Istanbul

od 99€ / 6 dana

Istanbul – Nova godina 2019

Cena od 99€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Istanbul – Da je celi svet država, Istanbul bi bio glavni grad!“ -Napoleon

Biser Orijenta, prestonica Vizantije i Otomanske imperije, grad koji spaja Mramorno sa Crnim morem večna je inspiracija umetnika i pustolova! Isprepletanost prošlosti sa sadašnjicom čini doživljaj Istanbula posve jedinstvenim i nikada istim. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte svoj magični Istanbul.

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom zaostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. U vreme Otomanskog Carstva, grad je bio na vrhuncu, tako da mnoge gradjevine, nenadmašne lepote poticu iz ovog doba. Danas je Istanbul metropola, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

 

1.

29. decembar  2018. – Beograd – Srbija – Bugarska – Turska

Polazak sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima.  Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske i Turske uz usputna zadržavanja  radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. decembar 2018. – Turska – Istanbul:

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Nakon smeštanja u hotel, vreme za osveženje i krećemo u pešačko razgledanje i upoznavanje sa gradom: Kroz četvrt Aksaraj, spuštamo se do Nove kapije i metroom odlazimo do trga Taksim. Ukoliko Istanbul uopšte ima centar, mogli bi reći da je Taksim upravo središte grada. Šetnja, vožnja tramvajem Nostalgija ili šoping u radnjama poznatih svetskih i turskih brendova sve je to moguće u ulici Istiklal koja se proteže dva kilometra od Taksima ka obali. Slobodno vreme za individualne aktivnosti nakon toga grupni ili individulani povratak u hotel. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

3.

31.decembar 2018. – Turska – Istanbul:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnosti odlaska na fakultativni izlet – Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta i Topkapi palata – sedište osmanskih vladara, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, egipatski obelisk i stub Troglave zmije. Povratak u smestaj i spremanje za najluđu noć. Doček Nove godine!!! Noćenje.

4.

01.januar 2019. – Turska – Istanbul:

Doručak. U  prepodnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativne izlete, krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Sulejmanija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokej kvart, Rumeli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula…).Nakon krstarenja mogućnost fakultativnog izleta panoramsko razgledanja grada: Valensov vijadukt, Zlatni  rog, centar grada Taksim, prelazak Bosfora, Azijska strana, vidikovac Čamlidža.. Nakon obilaska slobodno vreme.. Repriza novogodisnje noci. Noćenje.

5.

02.januar  2019. – Turska – Bugarska :

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima napuštamo Istanbul. Sledi noćna vožnja preko Turske, Bugarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

03.januar 2019.– Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

SMEŠTAJ USLUGA 1/2 1/3
HOTEL PANORAMA*** ND 135€
99€
125€
99€
HOTEL IBIS Z.BURNU*** ND 135€
109€
x

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 • * U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (minimum 40 putnika) Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€. * Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25 po osobi

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja (sa doručkom) u hotelima u Istanbulu,
 • autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i organizovane žurke (panoramsko razgledanje Istanbula, Dolmabahče palate, Plava džamija, Teodosijev obelisk, Akvarijum, Aja Sofija, Topkapi dvorac, krstarenje Bosforom).individualne troškove putnika.
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša). U slucaju da putniku validnost pasosa istice za manje od 6 meseci, putnik ne moze uci u Tursku.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 3000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana (do 29.10.2018),
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2018).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Hotel Ibis Z.Burnu

Sobe hotela Ibis Istanbul Z.Burnu poseduju moderan nameštaj i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pored toga sadrže TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima. Doručak se služi na bazi švedskog stola i obuhvata sve elemente tradicionalnog kontinentalnog doručka. Odlikuju ga tradicionalno tursko gostoprimstvo i dekor sa detaljima u otomanskom stilu. Svaka soba poseduje kupatilo, klimu, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet. DETALJNIJE

Hotel Panorama

Ovaj hotel u neposrednoj blizini hotelu Ibis Z.Burnu. U ponudi su sobe u čiju cenu su uključeni besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola. Hotel Panorama nudi šarmantan smeštaj sa 3 zvezdice, koji se nalazi na pešačkoj udaljenosti od centra opstine Zeytinburnu. Odlikuju ga tradicionalno tursko gostoprimstvo i dekor sa detaljima u otomanskom stilu. Svaka soba poseduje kupatilo, klimu, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet.DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Rezervacija