Budva

od 79€ / 5 dana

Budva – Nova godina 2019

Cena od 79€ / po osobi

 • 5 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

5 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Budva, prelepi primorski grad na Jadranu. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana.

Budva metropola crnogorskog turizma zahvaljujući velikom broju plaža koje plene svojim izgledom predstavlja najpoželjniju turističku destinaciju. Pored prirodnih lepota koje se ogledaju kroz uvale, ostrva i plaže Budva obiluje i istorijskim spomenicima. Stari Grad leži na malom poluostrvu i predstavlja riznicu kulturne baštine. Ispresecan je nizom uličica i trgova ispred kojih se nalaze znamenite građevine, crkva Sv. Trojice, gde je i grob istaknutog književnika, Stjepana Mitrova Ljubiše, crkva Sv. Ivana, crkva Sv. Bogorodice i crkva Sv. Save. Za vreme letnjih meseci pretvara se u Grad teatar gde se odigravaju mnogobrojne domaće i strane predstave. U Starom Gradu danas možete posetiti mnoge butike, kafiće, restorane, galerije. Manastiri Stanjevići, Podostrog, Reževići i Gradište su značajni istorijski i religijski spomenici Budve. Budva ima obalu od 21 km čijom se dužinom prostire 17 plaža. Ubraja se među najlepše obale sveta, a njena lepota neće vas ostaviti ravnodušnim. Budva je, pored mnogih kulturno – istorijskih znamenitosti, veoma poznata i po izuzetno zabavnom noćnom provodu.. Na različitim lokacijama, duž cele budvanske rive, možete uživati u različitoj muzici – od roka, densa i tehno-a, preko kubanske muzike i najnovijih svetskih hitova, pa do domaće muzike sa prostora EX-YU. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka vas Budva i vaš novogodišnji doček  za pamćenje može da počne.

 

1.

29.dec.2018. / Subota / Beograd – Budva :

Okupljanje putnika u večernjim časovima na peronima Beogradske autobuske stanice. Noćna vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2.

30.dec.2018. / Nedelja / Budva :

Dolazak u Budvu i smeštanje u sobe/apartmane u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za kraće upoznavanje grada, nakon toga spremili smo dnevnu žurku upoznavanja!!! nema stajanja dok traje party putovanje! Prvo veče je planirano za ludu zabavu! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Welcome Party u obližnjem klubu! Noćenje.

3.

31.dec.2018. / Ponedeljak / Budva:

U kasnim jutarnjim satima planiran je odlazak u centar Budve sa vodičem, šetnja centrom, obilazak najvažnijih znamenitosti grada kao i samih zidina. Nakon kraćeg odmora i šetnje gradom planiran je odlazak na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u povijesti bi napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797 Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Nakon obilazaka povratak u smestaj i spremanje za najluđu noć. Doček Nove godine!!! Noćenje

4.

01.jan.2019. / Utorak / Budva :

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na UNESCO-voj listi Svetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti. Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na Ostrvo Lokrum i prelepo Jadransko more.. povratak u smeštaj i slobodno vreme. Nakon obilazaka povratak u smestaj i spremanje za Reprizu novogodisnje noći. Noćenje.

5.

02.jan.2019. / Sreda / Budva – Crna Gora – Srbija :

Nakon check out-a napuštanje smeštaja. Polazak za Beograd u ranim jutarnjim časovima. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

Naziv smeštaja

Usluga 1/4 1/3 1/2

VILA JOVANA

NA 79 79€ 89€

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca

(minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 5€, iz Niša 10€ i iz Kragujevca 5€

 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi
 • Za samo prevoz upit u agenciji.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama u Vili Jovana (1/2, 1/3, 1/4, 1/5)
 • Obilaske prema programu
 • Usluge pratioca grupe
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (5€), Kragujevca (5€) i Niša (10€) – plaćanje u agenciji
 • Fakultativne izlete.
 • Individualne troškove putnika.
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 1,25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji
 • ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 3000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana (do 29.10.2018),
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2018).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Vila Jovana

Vila Jovana se nalazi u Budvi na oko 250 metara od Slovenske plaže. Velikog je kapaciteta (160 ležaja). Vila Jovana poseduje, kako apartmane tako i studije ( 1/2 , 1/3 , 1/4). Svaki apartman i studio sadrži TV, Internet (wireless), klima uređaj, mini kuhinju, WC i terasu. U sklopu vile nalaze se restoran, resto-terasa i parking. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Rezervacija