Amsterdam

Cena 199 € / 8 Dana

AMSTERDAM

SA POSETOM OKTOBARFESTU U MINHENU

Cena 199€ / po osobi

 • 8 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

MINHEN – AMSTERDAM – PRAG

5. OKTOBAR 2018 – 12. OKTOBAR 2018 / 8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Amsterdam je glavni i najveći grad Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Raznolikost Amsterdama svake godine privuče više od 3,5 miliona posetioca. Slobodni duh Amsterdama garantuje dobar provod, kako preko dana tako i tokom noći, zahvaljujući tome što postoje brojni barovi i klubovi u Amsterdamu. Taj slobodni duh opisuje i čuvena ulica Crvenih fenjera i kafići u kojima služe poznate kolače sa “dodatkom” takozvane amsterdamske braunize.

Minhen Glavni grad nemačke pokrajine Bavarske. Po broju stanovnika Minhen je posle Berlina i Hamburga treći grad po veličini u Nemačkoj. Nalazi se u južnom delu Bavarske i jedan je od najvećih i najrazvijenijih centara umetnosti i nauke. Grad je sagrađen na reci Isar  i obroncima Alpa. Minhen  je oduvek bio administrativno i versko središte Bavarske, a niz posebnosti  čine ga  jednim od istaknutijih Nemačkih istorijskih i kulturnih gradova.

Prag  – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

 

1

05. oktobar  2018. / BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Austrija:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

06. oktobar  2018. / Nemačka – MINHEN:

Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima i info tura sa upoznavanjem najznačajnijih znamenitosti u užem centru grada. Nakon obilaska sledi slobodno vreme namenjeno odlasku na najveći i najznačajniji festival Nemačke – OKTOBERFEST. Prvi Oktoberfest održan je 1810. godine u čast kralja princa Ludviga (kasnije Ludvig I od Bavarske). Tradicija nije održana u razdoblju od 1854. do 1873. zbog velike epidemije kolere, kao ni tokom dva svetska rata. Od tada, ovom festivalu svake godine prisustvuje više od 6 miliona ljudi koji ga posećuju da bi upoznali nemačku (pre svega bavarsku) kulturu kao i da bi probali tradicionalna nemačka piva, kobasice… koji su poznati širom sveta. U večernjim časovima polazak za Amsterdam.

3

07. oktobar  2018. /Holandija – AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cveća Begijnhof. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel sledi fakultativni odlazak na pub crawl turu, na kojoj obilazimo autetične amsterdamske barove i jedinstveni coffeeshop po kojem je Amsterdam čuven. Noćenje.

4

08. oktobar  2018. / AMSTERDAM – HAG – DELFT – ROTERDAM

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog fakultativnog izlaska u diskoteka u Amsterdamu. Party all night. Povratak u hostel, noćenje.

5

09. oktobar  2018. / AMSTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za odmor ili mogućnost individualne posete muzejima Van Gogh i Rijks ili muzeja Ane Frank. U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. Nakon izleta sledi slobodno veče u ovom nesvakidašnjem gradu. Noćenje.

6

10. oktobar  2018. AMSTERDAM:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanjem u jedinstvenom Amsterdamu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla… U popodnevnim satima polazak za Prag… Noćna vožnja preko Holandije, Nemačke, Češke…

7

11. oktobar  2018. / Češka / PRAG:

U prepodnevnim satima stižemo u Prag. Grad stotinu tornjeva, zlatni Prag, Češka dama to su samo epiteti za jedan od najlepših gradova u Evropi. Sledi fakultativna tura panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon šetnje mogućnost odlaska na fakultativno razgledanje ovog veličanstvenog grada sa reke fakultativno krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme u gradu za individualne aktivnostiU večernjim časovima krećemo ka Srbiji. Sledi noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske

8

12. oktobar  2018. / Slovačka –Mađarska –  Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima u zavisnosti od stanja na putevima i zadržavanju na graničnim prelazima. Kraj putovanja – do sledećeg viđenja i nove Go2 avanture!

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 199€

 

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u višekrevetnim sobama u hostelu u Amsterdamu,
 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

 

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,   NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za prevoz iz Kragujevca i Niša: 10€ po osobi – plaćanje u agenciji (minimum 40 putnika).,
 • Fakultativne izlete: (obilazak Minhena, krstarenje kanalima Amsterdama, Velika holandska tura (Roterdam, Hag), razgledanje Praga, krstarenje brodom po Vltavi)
 • Individualne troškove putnika

 

 • NAČIN PLAĆANJA:
 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 4000 RSD do 01.Avgusta 2018.
  • 5000 RSD do 01.Septembra 2018.
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi).
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Izleti

Rezervacija