HANGOVER

6 dana / 3 noći

od 29€ / 6 dana

HANGOVER

Cena od 29€ / po osobi

 •  6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA

 

Da li ste spremni za HANGOVER?

Najludje prvomajsko party putovanje koje se za vreme prvomajskih praznika održava na jednom od najpoznatijih letovalista za mlade na balkanu – Sunčev Breg. Za 1500 mladih koliko se očekuje, biće kreirano mnoštvo žurki sa raznim izvođačima, igarama I takmičenjima u kojim će cilj biti samo jedno – druženje, provod I dobre vibracije I naravno nevidjeni HANGOVER!

 

SUNČEV BREG

Ima više od 1500 sunčanih sati. Prelepa peščana plaža sa sitan zlatni pesakom duga je oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno mora je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za party putovanja I igre u vodi. Duž cele plaže nalaze se mnogobrojni kafići i barovi. U Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Sunčev breg godinama važi za jedno od najboljih destinacija za party putovanja u kojem dolaze mladi iz cele Evrope.

1.

30. april / Beograd – Srbija – Bugarska:

Polazak party bus-a sa perona Beogradske autobuske stanice (BAS) u poslepodnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih I carinskih formalnosti.

2.

1. maj / Bugarska – Sunny beach:

U prepodnevnim časovima stižemo u Suncev breg. Odmah po dolasku zavrsavamo sa formalnostima smestanje u hotel. Ručak. U 14h nas očekuje žurka dobrodošlice (Welcome party), koja će biti samo uvod u ono što predstoji. Nezaboravno party putovnje! Ovih nekoliko dana nas očekuju mnogobrojnie noćne I dnevne tematske žurke! Večera. Odlazak u klub gde nas očekuje prva tematska žurka (Sunglasses at night). Noćenje.

3.

2. maj / Bugarska – Sunny beach:

Doručak. Slobodno vreme za odmor, upoznavanje sa gradom I peščanim plažama. Ručak.Početak fakultativne žurke na “Tahoo” party brodu na kome ćemo krsareći Crnim morem partijati uz bitove naših DJ-eva! Večera. Odlazak u klub gde nas očekuje tematska žurka (Kiss Kiss – Bang Bang). Noćenje.

4.

3. maj / Bugarska – Sunny beach:

Doručak. Slobodno vreme za odmor, upoznavanje sa gradom I peščanim plažama. Ručak. Početak dnevne žurke na bazenu hotela “Club Star” I formiranje ekipa za najludje igre bez granica! Večera. Odlazak na žurku koje je rezervisana za jedan od najboljih klubova u Suncevom bregu uz domacu muziku ! Noćenje.

5.

4. maj / Bugarska – Sunny beach:

Doručak. Nakon napuštanja soba I pakovanja prtljaga u buseve u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti I poslednju dnevnu zurku Hangover-a (Bye bye party). U vecernjim časovima polazak I noćna vožnja preko Bugarske I Srbije.

6.

5. maj / Srbija – Beograd:

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

Naziv smeštaja Usluga 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
HOTEL FLORES PARK RO 29 * 35 39 *
HOTEL CLUB STAR FB * * 49 55 59

Legenda: FB- Pun pansion; RO- Najam soba; (cene su izražene u eurima €)

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ: CENA:
Niš 30€
Kragujevac 30€
Beograd 35€
Novog Sada 35€

 

 

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja na bazi punog pansiona u apartmanima Club Star / 3 nocenja na bazi najma studia/apartmana u hotelu Flores park u Sunčevom bregu.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema program
 • Go2 narukvicu koja omogućava ulazak na sve festivalske žurke, cena narukvice iznosi 25
 • Obavezno plaćanje depozita u agenciji u iznosu od 10€ po osobi (depozit se vraća ukoliko gosti ne pričine materijalnu štetu)
 • Obaveznu gradsku taksu – 1€ po noći – plaćanje u agenciji, (plaćanje u agenciji)
  (BTO – podložna promeni)
 • Individualne troškove putnika
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 1000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 1000 RSD 7 dana nakon rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 2000 RSD 14 dana nakon uplate druge rate.
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.03.2019.)  
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNjEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

HOTEL CLUB STAR

nalazi se u najatraktivnijem i najpoželjnijem delu naselja, udaljen 150 metara od plaže. Zbog svoje lokacije Hotel Club Star je idealno mesto za druzenje I dobar provod. U blizini smeštaja se mogu naći mnogobrojni clubovi I barovi, dok se u sklopu kompleksa nalazi bazen koji ce kao I uvek biti glazno mesto okupljanja I glavna tacka polaska na dnevne I noćne žurke. Apartmani hotela nude udobnost luksuznog hotela za razliku od običnih hotelskih soba. Ovaj hotel raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Restoran hotela raspolaze kapacitetom od 300 mesta I sva tri obroka.

HOTEL FLORES PARK

Hotel se nalazi na 200 metara od plaže u odmaralištu Sunny Beach. Wi-FI mreže ima kako u sobama, tako I oko samog bazena hotela. Svaki studio je veoma prostran, poseduje sopstveno kupatilo. Smeštaj je na bazi trokrevetnih, četvorokrevetnih studija I šestokrevetnih studija. Zbog svoje lokacije Hotel Club Star je idealno mesto za druzenje I dobar provod. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada gde se mogu naći mnogobrojni clubovi I barovi.

Rezervacija