Eurotrip 2019

BERLIN – AMSTERDAM – PRAG

Cena 199 € / 9 Dana

Eurotrip 2019

Cena 199 € / po osobi

 • 9 Dana
 • +18 Godina

 

BERLIN – AMSTERDAM – PRAG

01. NOVEMBAR  –  09. NOVEMBAR 2019.    

 

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona . Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja.Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

 

AMSTERDAM – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u istovremeno muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Red light district i svojevrsne „Coffee shopove“ takođe ne treba zaobići kao neke od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga i vrhunskog noćnog provoda.

 

 

 

1

1. novembar 2019. / BEOGRAD: Srbija – Mađarska – Slovačka – Češka – Nemačka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice “BAS” u popodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje…Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke, Češke i Nemačke.

2

2. novembar 2019. / Nemačka, BERLIN:

Dolazak u Berlin u podnevnim satima. Sledi fakultativni pešački panoramski obilazak Berlina: U pratnji lokalnog vodiča upoznaćemo Berlin: Trg Republike, Berlinski dvor, zgradu opere, Nemacki muzej istorije, Brandenburška kapija, Rajhstag, Potsdamer plac, Zlatna Elza (spomenik boginje pobede), Kurfustendam, Berlinska katedrala, Aleksandrov trg, ostaci Berlinskog zida, Aleksanderplac, ostrvo muzeja, Humbolt Univerzitet, Gendarmenmarkt trg, holokaust memorijalni centar, Sony centar…Nakon izleta sledi slobodno vreme i pauza za uživanje u čarima Berlina, do večernjeg polaska ka našoj narednoj stanici – Amsterdamu! Noćna vožnja…

3

3. novembar 2019. / Nemačka – Holandija, AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

4

4. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Uveče izlazak u grad ili mogućnost kolektivnog izlaska u diskoteku u Amsterdamu –Party all night. Noćenje.

5

5. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u ovom jedinstvenom gradu. U popodnevnim časovima mogućnost organizovanog fakultativnog izleta posete čuvenom Heineken muzeju u Amsterdamu . Nakon izleta, slobodno vreme. Noćenje.

6

6. novembar 2019. / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanjem u Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U večernjim satima polazak za Prag. Noćna vožnja preko Holandije i Nemačke.

7

7. novembar 2019. / Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u oko podneva Obilazak grada u pratnji vodiča: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Smeštaj u hotel. Odmor u hotelu ili individualnio slobodno vreme sve do večernjih sati kada organizovano, fakultativno odlazimo u diskoteku na žurku dobrodošlice! Noćenje.

8

8. novembar 2019. / PRAG: Češka – Slovačka –Mađarska:

Doručak. Odjavljivanje iz hotela i pakovanje kofera u autobus . U podnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju preko teritorije Slovačke u večernjim časovima.

9

9. novembar 2019./ Mađarska – Srbija – BEOGRAD:

Vožnja kroz Mađarsku usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u oko podneva. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 199€

CENA JE VAŽEĆA U PROMO PERIODU

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u 4-6 krevetnim sobama u hostelu u Amsterdamu,
 • 1 noćenje sa kontinentalnim doručkom u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama u hostel/hotelu kategorije 3* Pragu,
 • Usluge pratioca grupe tokom celog putovanja,
 • Organizaciju putovanja u celini,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete koji su navedeni u programu putovanja,
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  • 1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 300 dinara po putniku, plaćanje u agenciji.
 • Individualne troškove putnika

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 RSD do 01.08.2019.
  • 5.000 RSD do 01.09.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (01.10.2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Izleti

Rezervacija