Eurotrip 2018

Cena 269 € / 10 Dana

Eurotrip 2018

Cena 269 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

PRAG – BERLIN – AMSTERDAM – PARIZ –  MILANO

19.APRIL 2018 – 28. APRIL 2018 / 10 DANA – 5 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona . Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja.Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

 

AMSTERDAM – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u istovremeno muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Red light district i svojevrsne „Coffee shopove“ takođe ne treba zaobići kao neke od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga i vrhunskog noćnog provoda.

 

Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.

 

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala), veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

 

 

1

19. april 2018. / BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

20. april 2018. / Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Odlazak javnim prevozom (metro ili tramvaj) u obilazak grada u pratnji vodiča: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom rekom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. U večernjim časovima mogućnost kolektivnog odlaska u diskoteku na prvu žurku u nizu – Welcome Party! Noćenje.

3

21. april 2018. / PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u Pragu ili mogućnost odlaska na jedan od dva fakultativna izleta:
1. Fakultativni izlet Karove Vari – obilazak najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazimo čuvene banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), grand hotel Pupp, crkvu Sv.Marije Magdalene, rusku pravoslavnu crkvu Sv.Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuje Karlove Vari povodom filmskog festivala. Uz to nećemo propustiti da probamo čuvenu Becherovku otkrivenu prije 200 godina, karlovarske oblande, vodu sa lekovitih izvora…
2. Fakultativni izlet Drezden – Glavni grad nemačke savezne države Saksonija, u dolini rijeke Elbe, na 20 kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je i po građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. Najpoznatija obeležja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Slobodno vreme za šoping u Drezdenu koji je po tome poznat.
… povratak u Prag iz Karlovih Vari / Drezdena u poslepodnevni časovima. U večernjim satima sledi žurka. Noćenje.

4

22. april 2018. / Češka – Nemačka – BERLIN:

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Berlinu…
Dolazak u Berlin oko 15:00h i panoramski obilazak grada: Trg Republike, Fridrihštrase, granični prelaz „Checkpoint Carlie“ simbol podeljenog Berlina, Brandenburška kapija, Rajhstag, Potsdamer plac, Zlatna Elza (spomenik boginje pobede), Kurfustendam, Berlinska katedrala, Aleksandrov trg, ostaci Berlinskog zida… Duža pauza u gradu (9 sati) za uživanje u čarima Berlina. Kasni večernji polazak ka našoj narednoj stanici – Amsterdamu! Noćna vožnja…

5

23. april 2018. / Holandija – AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i odlazak na malu holandsku turu. Zaanse Schanse tradicionalno selo i muzej na otvorenom, gde se nalaze najlepši primerci vetrenjača u Holandiji i gde ćemo posetiti manufakturu klompi – tradiciolani holandski proizvod. U nastavku holandske ture poseta prekrasnim selima Marken i Volendam. Marken je tipično ribarsko selo – ostrvo, nasipom povezano sa kopnom. Jednako čaroban Volendam je romantična ribarska luka sa mnoštovom ribljih restorana. Razgled i slobodno vreme za uživanje..
Nastavak puta ka Amsterdamu i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hotel do 16h. Slobodno vreme za odmor ili mogućnost fakultativne posete muzejima Van Gogh i Rijks ili krstarenje kanalima Amsterdama.. U večernjim časovima individualni izlak u grad – Amsterdam Party. Noćenje.

6

24. april 2018. / AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka u Amsterdamu – NewZone Adventures Party. Noćenje.

7

25. april 2018. / Holandija – Francuska – PARIZ:

Doručak. Napuštanje smeštaja i polazak ka još jednom evropskom i svetskom biseru, gradu svetlosti – Parizu!
Panoramski obilazak Pariza: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam… Duža pauza za odmor u Parizu (9h) i posle ponoći polazimo ka Milanu…

8

26. april 2018. / Italija – MILANO:

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima i panoramski obilazak grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu, a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12.000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, sa svođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini.
Check in u hotel. Slobodno vreme. Uveče mogućnost kolektivnog odlaska u diskoteku, na poslednju žurku na našoj ekskurziji 2018! Noćenje.

