€

*** aranžman na bazi polupansiona (HB) ***

PREVOZ:

 • Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd, uz aranžman po osobi u eurima: 25€. 
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika), za polaske iz Novog Sada i Kragujevca cena prevoza ostaje ista 25€, a za polazak iz Niša 30€.
 • Za uslugu samo prevoz, potreban je upit u agenciji.

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u standardnim sobama u hotelu Rajska dolina 2* – 4 dana – 3 noćenja
 • Polupansion (doručak i večera – švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje) Prvog dana boravka u hotel se stiže nakon završetka večere. Radi toga postoji mogućnost pripreme lunch boxa poslednjeg dana boravka.
 • Iznajmljivanje ski opreme sa 20% popusta
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje tokom boravka za 4 dana iznosi 6€ po osobi od 18 – 70 god. za osobe koje su mlađe od 18 godina cena iznosi 5€ za 4 dana – do osigurane sume 000€ – plaćanje u agenciji.
 • *** Doplata za skijaško osiguranje za osobe od 18-70 god iznosi  10€  po osobi , za osobe mlađe od  18 godina cena iznosi 8€ po osobi – plaćanje u agenciji ***
 • Ski pass sa 15% popusta! Trodnevni ski pass po ceni 55€ – plaćanje u agenciji.
 • Boravišna taksa i osiguranje u hotelu iznosi 1.5€/dnevno (3 noćenja – 4,5€) – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativni izleti – obilazak Sarajeva i vožnja ratrakom.
 • Individualne troškove putnika.

 

Rok za prijavljivanje je 30 dana pred polazak na put ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinskoplaćanje:
  • 5000 dinara prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna)
  • ostatak 20 dana pre početka aranžmana (do 24.01.2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama Banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Visa Electron – debitnim karticama Unicredit banke (kartica uz studentski račun banke), ostvaruje se popust od 10% na iznos aranžmana koji se plaća karticom. Popust se obračunava na redovnu cenu aranžmana (popust se ne uračunava za već snižene cene)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA  NA DAN UPLATE.

 

Rajska dolina 2*

Naolimpijskoj lepotici Jahorini nalazi se hotel „Rajska dolina“, koji se nalazi u samom centru skijališta, na početku šestoseda Poljice. U svojim objektima sa oko 220 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim komfornim sobama prima goste tokom cele godine. Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotelaje polazna stanica jedne od deset žičara šestosed, a ispod najvišeg vrha Jahorine je poslednja stanica žičare, odakle se pruža jedinstven pogled na okolne planine: Romaniju, Bjelašnicu, Maglić čak do Durmitora.DETALJNIJE

Rezervacija