Eurotrip 2019

BERLIN-AMSTERDAM-PARIZ-MILANO

Cena 259 € / 10 Dana

Eurotrip 2019

Cena 259 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

 

PRAG – BERLIN – AMSTERDAM – PARIZ –  MILANO

19.APRIL 2019 – 28. APRIL 2019 / 10 DANA –4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

26.APRIL 2019 – 05. MAJ 2019 / 10 DANA –4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

09.MAJ 2019 – 18. MAJ 2019 / 10 DANA –4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona . Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja.Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

 

AMSTERDAM – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u istovremeno muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Red light district i svojevrsne „Coffee shopove“ takođe ne treba zaobići kao neke od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga i vrhunskog noćnog provoda.

 

Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.

 

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala), veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

 

 

1

BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Odlazak javnim prevozom (metro ili tramvaj) u obilazak grada u pratnji vodiča: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… U večernjim časovima fakultativni odlazak u diskoteku na žurku dobrodošlice! Noćenje.

3

Češka – Nemačka BERLIN:

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Berlinu…Dolazak u Berlin u poslepodnevnim satima. Sledi panoramski obilazak grada: Trg Republike, Fridrihštrase, granični prelaz „Checkpoint Carlie“ simbol podeljenog Berlina, Brandenburška kapija, Rajhstag, Potsdamer plac, Zlatna Elza (spomenik boginje pobede), Kurfustendam, Berlinska katedrala, Aleksandrov trg, ostaci Berlinskog zida… Duža pauza u gradu (9 sati) za uživanje u čarima Berlina. Kasni večernji polazak ka našoj narednoj stanici – Amsterdamu! Noćna vožnja…

4

Nemačka – Holandija AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

5

Holandija, AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Uveče izlazak u grad i mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka u Amsterdamu –Party all night. Noćenje.

6

Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanjem u jedinstvenom Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U kasnim večernjim satima polazak za Pariz. Noćna vožnja preko Holandije i Belgije.

7

Holandija – Francuska – PARIZ:

Dolazak u još jedan evropski i svetski biser, grad svetlosti – Pariz. Sledi obilazak Pariza: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam… Duža pauza za odmor u Parizu (9h). U kasnim večernjim satima polazimo ka Milanu…

8

Italija – MILANO:

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima i panoramski obilazak grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu, a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12.000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, sa svođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini.
Check in u hotel. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u diskoteku! Noćenje.

9

MILANO – LAGO DI KOMO:

Doručak. Napuštanje hotela, slobodno vreme u Milanu do polaska za Srbiju ili mogućnost fakultativnog odlaska na jezero Komo jedno od najlepših jezera u Evropi, okruženo veličanstvenim Alpima, okićeno čarobnim vrtovima, luksuznim vilama svetskog džet seta. Na obali jezera smešten je istoimeni gradić, čijim centrom dominira katedrala Duomo iz 15. veka, pravi dragulj italijanske umetnosti. Povratak u Milano i polazak ka Srbiji. Putovanje preko Slovenije, Hrvatske… sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe kao i rešavanje graničnih i carinskih formalnosti…

10

Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima. Puni utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 259€

CENA JE VAŽEĆA U PROMO PERIODU

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 1 noćenje sa doručkom u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama u hotelu sa 3* Pragu,
 • 2 noćenja sa doručkom u 4-8-krevetnim sobama u hostelu u Amsterdamu,
 • 1 noćenje sa doručkom u čevtvorokrevetnim sobama u hotelu u Milanu,
 • obilaske Berlina i Pariza i boravak od po 9h u ovim gradovima,
 • Info ture (obilazak gradova u pratnji vodiča).

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete koji su navedeni u programu putovanja,
 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Obaveznu gradsku taksu u Milanu od 01.09.2014. koja iznosi 6€ po osobi (plaćanje na licu mesta).
 • Individualne troškove putnika .

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 RSD do 01.12.2018.
  • 5.000 RSD do 15.02.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (19.mart 2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Izleti

Rezervacija