9

27. april 2018. / MILANO – LAGO DI KOMO:

Doručak. Napuštanje hotela, slobodno vreme u Milanu do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativnog odlaska na jezero Komo jedno od najlepših jezera u Evropi, okruženo veličanstvenim Alpima, okićeno čarobnim vrtovima, luksuznim vilama svetskog džet seta. Na obali jezera smešten je istoimeni gradić, čijim centrom dominira katedrala Duomo iz 15. veka, pravi dragulj italijanske umetnosti. Povratak u Milano i polazak ka Srbiji. Putovanje preko Slovenije, Hrvatske… sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe kao i rešavanje graničnih i carinskih formalnosti..

10

28. april 2018. / Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 269€

 

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama u hotelu sa 3* Juno u Pragu,
 • 2 noćenja sa doručkom u 4-8-krevetnim sobama u hostelu Hans Brinker u Amsterdamu,
 • 1 noćenje sa doručkom u čevtvorokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u Gioia hotelu Milanu,
 • obilaske Berlina i Pariza i boravak od po 9h u ovim gradovima,
 • izlet mala holandska tura,
 • Info ture (obilazak gradova u pratnji vodiča).
 • Organizaciju putovanja u celini,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete koji su navedeni u programu putovanja,
 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Obaveznu gradsku taksu u Milanu od 01.09.2014. koja iznosi 6€ po osobi (plaćanje na licu mesta).
 • Individualne troškove putnika .

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 • 8000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
 • 5000 RSD 7 dana nakon prve uplate.
 • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (19.mart 2018.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Prag – HOTEL JUNO ***

Nedavno renoviran hotel koji je veoma dobro pozicioniran. Na 15 spratova hotela raspoređeno je 258 soba, Nalazi se u neposrednoj blizini centra Praga sa starim jezgrom grada je odlično povezan. Metro stanica je udaljena oko 400m i do koje se stiže za desetak minuta hoda. Hotel nudi sobe koje su opremljene kupatilom sa tuš kabinom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom, sefom. Smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u kojima je jedan od kreveta pomoćni. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže sa recepcijom koja radi 27 časa dnevno, restoranom u kome služe međunarodna i tradicionalna jela Češke kuhinje, besplatnim bežičnim internetom u javnim delovima (restoranu i hotelskom lobiju).

Amsterdam – HANS BRINKER HOSTEL AMSTERDAM

Hostel Hans Brinker Amsterdam se nalazi u centru Amsterdama, na samo 2 minuta hoda od trga Leidseplein.
Tramvajska stanica Prinsengraht nalazi se na 450 metara od hostela i nudi veze do Glavne železničke stanice i Muzejske četvrti. Park Vondel je udaljen 8 minuta hoda.
U našoj ponudi se nalaze višekrevetne spavaone (od 4 do 8 kreveta) koje sadrže sopstvene toalete i ormariće na zaključavanje za lične stvari. Posteljina i peškiri za telo se dobijaju u hostelu bez doplate. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hostel sadrži bar i underground klub koji radi svake večeri do kasno u noć.

Milano – HOTEL GIOIA****

Smešten na mirnoj lokaciji, na 1,5 km od Glavne železničke stanice, hotel IH Milano Gioia nudi moderno uređene sobe. U našoj ponudi se nalaze trokrevetne i četvorokrevetne sobe (sa dva bračna kreveta). Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i TV. Bogat doručak na bazi švedskog stola obuhvata slatka i slana jela.
Hotel se nalazi blizu četvrti Bikoka i na maloj udaljenosti od pozorišta Arčimboldi. Destinacija Bicocca – Zara je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici,katedrala i arhitektura. Dodatni kapaciteti: parking (doplata na licu mesta), recepcija 24, sef, lift, wifi. Napomena: Od 01.09.2014. u Milanu je obavezno plaćanje gradske takse u iznosu 6€ po osobi.

Izleti

Rezervacija