BERLIN

BERLIN – BRATISLAVA - BEČ

Cena 179€ / 7 Dana

Berlin 2019

Cena 179€ / po osobi

 • 7 Dana
 • +18 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

BERLIN – BRATISLAVA – BEČ

20. APRIL 2019 – 26. APRIL 2019 / 7 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

26. APRIL 2019 – 02. MAJ 2019 / 7 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

BERLIN je glavni grad Savezne Republike Nemačke i istovremeno jedna od njenih 16 saveznih pokrajina.Grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom i to ne bilo kakvim nego zidom koji je razdvajaodve kulture-istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem Amerike, Britanije i Francuske.Grad koji je posle Drugog Svetskog rata pretrpeo teško razaranje i zbog toga nazvan „Vremenskom nulom“,danas je drugi najveći grad u EU i jedan od turistički najposećenijih gradova Evrope. Ono što mnoge fascinira je podatak da Berlin jedan od najmađih gradova Evrope, ima više kanala od Amsterdama .S obzirom na spori tok reke Špreje, močvarno tlo Berlina je zahtevalo da se naprave čvrsti nasipi. Više od 180 kanala preseca Berlin, a sa 1700 mostova grad je prevazišao čak i Veneciju.Krstarenje Šprejom jedan je od najboljih načina istraživanja Berlina, a neki od najlepših kafića i restorana smešteni su na samim kanalima.Takođe jedan je od najzelenijih gradova Evrope. Čak 30 odsto ukupne površine grada je pod parkovima,šumama i jezerima. Među najvećim evropskim parkovima Tirgarten-zauzima veliki deo centralnog Berlina i važi za najomiljenije izletište građana.

Poznat je i po tone što je jedini grad u svetu sa tri opere. I ne samo to sve tri opere su aktivne, kulturna ponuda Berlina se širi na više od 250 galerija,150 pozorišta i 175 muzeja od kojih je najveći čuveni kompleks „Ostrvo muzeja“. Ovo ostrvo je dom čak pet fantastičnih muzeja koji pokrivaju bukvalno svaki aspekt istorije i umetnosti – od kamenog doba do futurističkih postavki.

 

 

1

Srbija, Mađarska, Slovačka:

Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje…Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Srbije, Mađarske, Slovačke.

2

Slovačka, Bratislava – Austrija, Beč – Češka:

Dolazak u Bratislavu u jutarnjim časovima. Panormsko razgledanje prestonice Slovačke (Bratislavska tvrđava, katedrala sv.Martina, Mihajlska kapija, Slovačko pozorište, Hlavne namjesti) Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Popodnevni polazak za Beč. Panoramsko razgledanje prestonice Austrije, razgledanje zimske rezidencije Hofburn. Mogućnost fakultativnog obilaska letnje rezidencije Austrougarskih vladara Šenburn i poseta čuvenom Dunavskom tornju. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Večernji polazak za Berlin.

3

Česka – Nemačka, Berlin:

Stizanje u Berlin oko podneva. Smeštamo stvari u hostel i krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Povratak i smeštanje u hostel. Nako toga sledi slobodno vreme za spremanje u odlazak na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hostel, noćenje.

4

Nemačka, Berlin:

Doručak.Mogućnost akultativnog izleta panoramsko razgledanje Berlina: Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar placa krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu.Po povratku sa izleta, predviđeno je slobodno vreme za individualno istraživanje ovog fascinantnog grada. Spremanje za u odlazak na žurku. Povratak u hostel, noćenje.

5

Nemačka, Berlin:

Doručak. Mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta u Potsdam, prestonicu Savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Fridriha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata). Povratak u Berlin. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Spremanje za u odlazak na žurku. Povratak u hostel, noćenje.

6

Nemačka, Berlin – Česka – Mađarska :

Doručak. Slobodno za individualno razgledanje Berlina. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Mogućnost fakultativnog odlazka na „Tropical island“ – najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Kraće slobodno vreme, a zatim nastavak putovanja za Srbiju.

7

Srbija, Beograd:

Dolazak u Srbiju u popodnevnim časovima.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 179€

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenje sa doručkom u višekrevetnim sobama u hostelima u Berlinu,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije(audio,video,A/C,tv i n dvd) ,
 • pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • organizaciju putovanja u celini.

 

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  • 1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
 • NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za 1/2 sobu u iznosu od 20€ po osobi. (doplatom se garantuje smeštaj u 1/2 sobi).
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • fakultativne izlete,
 • individualne troškove putnika.

 

 • NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,,
  • 5000 RSD do 01.12.2018.
  • 5000 RSD do 15.02.2019.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (19.mart 2019.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Izleti

Rezervacija